Regio

Den Baudelo gaat nu vrijdag in Gent van start

GENT - De Baudelo in de vroegere Baudelokapel zal na enkele maanden van werken nu vrijdag terug de deuren openen. Je kan verschillende specialiteiten bestellen bij de verschillende standen.

In De Baudelo kan je onder meer de super lekkere kroketten van Bubba smullen maar veel maar dan dat. Je kan het ontdekken vanaf vrijdag. De kapel is gelegen aan het Beverhoutplein, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Volgende week dinsdag tweede halve finale van Snackmasters

VLAANDEREN - In het VTM programma Snackmasters kon je vanavond zien hoe An Sophie zich plaatste voor de grote finale. Pas volgende week dinsdag is de tweede halve finale gepland.  

BREAKING

Geurhinder in Maldegem

MALDEGEM - De voorbije twee dagen kreeg de gemeente, politie en brandweer meerdere meldingen binnen van geurhinder in Maldegem. Het had een geur van aardgas. 

BREAKING

Pottenbakken in vroeger restaurant in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is Keramix nieuw gestart in het vroegere restaurant Poortershuyze waar je de shop van Traiteur Gout ook kan vinden aan de Brugsesteenweg.  

BREAKING

Thaise rijsttafel voor komend weekend

SIJSELE - Traiteur Gout in Sijsele is al jaren gekend voor hun Aziatische gerechten die vroeger geserveerd werden in het restaurant Poortershuyze. Je kan nu zes dagen per week terecht in hun shop voor meeneem gerechten maar ook speciale schotels 2 dagen vooraf bestellen.   

BREAKING

Morgen Scheldeprijs met start en aankomst in Schoten

SCHOTEN - Schoten zal morgen woensdag het decor zijn voor de Scheldeprijs. De start was aanvankelijk gepland in Terneuzen met passage door Zeeland maar in Nederland was dat niet langer toegelaten. De organisatoren moesten op zoek naar een andere startplaats. 

BREAKING

Nederland neemt strenge Corona maaregelen

NEDERLAND - In Nederland gaan vanaf morgen woensdag een reeks strenge maatregelen in om het aantal nieuwe Corona besmettingen te voorkomen.

BREAKING

KU en VUB schalen op naar code oranje

LEUVEN/BRUSSEL - De Universiteiten KU en VUB schalen op naar code oranje gezien de vele nieuwe Corona besmettingen. Dat betekent dat de studenten vaak lessen online zullen kunnen volgen en dus niet naar de campus moeten.

BREAKING

Geen jaarmarkt in Assenede, wel winterkermis

ASSENEDE - In Assenede zal er dit jaar geen jaarmarkt gehouden worden. Die was voorzien voor volgende week dinsdag. Door de stijging van het aantal Corona besmettingen wil de gemeente dat nu annuleren. 

Bekijk meer gerelateerde artikels