Regio

Vandaag maandag aan de kust te beleven

KUST - Het wordt een warme week met steeds warmere temperaturen en steeds meer zon. Aan zee wordt de komende dagen dan ook heel wat volk verwacht. In Blankenberge en De Haan kan je deze voormiddag naar de marktdag. Iets verder van de kust weg is er een feestelijke marktdag en kermis in Diksmuide. Voor een avondmarkt moet je naar de Zeedijk in Middelkerke.      

In Oostduinkerke kan je om 10.30 uur naar de garnaalvissers te paard. Toeristen kunnen daar ook leren om garnalen te kruien. Nog in Oostduinkerke kan je leren golfen. In Koksijde kan je deelnemen aan een fortenbouwwedstrijd.  In het Normandpark in Middelkerke is er een foodtruckfestival. In Oostende kan je naar het zandsculpturenfestival, de FC De Kampioenen 3D aan zee,  het vuurwerk maar ook naar de paardenrennen op de Wellington Renbaan. Daar zijn er ook optredens van Lindsay, Swoop en Eveline Cannoot. In de tuin van het Scharpoord in Knokke is er een Parkies concert. In Wenduine is er om 10 uur een geleide bos- en strandwandeling. In Middelkerke kan je om 16 uur naar een voorstelling van het Circus Barones. In de Floreal in Blankenberge  Aan strandpost 2 is er een fortenbouwwedstrijd.

Bron: Foto©Toerisme Oostende

Bekijk Ook

BREAKING

Inbraken in tuinhuizen in Alken

ALKEN - In Alken hebben onbekenden ingebroken in zes tuinhuizen. De inbrekers sloegen toe in de Lindestraat en de Deversveldstraat. 

BREAKING

Volgend weekend kerstmarkt in Café Nieuw Gemeentehuis

ASSEBROEK - In het zaaltje van Café Nieuw Gemeentehuis in Assebroek wordt volgend weekend een kerstmarkt gehouden. Er zullen heel wat standjes zijn met leuke geschenken.  

BREAKING

Onderzoek na ongeval in Rekkem

REKKEM - Op de kluifrotonde in Rekkem heeft zich vanmorgen iets voor zes uur een ongeval voorgedaan. Een Citroën personenwagen is er in de vangrails terecht gekomen. De bestuurder en de inzittenden lieten de wagen achter. 

BREAKING

Zwaar ongeval in Deerlijk

DEERLIJK - In Deerlijk is vanmorgen vroeg een personenwagen ingereden op een vrachtwagen. In de wagen zaten vijf personen die allen overgebracht werden naar het ziekenhuis. 

BREAKING

Koekjes- of chocoladepakket kopen voor het goede doel

OOSTKUST - Het team Rock Fort verkoopt momenteel pakketten met Lu koekjes of chocolade van Cote d'Or en dit tegen democratische prijzen. Het is ideaal voor wie de collega's op het werk wil trakteren of voor een verjaardagsfeestje.    

BREAKING

Clochard de Luxe lanceert alcoholvrije gin en eigen bier

BRUGGE - Bruggeling Mike Dezutter lanceerde enkele maanden terug een Brugse gin die intussen al op heel wat kaarten van horecazaken te vinden is en binnenkort ook in heel wat winkelrekken zal te vinden zijn.  

BREAKING

Om reeds te noteren: carnavalsstoet in Brugge op 7 maart 2020

BRUGGE - Ook volgend jaar zal terug een grote carnavalsstoet door de straten van Brugge trekken. De stoet is gepland op zaterdag 7 maart. 

BREAKING

Uw verse vis aan huis geleverd in Brugge

BRUGGE/OOSTENDE - Andy Janssens is gestart met zijn concept Fish at Home. Hij brengt vis aan huis die gekuist en gefileerd is en meteen panklaar is. 

BREAKING

Samen met de kerstman op de foto in Ieper

IEPER - In Ieper verwachten ze vandaag heel wat volk voor hun event Winter in Ieper. Er is de kerstshopping zondag maar ook het kerstdorp, de ijspiste en op de binnenkoer van de Lakenhallen staat alles in het teken van kinderen met een kinderdorp met verlicht doolhof en het huis van de kerstman waarmee de kinderen samen op de foto kunnen.    

Bekijk meer gerelateerde artikels