Regio

Vacatures in het AZ Sint-Lucas in Assebroek

ASSEBROEK - In het AZ Sint-Lucas in Assebroek zijn er momenteel meerdere vacatures. 

Het ziekenhuis is op zoek naar iemand voor de schoonmaak, een ergotherapeut, een verpleegkundige en een hoofdverpleegkundige voor inwendige ziekten. Wie interesse heeft in deze jobs kan contact opnemen met de personeelsdienst van het ziekenhuis.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

64 jarige man gestoken bij burenruzie in Blankenberge

BLANKENBERGE - Een 64 jarige man werd vrijdagavond gestoken bij een burenruzie in Blankenberge. De man werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er was geen levensgevaar. 

BREAKING

Inbreker in caravans wordt voorgeleid

BREDENE - Een 35 jarige man wordt vandaag voorgeleid bij de Onderzoeksrechter in Brugge. Hij wordt verdacht van inbraken in caravans in Bredene. 

BREAKING

Vandaag Sint-Corneliuskermis in Passendale

PASSENDALE - In Passendale is er vandaag de Sint-Corneliuskermis waar je heel wat attracties kan vinden voor jong en oud.  

BREAKING

Niet langer meer reserveren op de foor in Hasselt

HASSELT - De stad Hasselt stapt af van het reservatiesysteem voor de kermis. De attracties staan in vijf verschillende zones. Je moest bij de start van de foor reserveren per zone en dit in tijdsblokken. Nu wordt het aantal foorgangers geteld per zone. 

BREAKING

Gratis openbaar vervoer bij MIVB op Autoloze Zondag

BRUSSEL - Het is vandaag Autoloze Zondag in Brussel waar de fiets centraal staat. Het gaat om een light versie van de Autoloze Zondag.

BREAKING

Vanmiddag heerlijk kermisgebak op de kermis in Sint-Kruis

SINT-KRUIS -In Sint-Kruis zijn de foorhouders gisteren zaterdag gestart met de jaarlijkse kermis. Tot en met woensdag zijn ze te vinden op de twee parkings aan de kerk van Sint-Kruis. 

BREAKING

Vandaag laatste dag van de Beeldenroute in Lissewege

LISSEWEGE - Met het mooie weer wordt vandaag in Lissewege nog heel wat volk verwacht voor de Beeldenroute. Je kan er werken gaan bewonderen van een 80 tal kunstenaars.

BREAKING

Fietsen door het water in Bokrijk

BOKRIJK - In Bokrijk kan je fietsen door het water. Eerder trok de koninklijke familie reeds naar daar voor een prachtige fietstocht. Het was een mooie promotie voor de streek. Het fietspad midden door het water lokte intussen al heel wat volk.

BREAKING

Geen autoloze maar cultuurvolle zondag

BRUGGE - Er is vandaag in Brugge geen autoloze maar cultuurvolle zondag. De stad wou geen massa volk op de been brengen en ook Kroenkelen werd geschrapt van de kalender. Er is nu wel een Kroenkel zoektocht voorzien.

Bekijk meer gerelateerde artikels