Regio

Foto van de dag: met de fiets naar Lissewege

LISSEWEGE - Het warme weer van de komende dagen zal terug heel wat fietsers lokken naar de polders waar nog kan genieten van een vleugje wind. Eén van die polder gemeenten is Lissewege. 

Je kan er morgen voormiddag naar de wekelijkse marktdag in het dorp. Tijdens de zomermaanden lokt de markt nog meer volk. Kunstliefhebbers kunnen er de beeldenroute doen of langs lopen in de creatiefste tuin van Vlaanderen 't Vaartje of wat dacht je van een bezoek aan de kunstgalerij Fotoon. Verder kan je er snoepen kopen in een snoepwinkel van toen, de kerktoren beklimmen, de abdijschuur van Ter Doest bezoeken of het Heiligenmuseum bezoeken. In het dorp vind je ook tal van gezellige restaurants. Loop zeker eens binnen in de delicatessenzaak van Tante Mie waar je hoeveproducten en ambachtelijke producten kan vinden.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Inbraken in tuinhuizen in Alken

ALKEN - In Alken hebben onbekenden ingebroken in zes tuinhuizen. De inbrekers sloegen toe in de Lindestraat en de Deversveldstraat. 

BREAKING

Volgend weekend kerstmarkt in Café Nieuw Gemeentehuis

ASSEBROEK - In het zaaltje van Café Nieuw Gemeentehuis in Assebroek wordt volgend weekend een kerstmarkt gehouden. Er zullen heel wat standjes zijn met leuke geschenken.  

BREAKING

Onderzoek na ongeval in Rekkem

REKKEM - Op de kluifrotonde in Rekkem heeft zich vanmorgen iets voor zes uur een ongeval voorgedaan. Een Citroën personenwagen is er in de vangrails terecht gekomen. De bestuurder en de inzittenden lieten de wagen achter. 

BREAKING

Zwaar ongeval in Deerlijk

DEERLIJK - In Deerlijk is vanmorgen vroeg een personenwagen ingereden op een vrachtwagen. In de wagen zaten vijf personen die allen overgebracht werden naar het ziekenhuis. 

BREAKING

Koekjes- of chocoladepakket kopen voor het goede doel

OOSTKUST - Het team Rock Fort verkoopt momenteel pakketten met Lu koekjes of chocolade van Cote d'Or en dit tegen democratische prijzen. Het is ideaal voor wie de collega's op het werk wil trakteren of voor een verjaardagsfeestje.    

BREAKING

Clochard de Luxe lanceert alcoholvrije gin en eigen bier

BRUGGE - Bruggeling Mike Dezutter lanceerde enkele maanden terug een Brugse gin die intussen al op heel wat kaarten van horecazaken te vinden is en binnenkort ook in heel wat winkelrekken zal te vinden zijn.  

BREAKING

Om reeds te noteren: carnavalsstoet in Brugge op 7 maart 2020

BRUGGE - Ook volgend jaar zal terug een grote carnavalsstoet door de straten van Brugge trekken. De stoet is gepland op zaterdag 7 maart. 

BREAKING

Uw verse vis aan huis geleverd in Brugge

BRUGGE/OOSTENDE - Andy Janssens is gestart met zijn concept Fish at Home. Hij brengt vis aan huis die gekuist en gefileerd is en meteen panklaar is. 

BREAKING

Samen met de kerstman op de foto in Ieper

IEPER - In Ieper verwachten ze vandaag heel wat volk voor hun event Winter in Ieper. Er is de kerstshopping zondag maar ook het kerstdorp, de ijspiste en op de binnenkoer van de Lakenhallen staat alles in het teken van kinderen met een kinderdorp met verlicht doolhof en het huis van de kerstman waarmee de kinderen samen op de foto kunnen.    

BREAKING

Kerstmarkt aan Stockel in Sint-Pieters Woluwe

SINT-PIETERS WOLUWE - Op het Dumontplein in Sint-Pieters Woluwe wordt vandaag een kerstmarkt gehouden onder de noemer Xmasfestival. Je kan er heel wat ambachtslui vinden met tal van leuke geschenken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels