Verkeer

BREAKING

De Lijn moet omrijden in Vosselaar omwille van een brand

VOSSELAAR - Het busverkeer van De Lijn van en naar Vosselaar wordt verstoord omwille van een zware brand. In de Sassenhout wordt er momenteel geen verkeer toegelaten.  

Alle artikels

BREAKING

Moeizaam verkeer op de snelweg richting binnenland na ongeval

OOSTKAMP - Op de E40 snelweg richting binnenland kwam het deze voormiddag tot een verkeersongeval ter hoogte van Oostkamp. 

BREAKING

Werken gepland bij nacht op de ovonde langs de N16 in Puurs

PUURS - Langs de Rijksweg in Puurs zullen deze week in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer werken uitgevoerd worden aan de ovonde langs de N16.  

BREAKING

Auto over de kop in Bredene

BREDENE - Op het kruispunt van de Koninklijke Baan met de Breeweg in Bredene is vanmorgen om 7.50 uur een auto over de kop gegaan. De 21 jarige bestuurder kwam op zijn dak terecht in de berm naast de weg.   

BREAKING

Werken op N202 in Grimbergen lopen vertraging op

GRIMBERGEN - De werken op de N202 Brusselsesteenweg in Grimbergen lopen vertraging op. De asfalteringswerken kunnen pas uitgevoerd worden als het warm genoeg is.  

BREAKING

Trein negeerde rood sein op spoorlijn 96

DOORNIK - Het spoorverkeer op de spoorlijn  96 is momenteel onderbroken dit nadat een trein tussen de stations van Doornik en Aat een rood licht genegeerd heeft.  

BREAKING

Straten krijgen nieuwe voetpaden en parkeerstroken

SINT-KRUIS - De aannemer Verkinderen is werken gestart in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Daar moeten vier straten nieuwe voepaden en parkeerstroken krijgen.  

BREAKING

Brand in appartement in Torhout

TORHOUT - Op de Burg heeft het deze namiddag rond 13.20 uur gebrand in een appartement. De brand was ontstaan in de keuken van het appartement.  

BREAKING

Meer op de fiets en openbaar vervoer in Gent

GENT - Het Onderzoeksbureau Ipsos heeft in opdracht van de stad Gent een onderzoek gedaan naar het nieuwe circulatie- en mobiliteitsplan dat op 3 april vorig jaar ingevoerd werd.    

BREAKING

305 bestuurders te snel in Veurne

VEURNE - De lokale politie van de zone Spoorkin heeft vandaag een snelheidscontrole gehouden. Er werd een controle gehouden op drie verschillende locaties in Veurne. 

Bekijk volgende pagina