Regio

Hemelvaartprijs start pas uur later door brand in Bavikhove

HARELBEKE - In Harelbeke start de Hemelvaartprijs deze namiddag pas om 16 uur, dit omwille van de brand in Bavikhove. Er werd een perimeter ingevoerd waarbij alle verkeer daar verboden wordt. Er wordt ook gevraagd om roetresten te laten liggen en er melding van te maken.   

De koers zou deze namiddag om 15 uur starten maar wordt nu uitgesteld met een uur. Intussen werd ook een medische post opgestart in de buurt van de brand waar mensen met gezondheidsklachten terecht kunnen.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

De weerfoto die vandaag de tv niet gehaald heeft

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht trekt dagelijks door de stad op zoek naar een mooie weerfoto. Vandaag kon hij tijdens de opklaringen een mooie herfstfoto maken. 

BREAKING

Straks naar de donderdagmarkt in Oostkamp

OOSTKAMP - In Oostkamp kan je wekelijks op donderdagvoormiddag naar de marktdag rond de kerk in het centrum van de gemeente. Er is een ruim aanbod van food en non food.

BREAKING

Grote stroomonderbreking in Oost-Vlaanderen

OOST-VLAANDEREN - In Oost-Vlaanderen is er woensdag een grote stroomonderbreking geweest. Vele honderden gezinnen in de buurt van Merelbeke zaten iets meer dan een uur zonder stroom. 

BREAKING

Morgen donderdag marktdag in Idegem

IDEGEM - In Idegem, deelgemeente van Geraardsbergen, wordt elke donderdagnamiddag marktdag gehouden. De markt start om 14.30 uur. 

BREAKING

Pure Beauty Oostende pakt nu vrijdag uit met Winter Shopping Day

OOSTENDE - In Oostende opent nu vrijdag de vernieuwde conceptstore Pure Beauty aan de Torhoutsesteenweg 156 in Oostende. Ze breiden hun gamma uit met de producten van Rainpharma.

BREAKING

Den Baudelo gaat nu vrijdag in Gent van start

GENT - De Baudelo in de vroegere Baudelokapel zal na enkele maanden van werken nu vrijdag terug de deuren openen. Je kan verschillende specialiteiten bestellen bij de verschillende standen.

BREAKING

Komend weekend Eurodogshow in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk Xpo is er komend weekend de Eurodogshow die reeds aan de 56e editie toe is. Een jury uit 20 landen komt de honden keuren.

BREAKING

Vanavond opening 70e academiejaar Europacollege Brugge

BRUGGE - In het Concertgebouw op het Zand in Brugge wordt vanavond het 70e academiejaar van het Europacollege geopend.  

BREAKING

Nieuwe randparking Waggelwater open vanaf 18 november

BRUGGE - Vanaf volgende week maandag 18 november gaat de nieuwe randparking Waggelwater open gelegen vlakbij het AZ Sint-Jan. Er zullen 183 parkeerplaatsen zijn. 

BREAKING

Morgen naar de markt in Staden

STADEN - In Staden wordt wekelijks op donderdagvoormiddag marktdag gehouden. De markthandelaars zijn te vinden op de Marktplaats. 

Bekijk meer gerelateerde artikels