Verkeer

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

Alle artikels

BREAKING

Te snel in het centrum van Kortrijk

KORTRIJK - De lokale politie van de zone Vlas heeft een snelheidscontrole gehouden in het centrum van Kortrijk. Daarbij werden er 768 wagens gecontroleerd.  

BREAKING

Manitobalaan Sint-Andries vanaf morgen schoolstraat

SINT-ANDRIES - In het kader van de week van de mobiliteit worden deze week in Brugge vijf ,nieuwe schoolstraten in gebruik genomen worden. 

BREAKING

Vandaag autoloze zondag in Brugge

BRUGGE - Het is vandaag auitoloze zondag in Brugge. Vanaf de stadspoorten wordt alle verkeer in de binnenstad een ganse dag verboden. 

BREAKING

Vertragingen op enkele spoorlijnen

BRUSSEL - De spoorwegen kampten vandaag met vertragingen op meerdere spoorlijnen.  

BREAKING

Notelaarsbrug in Assenede vandaag officieel geopend

ASSENEDE - In Assenede worden er twee bruggen gelegd over het Leopoldkanaal. Vandaag werd de Notelaarsbrug officieel geopend.   

BREAKING

Nu zondag gratis bussen van De Lijn in Brugge, Kortrijk en Roeselare

BRUGGE/KORTRIJK/ROESELARE - Nu zondag is het autoloze zondag in tal van Vlaamse gemeenten en steden. In het kader van de autoloze zondag zijn de bussen van De Lijn nu zondag gratis in Brugge, Kortrijk en Roeselare.   

BREAKING

Open deur van tramremise Marconi op autoloze zondag in Brussel

BRUSSEL - In tal van steden is er nu zondag 16 september autoloze zondag, onder meer in Brussel. Die dag kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van de MIVB. Ze zorgen voor een versterkt aanbod. 

BREAKING

E40 onderbroken tussen 22 en 5 uur tussen Erpe-Mere en Wetteren

ERPE-MERE/WETTEREN - Alle verkeer op de E40 snelweg moet vanavond de snelweg verlaten omwille van werken tussen Erpe-Mere en Wetteren.  

BREAKING

De wereldtop van de fitness op Autoloze Zondag

BRUGGE - Nu zondag is het in Brugge autoloze zondag. Dan wordt alle gemotoriseerd verkeer in de binnenstad verboden. Er wordt dan plaats gemaakt voor fietsers en voetgangers. 

Bekijk volgende pagina