Regio

Morgen Open Museumdag in Koksijde en Oostduinkerke

KOKSIJDE/OOSTDUINKERKE - In Koksijde en Oostduinkerke wordt morgen zaterdag een Open Museumdag gehouden.

Je kan morgen namiddag een gratis bezoek brengen aan het Abdijmuseum Ten Duinen in Koksijde maar ook aan het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke. Na uw bezoek moet u zeker eens binnen lopen in de Estaminet de Peerdevisscher waar er heel wat lekkers uit de Noordzee op de kaart staat. Het is de thuisbasis van de paardenvissers.  

Bron: Foto┬ęToerisme Koksijde-Oostduinkerke

Bekijk Ook

BREAKING

Binnenplein Zilverpand in Brugge wordt aangepakt

BRUGGE - Het binnenplein van het Zilverpand in Brugge wordt aangepakt. Het stadsbestuur van Brugge wil de handelaars en omwonenden bevragen wat zij precies willen met het plein.

BREAKING

Toeristenmarkt in Domburg pas vanaf eind augustus

DOMBURG (NEDERLAND) - De toeristenmarkten in Domburg in Zeeland trekken jaarlijks heel wat volk. Omwille van Corona zullen ze dit jaar niet in de zomer gehouden worden maar pas starten vanaf eind augustus.  

BREAKING

De Lijn legt extra bussen in voor studenten in Leuven

LEUVEN - De Lijn legt de komende weekends extra bussen in voor de studenten die terugkeren voor hun examens aan de Universiteit.

BREAKING

Historium heropent op zaterdag 13 juni

BRUGGE - Het Historium op de Markt in Brugge zal na de Corona lockdown voorzichtig terug opstarten. Op zaterdag 13 juni om 11 uur doen ze terug de deuren open.  

BREAKING

Vishandel Fieret in Sluis vanaf morgen terug zes dagen per week open

SLUIS (NEDERLAND) - De Belgen zijn sinds zaterdag terug welkom in Sluis. De gekende vishandel Fieret zal dan ook terug hun openingsdagen aanpassen. Vanaf morgen maandag zijn ze terug zes dagen per week open.   

BREAKING

Zoekactie voor de kust van Knokke-Heist geweest

KNOKKE-HEIST - Op het strand van Knokke Heist werd deze morgen een paar schoenen en een handdoek gevonden. Meteen werd alarm geslagen en werden de luchtmacht en reddingsboten uitgestuurd.

BREAKING

De Panne laat strandbezoekers bubbel met touw afbakenen

DE PANNE - In De Panne laten ze de strandbezoekers de komende zomer hun bubbel afbakenen door middel van een touw. Die trouwen mogen van thuis meegebracht worden maar zullen ook verkocht worden in De Panne.   

BREAKING

Tsjokoreeto wil na jaar pauze terugkeren naar Brugge

BRUGGE - De zaakvoerder van Tsjokoreeto in de Stoofstraat heeft beslist om zijn zaak voor een jaar te sluiten. Hij wil terugkeren naar Brugge als alle toeristen terug zijn. 

BREAKING

Postpunt Chez Fernand in Brugge vanaf nu dinsdag terug open

BRUGGE - Steeds meer zaken in Brugge openen de deuren. Vanaf dinsdag 2 juni is ook het Postpunt Chez Fernand in de Breidelstraat terug open.

BREAKING

Vandaag zondagsmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In Zwevezele wordt vandaag terug zondagsmarkt gehouden op de parking aan de Tramstraat. Er zijn heel wat markthandelaars met verse voeding.

Bekijk meer gerelateerde artikels