Verkeer

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

Alle artikels

BREAKING

Asfalteringswerken gepland op N47 in Lokeren

LOKEREN - Op de N47 in Lokeren zijn er asfalteringswerken gepland. De werken zijn voorzien op donderdag 28 en vrijdag 29 maart. 

BREAKING

Brugse Ring vandaag eventjes verkeersvrij voor Brugge Classic

BRUGGE - Aan het Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries wordt deze voormiddag de start gegeven van de Brugge Classic voor wielertoeristen. Het sportieve event is volledig uitverkocht.

BREAKING

Van maandag tot woensdag werken aan Steenbrugge brug

ASSEBROEK - Van maandag tot en met woensdag wordt er over dag gewerkt aan de brug van Steenbrugge. Er waren een aantal dringende werken nodig aan de brug, onder meer aan de dwarsliggers. 

BREAKING

Morgen en zondag wielerwedstrijden in Damme

DAMME - In het centrum van Damme wordt er morgen zaterdag en zondag gekoerst. Beide wielerwedstrijden kunnen voor enige verkeershinder zorgen. Damme blijft bereikbaar via de randparking Oost aan de Oude Sluissedijk. 

BREAKING

Spoorverkeer tussen Herentals en Turnhout onderbroken na ongeval

HERENTALS/TURNHOUT - Het spoorverkeer tussen Herentals en Turnhout is sinds enkele uren onderbroken. 

BREAKING

Inbrabel start met elektrificatiewerken op spoorlijn tussen Hasselt en Mol

HASSELT/MOL -Op de spoorlijn tussen Hasselt en Mol is Infrabel gestart met de elektrificatiewerken. Nu moeten daar nog diesellocomtieven ingezet worden op deze spoorlijn. 

BREAKING

Eén op de tien bestuurders te snel op de N44 in Maldegem

MALDEGEM - Langs de N44 Aalterbaan in Maldegem werd één op de tien bestuurders betrapt op een snelheidsovertreding. Er werden 1163 bestuurders gecontroleerd waarvan er 10,7% betrapt werden om sneller te rijden dan de toegestane 90 kilometer per uur.   

BREAKING

Werken gepland aan spoorwegovergangen in Zulte

ZULTE - In Zulte zijn er door Infrabel werken gepland aan de spoorwegovergangen in de Meylegemstraat en de Tuttgemstraat. De werken starten op zaterdag 30 maart om 6 uur en duren tot zondag 31 maart om 20 uur. 

BREAKING

Treinen tussen Brugge en Oostende terug volgens het boekje

BRUGGE/OOSTENDE - De treinen tussen Brugge en Oostende hebben vanavond een tijdlang met vertraging gereden.

Bekijk volgende pagina