Regio

Vandaag zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag zaterdag is er aan de kust terug van alles te beleven. Je kan deze voormiddag naar de marktdag in De Panne, Knokke, Middelkerke en Oostende. Vanavond kan je naar de avondmarkt in Heist, Veurne en Westende. 

In Blankenberge is er vandaag om 19 uur Beachrun met start en aankomst aan de Zeedijk ter hoogte van de Pier, kan je naar het BK beachkorfbal, naar de dansavond in de Floreal of naar de openlucht salsa party aan de King Beach. In Bredene zijn er de Dunegatfeesten, een bezoek aan de watertoren, een harmonieconcert, een mosselfestijn in het Krugerhof en een foodtruckfestival aan het Paelsteenveld. In De Haan starten de Vosseslagfeesten met een grote rommelmarkt, optredens, fakkeltocht en vuurwerk. In De Panne zijn er de Dumontfeesten. In Oostende kan je naar De Kampioenen 3D expo aan zee in het Kursaal, naar het zandsculpturenfestival, naar Ostend Beach Festival, naar de Museumnocturne in de Venetiaanse Gaanderijen  of naar de rommelmarkt in de Vinkenstraat.  In Zeebrugge is er rommelmarkt in de Stationswijk met zonneterras aan het Buurtcentrum. Op het strand van Oostduinkerke is er het wereldfeest Dunia, Koksijde Bouwt met Lego in het Casino van Koksijde en Bal Populaire voor 14 juli in Sint-Idesbald.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Bevertrans investeert verder in hun wagenpark

ZEDELGEM - Het transportbedrijf Bevertrans uit Zedelgem heeft hun 43e vrachtwagen in gebruik genomen. De trekker werd geleverd door Automobilia Trucks. Bij Bevertrans hebben ze intussen al 27 jaar ervaring in de transportsector. 

BREAKING

Heel wat zon deze namiddag

KUST - Er wordt deze namiddag heel wat zon verwacht, ideaal voor een uitstap naar zee. Een leuke bestemming is Oostende waar je van de lekkere vis kan genieten bij de vistrap.  

BREAKING

Nieuw seizoen Huizenjagers van start op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier start morgen maandag een nieuw seizoen van het programma Huizenjagers. De immo makelaars zullen de komende week het Scheldeland doorkruisen op zoek naar het juiste pand.

BREAKING

Reeds vierde generatie bij Brugs bedrijf Dekeyser

BRUGGE - Bij het Brugse bedrijf Dekeyser is sinds begin dit jaar de vierde generatie aan de slag. Niels, Karel en Wouter hebben de fakkel overgenomen.

BREAKING

Inbraak in woning in Jabbeke

JABBEKE - Onbekenden hebben ingebroken in een woning aan de Walbekestraat in Jabbeke. 

BREAKING

Volgende week starten werken in Philipstockstraat

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur laat werken uitvoeren op de hoek van de Philipstockstraat met de Mallebergplaats. Daar zal een pleintje gemaakt worden met een prachtige boom. Het zal een meerwaarde zijn voor de plaatselijke horeca.  

BREAKING

Na zeventien jaar terug nachttrein tussen België en Oostenrijk

BRUSSEL - Morgen avond vertrekt uit Brussel terug de eerste nachttrein richting Oostenrijk. Het is van 2003 geleden. De trein heeft als bestemmingen Innsbruck en Wenen. Het gaat om een initiatief van de Oostenrijkse Spoorwegen. 

BREAKING

Heerlijk Italiaans tafelen in Au Gusto op de site Oud Sint-Jan

BRUGGE - De commentaren van de klanten van het Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan zijn bijzonder lovend. De zaakvoerders brachten de chefs uit Italië mee naar het Venetië van het Noorden. 

BREAKING

Unieke fototentoonstelling in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In het bezoekerscentrum Westfront in Nieuwpoort loopt nog tot in april van dit jaar een unieke fototentoonstelling met werk van de gekende fotograaf Michiel Hendryckx. 

BREAKING

Vandaag derde en laatste dag van Velofollies in Kortrijk

KORTRIJK - De fietsliefhebbers moeten vandaag zeker naar Kortrijk Xpo waar de derde en laatste dag gehouden wordt van de beurs Velofollies. Heel wat producenten van fietsen stellen er het nieuwste voor. 

Bekijk meer gerelateerde artikels