Regio

Elk kind heeft recht op een warme kerst

BLANKENBERGE - Elk kind heeft recht op een warme kerst en daar wil het Kantoor Bouche een steentje aan bijdragen. Manu Bouche slaat de handen in elkaar met de organisatoren van de kerstmarkt in Blankenberge (op het Havenplein) voor een actie in het kader van de Warmste Week. 

Op zaterdag 21 december nodigt hij de Kerstman uit naar de kerstmarkt waar kinderen samen op de foto kunnen. Toon Walleyn van Fotoon uit Lissewege maakt er de foto's. Voor de prijs van 5 euro krijg je de foto en steunt u meteen het goede doel, namelijk de vzw Glek. Zij zetten zich in voor geplaatste kinderen en jongeren. De kerstman vertrekt met paard en kar aan het kantoor voor een rit door de stad richting haven. Van 14 tot 16 uur zal de kerstman op de kerstmarkt te vinden zijn. 

Bron: Foto©vzw Glek

Bekijk Ook

BREAKING

Zandophoping door storm zorgde voor hinder tramverkeer in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke zorgde zandophoping  zaterdag voor hinder voor het tramverkeer.

BREAKING

Pleegzorglabel voor De Haan

DE HAAN - De gemeente De Haan heeft uit handen van pleegzorgouders het label van pleegzorggemeente in ontvangst mogen nemen. Ze hebben beloofd om pleegzorggezinnen te zoeken.  

BREAKING

Sociaal woonproject in Oostende geopend

OOSTENDE - Op de site Baanhof in Oostende werd het sociale woonproject van Woonwel geopend. Het project De Noverkant bestaat uit sociale koopwoningen en huurappartementen.

BREAKING

Twee surfers in nood voor de kust

KUST - De wind stond zaterdag bijzonder krachtig. De sterke stroming trekt surfers aan om in zee te gaan.

BREAKING

Fire For Life op zondag 22 december

VLAANDEREN - Tal van brandweerkorpsen slaan de handen terug in elkaar voor de Fire For Life actie van zondag 22 december.  

BREAKING

Elle Milla pakt vandaag zondag uit met Stock Sale

LOMMEL - De gekende online fashion boutique Elle Milla pakt vandaag zondag uit met een Stock Sale aan het Einderpad in Lommel.  

BREAKING

Carrefour Scheepsdale vandaag open van 8 tot 13 uur

BRUGGE - De Carrefour winkel Scheepsdale blijft vandaag open van 8 tot 13 uur. Bij aankoop van minstens 40 euro krijg je een gratis fles cava aangeboden. 

BREAKING

Maud Bekaert zet vandaag deuren open van haar atelier

BRUGGE - Maud Bekaert zet vandaag zondag de deuren van haar atelier open in de Sint-Clarastraat in Brugge. Je kan er terecht voor kunstwerken en leuke geschenken.

Wie zijn wij?

BREAKING

Mooie geschenken met champagne, wijn en biopasta uit de Aube

SINT-MICHIELS - De zaak Louise Brison is al jaren een begrip in Brugge op vlak van heerlijke Franse wijnen en champagnes. Er zijn nu geschenkmandjes met biopasta uit de Franse Aube. 

Bekijk meer gerelateerde artikels