Regio

Vandaag niet te snel door Damme

DAMME - In de Kerkstraat in Damme wordt vandaag een snelheidscontrole gehouden. Er wordt daar nog steeds te snel gereden.

Om de snelheid af te dwingen werden daar reeds wegversmallingen en drempels van het type Berlijns kussen aangebracht. Zo moeten ze al minder snel het centrum van Damme binnen gereden komen. Let vandaag dus op uw snelheid !

Bron: Foto©OCMW Damme

Bekijk Ook

BREAKING

Genieten van een herfstwandeling langs de Brugse Vesten

BRUGGE - Langs de Brugse Vesten kan je genieten van mooie herfstwandelingen. Wie de ganse vesten afstapt heeft een afstand van 8,6 kilometer gedaan.

BREAKING

Eerste winterweekend op het Pioniersplein in Zwevegem

ZWEVEGEM - In Zwevegem is er tijdens het weekend van 21 en 22 december de eerste editie van het Winterweekend.  

BREAKING

Geen treinen tussen Mechelen en Leuven

MECHELEN/LEUVEN - Er zijn momenteel geen treinen tussen Mechelen en Leuven. De spoorwegen moet werken uitvoeren aan de infrastructuur.  

BREAKING

Wereldlichtjesdag ter nagedachtenis van overleden kinderen

BELGIE - Vandaag is het Wereldlichtjesdag. Op heel wat plaatsen in ons land werden vanavond stipt om 19 uur kaarsen aangestoken om overleden kinderen te herdenken.

BREAKING

Zelfs Professor Velo op Midwinterfeest in Brugge

BRUGGE - Op het Midwinterfeest in de Balstraat in Brugge werd de tijd even terug gedraaid. Je kon er onder meer oude fietsen bewonderen.  

BREAKING

De enige echte oma's lukken bij Verswinkel Ip Zilleghem Platse

ZEDELGEM - In Zedelgem zijn er terug de heerlijke echte oma's lukken bij Verswinkel Ip Zillgehem Platse. Heel wat vaste klanten keken er naar toe uit.

BREAKING

Volgende week zaterdag start Kersthappening in Blankenberge

BLANKENBERGE - Verschillende carnavalsverenigingen van Blankenberge slaan de handen in elkaar voor de Kersthappening die van 14 december tot en met 5 januari 2020 gehouden wordt.     

BREAKING

Verkoop voor het goede doel vzw Stan op Midwinterfeest

BRUGGE - Op het Midwinterfeest in Brugge kon je vandaag ook tal van producten kopen ten voordele van het goede doel. Het ging om een stand van de vzw Stan, trefpunt voor mensen met een verstandelijke handicap. 

BREAKING

Heel wat volk op het Midwinterfeest in Brugge

BRUGGE - In en rond de Balstraat in Brugge kon je vandaag genieten van het Midwinterfeest. Er was de kerstmarkt en de opendeur van het  Kantcentrum, Volkskundemuseum en het Adornesdomein.

BREAKING

Heerlijke oliebollen op Stationsplein in Roeselare

ROESELARE - Het event Winter in Roeselare pakt uit met heel wat activiteiten in de stad. Op het Stationsplein vind je tal van kerstchalets en vanaf komend weekend ook het Huis van de Kerstman. Op dat zelfde plein kan je genieten van het heerlijk kermisgebak van het Werviks Gebak.   

Bekijk meer gerelateerde artikels