Regio

Nog tot en met zaterdag 10% korting bij Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nu zondag is het moederdag en velen dan ook nog op zoek naar een geschikt cadeau. Wat is er mooier dan wat mooie lingerie of een waardebon van Lingerie Ultime aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis waar je kan rekenen op de raad van Elke die meteen de juiste bh zal zoeken die bij de klant past. 

Nog tot en met zaterdag 11 mei is er voor Moederdag tien procent korting bij aankoop van lingerie of een waardebon. Loop voor zondag nog langs. 

Bron: Foto©Lingerie Ultime

Bekijk Ook

BREAKING

Toeristen in Frankrijk terug welkom vanaf 15 juni

FRANKRIJK - In Frankrijk worden de Corona maatregelen versoepeld. Vanaf dinsdag 2 juni mag de horeca terug open. Later volgen nog de campings en vakantieparken.

BREAKING

Kabeljauw en zalm in promotie op Brugse Vismarkt

BRUGGE - Op de Brugse Vismarkt vind je de verkoopsstand van Le Breton. Vandaag pakken ze uit met een promotie op kabeljauw en zalm.

BREAKING

Vandaag vrijdag marktdag in Wervik

WERVIK - Vandaag vrijdag wordt terug de wekelijkse marktdag gehouden in Wervik. Na de lockdown was het vorige week vrijdag de eerste markt na vele weken. 

BREAKING

Speelpleinen provinciale domeinen in West-Vlaanderen sinds vandaag terug open

WEST-VLAANDEREN - De speelpleinen van de provinciale domeinen in West-Vlaanderen zijn sinds vandaag terug open. Heel wat kinderen konden al sinds half maar niet meer naar een speelplein. 

BREAKING

Kinderboerderij de Zeven Torentjes morgen vrijdag terug open

ASSEBROEK - De Kinderboerderij de Zeven Torentjes kan morgen vrijdag terug open. Aanvankelijk zou de kinderboerderij pas na 7 juni terug open gaan. De crisiscel van Brugge zette het licht op groen.

BREAKING

Urban Foodbar Bulskampveld wacht op groen licht

BEERNEM - De nieuwe uitbaters van de urban foodbar Bulskampveld in het provinciaal domein in Beernem wachten op groen licht van de Nationale Veiligheidsraad. Ze zullen de komende zomer uitpakken met een mobiele buitenbar zodat de klanten nog sneller bediend worden. 

BREAKING

Vakantie in eigen land: de Vlaamse Ardennen

ZWALM - De Vlaamse Ardennen is een bijzonder leuke regio voor de komende zomer. Ze verwachten er heel wat Belgen die kiezen voor vakantie in eigen land.

BREAKING

Gekookte babykreeftjes bij Vishandel Westhinder

ZEEBRUGGE - Bij Vishandel Westhinder in Zeebrugge vind je deze week gekookte babykreeftjes aan 34 euro per kilogram.  

Bekijk meer gerelateerde artikels