Regio

Mintus dienstencentrum Den Heerd opent op 3 februari de deuren

BRUGGE - Het Mintus dienstencentrum Den Heerd in Sint-Pieters opent  op 3 februari de deuren. De officiële opening is gepland op 13 februari en een dag later is er 's avonds een optreden van de groep Barabas.  

In het dienstencentrum Den Heerd zullen bewoners van Sint-Pieters terecht kunnen voor warme maaltijden over de middag maar ook voor activiteiten in de namiddag. Nu was er een beperkte werking in Den Dijk in Sint-Pieters.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Club Brugge vanavond in topper tegen Antwerp

BRUGGE - Club Brugge speelt vanavond om 18.30 uur de topper tegen Antwerp, dit in een leeg Jan Breydelstadion. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. 

BREAKING

Rioleringswerken starten in Alveringem

ALVERINGEM - In Alveringem gaan grote rioleringswerken van start. 

 

BREAKING

Vismijn Nieuwpoort krijgt opknapbeurt

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort wordt geld uitgetrokken voor het opknappen van de Vismijn. Het gaat om een bedrag van 592.858 euro;  

BREAKING

Brand in kapel in Leuven

LEUVEN - De brandweer werd zaterdag opgeroepen naar de Naamsesteenweg in Leuven. 

BREAKING

Ambulante Zelfstandigen starten seizoen avondmarkten in Brugge

BRUGGE - De Ambulante Zelfstandigen pakken van juni tot oktober uit met hun avondmarkten waarvan het grootste gedeelte aan de kust.

BREAKING

Ook blauwe vlag voor Jachthaven Kempisch Dok in Antwerpen

ANTWERPEN - Tijdens een nationaal persmoment op het strand van Zeebrugge werden zaterdagnamiddag vier blauwe vlaggen gehesen.  

BREAKING

Tot eind deze week geen bezoek op dienst geriatrie in AZ Oudenaarde

OUDENAARDE - Na een Corona besmetting op de dienst geriatrie in het AZ Oudenaarde is de afdeling nu gesloten voor bezoek. 

BREAKING

Traiteur Gout met nieuwe shop

SIJSELE - De vroegere horecazaak - feestzaal Poortershuyze aan de Brugsesteenweg werd omgedoopt in Traiteur Gout en een keramiekatelier. 

Bekijk meer gerelateerde artikels