Regio

Oudejaarsavond vieren in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Het gekende restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge pakt op Oudejaarsavond uit met een walking dinner. De ganse avond zal je er in de watten gelegd worden met heel wat lekkers. 

Er wordt gestart met een aperitief met hapjes, een keuze uit vijf voorgerechten, een keuze uit drie hoofdgerechten op basis van griet, hertenkalf of pasta en en een keuze uit vijf desserts. Voor alle gasten is er een zitplaats voorzien. Je betaalt 119 euro per persoon, inclusief aperitief en de wijnen en waters aan tafel. Reserveren voor Oudejaarsavond kan via 050 31 13 00.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Wallonië komt zich voorstellen in Brugge

BRUGGE/WALLONIE - Wallonië heeft heel wat te bieden met de verschillende provincies. Zo is er het minder gekende Henegouwen maar toch wel met mooie steden zoals Doornik en Bergen.

  

BREAKING

Vandaag tongschar op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In Restaurant B-In op de stie Oud Sint-Jan wordt deze middag terug een heerlijke lunch geserveerd voor 17 euro.

BREAKING

Sneeuw bemoeilijkt het verkeer in de Voerstreek

VOEREN - In de Voerstreek is er een flink pak sneeuw gevallen, leuk voor de vele toeristen die er met vakantie zijn maar minder leuk in het verkeer.

BREAKING

Morgen havenrondvaart in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort kan je morgen een rondvaart maken in de haven. Seastar pakt morgen namiddag om 15 uur uit met een rondvaart.

BREAKING

Het gaat vandaag terug stevig waaien aan de kust

KUST - Het gaat vandaag terug stevig waaien aan de kust met windkracht 6. Ook voor zaterdag wordt heel wat wind voorspeld. 

BREAKING

Rabotvins pakt uit met voorjaarsdegustatie

GENT/ZEDELGEM - De Gentse wijnhandel Rabotvins pakt op maandag 23 en dinsdag 24 maart uit met hun voorjaarsdegustatie. 

BREAKING

Heerlijk kermisgebak op uw privé feestje

WERVIK - Het gebakkraam Werviks Gebak start weldra met het volgende foorseizoen. Ze zullen onder meer terug op de Paasfoor in Kortrijk te vinden zijn. Voor de start van het seizoen leggen Angelique en Giovanni nog graag de data vast voor uw privé feesten. Je kan ze inhuren met hun gebakkraam. 

Bekijk meer gerelateerde artikels