Regio

The Liquid Wall, een plaats voor ontmoeting en interactie

BRUGGE - De jonge architect Jason Slabbynck heeft in het Brugse Astridpark The Liquid Wall gebouwd, dit naar aanleiding van het gratis zomerfestival Vama Veche dat vandaag van start gaat. 

Het moet de komende dagen een plaats zijn voor ontmoeting en interactie in een wereld waar grenzen vervagen. Jason ziet dat de grenzen in onze huidige samenleving meer en meer vervagen en onduidelijker worden. In een ruimte met vier kamers waarbij het dak, de vloer en de buitenmuur ontbreken kunnen mensen op de muren die bewerkt werden krijtbordverf een tekening maken of een boodschap schrijven. De jonge achitect kreeg volgens schepen Franky Demon een subsidie van 2.500 euro van het Brugse stadsbestuur.    

Bron: Foto©Stad Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Parlementslid wil perspectief voor tal van sectoren

BRUGGE - Het Vlaams Parlementslid Mercedes Van Volcem uit Brugge heeft bij haar partijgenoot Premier Alexande De Croo gepleit om perspectief te geven aan tal van sectoren.

BREAKING

Politie Westkust nam afscheid van Nick na 40 jaar dienst

KOKSIJDE -De politiezone Westkust  heeft afscheid genomen van hun Inspecteur Nick Van Rompaey. Hij was 40 jaar in dienst en startte destijds bij de gemeentepolitie van Koksijde. 

BREAKING

Voor het tweede opeenvolgende jaar geen Herbakkersfestival in Eeklo

EEKLO - De Muziekclub N9 schrapt voor het tweede jaar op een rij het Herbakkersfestival. Het festival zou plaats vinden rond 15 augustus aan het sportpark in Eeklo.

BREAKING

Heldenpark in Eeklo krijgt opnieuw horecazaak

EEKLO - Het is nog even geduld voor de opening van Park Adrem, de nieuwe horecazaak in het Heldenpark in Eeklo. Het wordt een zaak met een mooi zonneterras.  

BREAKING

PVDA niet te spreken over schrappen bushaltes in het Waasland

WAASLAND - De PVDA is niet te spreken over de plannen van het schrappen van 145 bushaltes in het Waasland.

BREAKING

Geur- en rookhinder tot in Oostakker door brand in Gentse haven

GENT - In de Gentse haven is brand uitgebroken op een voormalige vissersboot. De brandweer liet de boot gecontroleerd uitbranden.

BREAKING

Blauwe zone voor Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De stad Brugge voert van 1 juni tot 30 september blauwe zone in voor Zeebrugge en dit in twee zones. Het gaat om de Strandwijk en de buurt van de jachthaven.  

BREAKING

Asfaltwerken gestart in Zelzate

ZELZATE - Langs de Assenedesteenweg in Zelzate zijn asfaltwerken van start gegaan. De aannemer kreeg nog tot eind deze maand voor het uitvoeren van de werken. 

Bekijk meer gerelateerde artikels