Regio

Vooral vraag naar kreeft, kalkoen en fondue voor Kerst

VLAANDEREN - De Vlamingen houden van heerlijk eten met Kerstdag. Heel wat dames stonden vandaag uren in de keuken of bestelden hun maaltijden. 

Er wordt gekozen voor fondue of gourmet omdat de gastvrouw dan mee aan tafel kan zitten. Ook de traditionele kalkoen blijft een topper naast de kreeft. Wat staat er bij jullie vanavond op de feesttafel. We zijn echt benieuwd.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Wallonië komt zich voorstellen in Brugge

BRUGGE/WALLONIE - Wallonië heeft heel wat te bieden met de verschillende provincies. Zo is er het minder gekende Henegouwen maar toch wel met mooie steden zoals Doornik en Bergen.

  

BREAKING

Vandaag tongschar op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In Restaurant B-In op de stie Oud Sint-Jan wordt deze middag terug een heerlijke lunch geserveerd voor 17 euro.

BREAKING

Sneeuw bemoeilijkt het verkeer in de Voerstreek

VOEREN - In de Voerstreek is er een flink pak sneeuw gevallen, leuk voor de vele toeristen die er met vakantie zijn maar minder leuk in het verkeer.

BREAKING

Morgen havenrondvaart in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort kan je morgen een rondvaart maken in de haven. Seastar pakt morgen namiddag om 15 uur uit met een rondvaart.

BREAKING

Het gaat vandaag terug stevig waaien aan de kust

KUST - Het gaat vandaag terug stevig waaien aan de kust met windkracht 6. Ook voor zaterdag wordt heel wat wind voorspeld. 

BREAKING

Rabotvins pakt uit met voorjaarsdegustatie

GENT/ZEDELGEM - De Gentse wijnhandel Rabotvins pakt op maandag 23 en dinsdag 24 maart uit met hun voorjaarsdegustatie. 

BREAKING

Heerlijk kermisgebak op uw privé feestje

WERVIK - Het gebakkraam Werviks Gebak start weldra met het volgende foorseizoen. Ze zullen onder meer terug op de Paasfoor in Kortrijk te vinden zijn. Voor de start van het seizoen leggen Angelique en Giovanni nog graag de data vast voor uw privé feesten. Je kan ze inhuren met hun gebakkraam. 

BREAKING

Morgen familiedag en beertjesworp op carnavalskermis in Vilvoorde

VILVOORDE - In Vilvoorde is er nog tot en met zondag 1 maart de carnavalskermis. Morgen is er familiedag op de kermis met kortingen bij de verschillende attracties. 

BREAKING

Club 69 wint ook verlichte avondstoet in Heist

HEIST - In Heist was er vanavond de verlichte avondstoet. De groepen en wagens van zondag trokken nu verlicht door de straten. Er was terug bijzonder veel volk ondanks het mindere weer.

BREAKING

Komende nacht winterse neerslag verwacht

BELGIE - In ons land wordt er de komende nacht winterse neerslag verwacht waarbij het overal gevaarlijk glad kan worden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels