Verkeer

BREAKING

Spoorwegovergang Lochristi deze week afgesloten

LOCHRISTI - In Lochristi is de spoorwegovergang langs de N449 nog enkele dagen gesloten voor het verkeer.

Alle artikels

BREAKING

Vandaag autoloze zondag in Brussel

BRUSSEL - Het is vandaag autoloze zondag in Brussel. Het ganse centrum is verkeersvrij. Je kan gemakkelijk uw verplaatsingen maken met het openbaar vervoer van de MIVB dat vandaag gratis is.

BREAKING

E40 snelweg richting kust versperd ter hoogte van Drongen

DRONGEN - Op de E40 snelweg richting kust staat er een file richting kust. Ter hoogte van Drongen gebeurde eerder een ongeval.

BREAKING

Vandaag Brussels Night Run

BRUSSEL - In Brussel wordt vandaag de Brussels Night Run gehouden. Dat heeft gevolgen voor het openbaar vervoer. Omwille van de loop zullen negen buslijnen en twee  tramlijnen hinder oplopen. 

BREAKING

Taxi Tel Mechelen ook voor minder mobiele mensen

MECHELEN - In Mechelen werd de nieuwe dienstverlening gelanceerd van Taxi Tel. Ze kunnen nu ook personen vervoeren die zich verplaatsen in een elektrische rolstoel of in een scootmobiel.

BREAKING

A19 snelweg versperd na ongeval in Wervik

WERVIK - De A19 snelweg richting Kortrijk ter hoogte van Wervik is sinds 23.23 uur volledig versperd na een ongeval. Beide rijvakken van de snelweg zijn ingenomen.

BREAKING

Drukke terugkeer richting binnenland

VLAANDEREN - Het is druk op de wegen richting binnenland. Velen trokken naar de kust om te genieten van een dagje aan zee. Iedereen wil nog profiteren voor de herfst en winter begint.  

BREAKING

File richting kust

JABBEKE - Op de snelweg E40 richting kust is het momenteel file rijden. De file doet zich voor ter hoogte van Jabbeke.    

BREAKING

Verkeerschaos in Assebroek door wijziging cyclussen verkeerslichten aan Katelijnepoort

ASSEBROEK - De wijziging van de cyclussen aan de verkeerslichten aan de Katelijnepoort in Brugge zorgen voor een verkeerschaos in de spits.

BREAKING

Spoorwegovergang Heule vannacht afgesloten

HEULE - In Heule zijn de komende nacht onvoorziene werken gepland aan de spoorwegovergang in de Zeger Van Heulestraat. Het verkeer zal er plaatselijk omgeleid worden. 

Bekijk volgende pagina