Verkeer

BREAKING

Elf bestuurders onder invloed tijdens weekend zonder alcohol

EEKLO - Ondanks de vooraf aangekondigde acties in het weekend zonder alcohol hebben heel wat bestuurders genegeerd om onder invloed van alcohol achter het stuur te kruipen. 

Alle artikels

BREAKING

File op E40 snelweg richting binnenland

AALTER/BEERNEM - Door het mooie weer was er vandaag behoorlijk wat volk aan zee. Het is nu file rijden richting binnenland.  

BREAKING

Strooidiensten in Herentals rijden morgen vroeg om 4.30 uur uit

HERENTALS - In Herentals zullen de strooiwagens morgen vroeg en in de nacht van zondag op maandag uitrijden om te voorkomen dat de wegen kunnen glad worden.  

BREAKING

Geen metroverkeer tussen de haltes Delacroix en Weststation in Brussel

BRUSSEL - Op de metrolijnen 2 en 6 is er momenteel geen verkeer mogelijk tussen de haltes Delacroix en Weststation. 

BREAKING

Ondanks dichte mist toch nog 81 bestuurders te snel

WESTKUST - De lokale politie van de zone Westkust heeft tijdens een controle op drie verschillende plaatsen 81 snelheidsovertredingen kunnen vaststellen.   

BREAKING

Damse Vaart Zuid in Sint-Kruis vanaf maandag onderbroken voor het verkeer

SINT-KRUIS - Vanaf nu maandag 15 januari is het niet meer mogelijk om van Brugge richting Damme te rijden. De aannemer start met rioleringswerken tussen de Sint-Godelievedreef en de Karel van Manderstraat. 

BREAKING

Verkeershinder op E403 richting Kortrijk na gekantelde vrachtwagen

TORHOUT - Op de E403 snelweg richting Kortrijk is deze namiddag rond half drie een vrachtwagen gekanteld die de snelweg blokkeert. De vrachtwagen is ingereden op een signalisatiewagen en kantelde daarbij. De lading met aarde kwam op de rijvakken van de snelweg terecht.      

BREAKING

Een weekend zonder alcohol

BELGIE - In gans het land zal er van vrijdgavond om 18 uur tot maandagmorgen om 6 uur een grote alcoholcontrole gehouden worden.  

BREAKING

Fietsers- en voetgangersbruggen aan Boeveriepoort worden geplaatst

BRUGGE - De aannemer Artes is momenteel volop bezig met het leggen van de fietsers- en voetgangersbruggen aan de Boeveriepoort. Het tweede deel van de grote brug wordt vandaag nog geplaatst, de kleine brug morgen vrijdag.  

BREAKING

Vijf vooraf aangekondigde politiecontroles in politiezone Westkust

WESTKUST - De lokale politie van de zone Westkust zal tijdens deze maand januari vijf vooraf aangekondigde alcoholcontroles houden.  

Bekijk volgende pagina