Regio

Vandaag zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag zaterdag is er aan de kust terug van alles te beleven. Je kan deze voormiddag naar de marktdag in De Panne, Knokke, Middelkerke en Oostende. Vanavond kan je naar de avondmarkt in Heist, Veurne en Westende. 

In Blankenberge is er vandaag om 19 uur Beachrun met start en aankomst aan de Zeedijk ter hoogte van de Pier, kan je naar het BK beachkorfbal, naar de dansavond in de Floreal of naar de openlucht salsa party aan de King Beach. In Bredene zijn er de Dunegatfeesten, een bezoek aan de watertoren, een harmonieconcert, een mosselfestijn in het Krugerhof en een foodtruckfestival aan het Paelsteenveld. In De Haan starten de Vosseslagfeesten met een grote rommelmarkt, optredens, fakkeltocht en vuurwerk. In De Panne zijn er de Dumontfeesten. In Oostende kan je naar De Kampioenen 3D expo aan zee in het Kursaal, naar het zandsculpturenfestival, naar Ostend Beach Festival, naar de Museumnocturne in de Venetiaanse Gaanderijen  of naar de rommelmarkt in de Vinkenstraat.  In Zeebrugge is er rommelmarkt in de Stationswijk met zonneterras aan het Buurtcentrum. Op het strand van Oostduinkerke is er het wereldfeest Dunia, Koksijde Bouwt met Lego in het Casino van Koksijde en Bal Populaire voor 14 juli in Sint-Idesbald.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Vakantie in eigen land: een dagje naar Vleteren

VLETEREN - In Vleteren kan je een volle dag uittrekken. Bij heel wat bierliefhebbers over de ganse wereld is de gemeente gekend. Ze brouwen er immers wereld's beste bier in de Sint-Sixtusabdij. Met wat geluk kan je voordien een bak bestellen.

BREAKING

Vandaag aan zee te beleven

KUST - Zoals steeds hebben wij voor u terug een kustagenda gemaakt voor vandaag woensdag. In de voormiddag kan je naar de marktdag in De Haan en Knokke. Wie het verder wil kan naar Brugge waar de markt gehouden wordt op het Zand. 

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met vrijdag wordt er dagelijks een lunch geserveerd aan 17 euro met voor- en hoofgerecht.

BREAKING

Klein Strand Jabbeke pakt uit met zomerprogramma

JABBEKE - Het Klein Strand in Jabbeke heeft dan toch nog een zomerprogramma klaar. Er is de ganse zomer heel wat te beleven. 

BREAKING

Ook niet hotelgasten zijn welkom in Hotel Velotel

BRUGGE - Het hotel Velotel aan de rand van de Brugse binnenstad is bijzonder rustig gelegen. Het viersterrenhotel is volledig Corona proof voor een veilige vakantie. 

BREAKING

Restaurant Breydel De Coninc pakt deze week uit met lunch

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt deze week uit met een lunch aan 25 euro.

BREAKING

Vakantie in eigen land: het Brugs Ommeland

DAMME - Het Brugs Ommeland heeft heel wat te bieden aan de vakantiegangers. Vanuit Brugge kan je met de Lamme Goedzak naar het Uilenspiegelstadje Damme waar je onder meer het Uilenspiegelmuseum kan bezoeken. Je vindt heel wat gezellige horecazaken in Damme.   

BREAKING

Vandaag een dagje naar Brugge

BRUGGE - Heel wat hotelgasten en tweedeverblijvers uit eigen land of Nederland volgen onze website tijdens de zomermaanden op zoek naar leuke tips voor een dagje weg. Vandaag zetten wij Brugge in de kijker.   

Bekijk meer gerelateerde artikels