Regio

Vacatures in het AZ Sint-Lucas in Assebroek

ASSEBROEK - In het AZ Sint-Lucas in Assebroek zijn er momenteel meerdere vacatures. 

Het ziekenhuis is op zoek naar iemand voor de schoonmaak, een ergotherapeut, een verpleegkundige en een hoofdverpleegkundige voor inwendige ziekten. Wie interesse heeft in deze jobs kan contact opnemen met de personeelsdienst van het ziekenhuis.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Oproep voor woningbrand in Oostende

OOSTENDE - De brandweer werd deze voormiddag rond 9.40 uur opgeroepen voor een woningbrand in de Gerststraat in Oostende. De brand was ontstaan in de keuken van de woning.

BREAKING

Basisschool De Ooievaar Damme kan open blijven

DAMME - Begin februari worden in alle scholen de leerlingen geteld. Alle scholen moeten tegen dan voldoende leerlingen hebben. Door een nieuwe inschrijving van een kleuter is de basisschool de Ooievaar gered.   

BREAKING

Nu ook gimber bij Caprice in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de damesmodezaak Caprice in het winkelcentrum in Sint-Kruis kan je nu ook gimber kopen, ideaal voor Tournee Minérale van de ganse maand februari.

BREAKING

OKAY opent nu vrijdag 135e winkel in Deerlijk

DEERLIJK - In Deerlijk opent Okay nu vrijdag 24 januari de deuren van hun 135e vestiging. De winkel is gelegen aan de Vichtsesteenweg in Deerlijk.   

BREAKING

Rust opzoeken in de Uitkerkse Polders

UITKERKE - Het is prachtig wandelen en genieten in de Uitkerkse Polders gelegen vlakbij de badstad Blankenberge. Je kan er nog in alle rust genieten van de prachtige natuur.  

BREAKING

Mistige dinsdag

BRUGGE - De dag is vandaag gestart met heel wat mist. Dat kon hobbyfotograaf Frank Vergucht vanmorgen merken aan het Stil Ende bij de Ezelpoort toen hij op zoek was naar een weerfoto voor de televisie. 

BREAKING

Vanmiddag heerlijk lunchen in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag kan je heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. Elke middag wordt er een lunch geserveerd aan 17 euro.

Bekijk meer gerelateerde artikels