Verkeer

BREAKING

Ongeval op E40 snelweg richting binnenland

DRONGEN - Op de E40 snelweg richting binnenland deed zich een verkeersongeval voor ter hoogte van Drongen. 

Alle artikels

BREAKING

Vlaams geld voor een duurzaam woon-werkverkeer van West-Vlaamse bedrijven

WEST-VLAANDEREN - De Vlaams Minister van Mobiliteit Ben Weyts trekt meer dan een half miljoen euro voor uit voor de aanpak van een duurzaam woon- werkverkeer van tien West-Vlaamse werkgevers.  

BREAKING

Zware brand uitgebroken in Hasselt, ramen en deuren dicht houden

HASSELT - Op de Corda Campus in de voormalige gebouwen van Philips is een zware brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer van de Hulpverleningszone Zuidwest Limburg sloegen de vlammen reeds door het dak. 

BREAKING

Spoorwegbrug in Moerbrugge vanavond en vannacht open voor autoverkeer

OOSTKAMP - TUC Rail zal de komende nacht geen werken uitvoeren aan de spoorwegbrug over de sporen in Moerbrugge. De datum vandaag was opgenomen als reservedatum.  

BREAKING

Metrostation Anneessens wordt vanaf 2019 Toots Thielemans

BRUSSEL - De gekende jazzmuzikant en componist wijlen Toots Thielemans krijgt vanaf 2019 een eigen metrostation in Brussel. Het bestaande metrostation Anneessens zal van naam veranderen. 

BREAKING

Meer mobiel parkeren in Gent

GENT - Steeds meer gebruikers van de parkeerplaatsen in het centrum van Gent kiezen voor mobiel betalen. De 50.000e gebruiker werd intussen gehaald.     

BREAKING

Meerdere vertragingen op verschillende spoorlijnen

BRUSSEL - Op verschillende spoorlijnen deden zich deze voormiddag vertragingen voor. 

BREAKING

44 zwartrijders betrapt op kusttram

BLANKENBERGE - De lokalle politie van Blankenberge heeft een controle actie gehouden op de kusttram. Er werden 1.355 reizigers gecontroleerd op 26 verschillende trams. 

BREAKING

Ongeval op de A11 snelweg richting Antwerpen

BRUGGE - Op de A11 snelweg is het al druk richting Antwerpen van dagtoeristen die terugkeren van een weekendje aan zee. Ze konden alvast genieten van twee prachtige dagen met vandaag een zonovergoten dag waarbij het zalig genieten was.     

BREAKING

Werken in Oombergenstraat in Zottegem gaan woensdag van start

ZOTTEGEM - In Zottegem starten nu woensdag werken voor de heraanleg van de Oombergenstraat. Het gaat om het affrezen van de bestaande toplaag en de heraanleg.    

Bekijk volgende pagina