Regio

Straks volledige rondvaart rond Gent

GENT - In Gent kan je straks een rondvaart maken rond de ganse stad. Tijdens de Gentse Feesten zal Gent Watertoerist negentig minuten lang varen met tochten om 13 en 15 uur.    

Ze zullen dan via de Reep varen waar ze door de sluis zullen gaan. De rondvaarten zullen uniek zijn.

Bron: Foto©Stad Gent

Bekijk Ook

BREAKING

Nageba beurs in Torhout rond gezondheid

TORHOUT - Een beurs rond gezondheid is de Nageba beurs in Torhout die dit jaar aan de 5e editie toe is en waar je als bezoeker heel wat info kan opdoen.  

BREAKING

Resturant B-In pakt uit met nieuwe kaart

BRUGGE - Het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt uit met een nieuwe kaart voor de komende maanden. Er zijn heel wat nieuwe voorgerechten en hoofdgerechten.

BREAKING

Brugje Assebroekse Meersen hersteld

ASSEBROEK - Het Brugse stadsbestuur heeft het brugje in de Assebroekse Meersen laten herstellen. Het duurde iets langer maar men moest op zoek naar de Brugse mofstenen voor de herstelling van het historisch brugje.

BREAKING

Hof Ter Doest pakt uit met suggestiemenu aan 45 euro

LISSEWEGE - In Lissewege pakt het Hof ter Doest uit  met een suggestiemenu aan 45 euro. Het menu bestaat uit drie gangen. 

BREAKING

Pannenkoeken smullen op Maria Lichtmis

ASSEBROEK - Op zondag 2 februari is het Maria Lichtmis. Dan worden traditioneel pannenkoeken gesmuld. 

BREAKING

Nieuwe stelplaats van De Lijn in Ieper geopend

IEPER - Aan de Haiglaan in Ieper heeft Vlaams Minister Lydia Peeters samen met de burgemeester de nieuwe stelplaats van De Lijn geopend.

BREAKING

Gent verwacht topjaar rond Van Eyck

GENT - De stad Gent wil in 2030 de culturele hoofdstad van Europa worden. Maar dit jaar moet een topper worden met het Van Ecykjaar.

BREAKING

Fancruise met zanger Paul Bruna

NIEUWPOORT - In de maand juni zijn er de fancruises met de Vlaamse zanger Paul Bruna. Je kan dan op 7-8-13-14 en 15 juni mee met de Yzerstar voor een tocht vanuit Nieuwpoort.

BREAKING

Volgend weekend Bel Lumière in Blankenberge

BLANKENBERGE - Volgend weekend is er het event Bel Lumière in Blankenberge dit in de buurt van het Belle Epoquemuseum en de Sint-Rochuskerk. 

Bekijk meer gerelateerde artikels