Regio

Kunst kijken bij David De Graef in Brugge

BRUGGE - De Nuit Blanche aan Groeninge in Brugge moet je zeker eens binnen lopen. Daar heeft kunstenaar David De Graef zijn atelier maar ook zijn guesthouse. Het is uniek gelegen vlakbij de Bonifaciusbrug. 

David is opgegroeid in Brussel en had aanvankelijk interesse voor theater en opera. In 1980 is hij gestart met kunst. In de Nuit Blanche kan je zijn werk bewonderen. Het pand is een beschermd monument. Het werd in 1933 heropgebouwd. In de Nuit Blanche heeft ons voormalig koningspaar hun huwelijksnacht doorgebracht. In 1996 werd de stadstuin onder handen genomen. De tuin is meer dan de moeite om een kijkje te nemen. Heel wat kunstliefhebbers vonden reeds de weg naar het atelier. Linda ging alvast langs voor een prachtige fotoreeks.    

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Yvan verkozen als nieuwe Prins Carnaval in Aalst

AALST - Yvan De Boitselier werd de voorbije nacht verkozen als nieuwe Prins Carnaval voor Aalst. Het is de derde generatie binnen dezelfde familie die nu Prins is. Zijn vader en grootvader gingen hem reeds voor.  In Aaslt is er op 23 februari carnavalsstoet. Op 14 februari gaat in Aalst de Winterfoor al van start. Er zullen 110 foorattracties zijn. 

BREAKING

Drie inbraken in woningen in Diepenbeek

DIEPENBEEK - In Limburg krijgen ze heel wat te maken met inbraken in woningen. Telkens wordt de deur open geforceerd om binnen te geraken. 

BREAKING

Militair onder invloed van alcohol in Ham

HAM - In het Limburgse Ham werd een militair uit Charleroi uit het verkeer gehaald. De man zat aan het stuur van een militair voertuig onder invloed van alcohol. 

BREAKING

Russische vrouw ingerekend voor winkeldiefstal

BRUGGE - Een 51 jarige vrouw uit Rusland werd vandaag door de Onderzoeksrechter in Brugge aangehouden. De vrouw werd ingerekend na een winkeldiefstal in de Inno winkel in de Steenstraat in Brugge.  

BREAKING

Live muziek in Time Out Pub in hartje Brussel

BRUSSEL - In het hartje van Brussel was er een live optreden van de vijf koppige band Ceebee, bestaand uit ervaren muzikanten. 

BREAKING

Ruimdienst Dekeyser Brugge zoekt chauffeur

BRUGGE - De Ruimdienst Dekeyser is op zoek naar een chauffeur. Ze kunnen 15,8 euro per uur verdienen.

BREAKING

Avanti Brugge wint uit wedstrijd op Poperinge

BRUGGE - In Poperinge werd deze namiddag basketbal gespeeld. Ze ontvingen de Brugse basketbalclub Avanti Brugge.

Bekijk meer gerelateerde artikels