Verkeer

BREAKING

Syndicale actie zorgt voor hinder busverkeer in Vlaams Brabant

BRABANT - Heel wat buschauffeurs die tewerkgesteld zijn bij onderaannemer Staca hebben vandaag het werk neer gelegd. Ze willen een oplossing voor de werkdruk.   

Alle artikels

BREAKING

Asfaltwerken in Ieper uitgesteld door tekort aan bitumen

IEPER - Door een tekort aan bitumen in Vlaanderen om asfalt te maken kan de Surmont de Volsberghestraat nog niet geasfalteerd worden. Die werken zijn gepland in de week na het bouwverlof, dit na 6 augustus.  

BREAKING

Werken op het Zand in Brugge naderen einde

BRUGGE - De werken op het Zand in Brugge schieten goed op. Op 1 september wordt het vernieuwde plein officieel geopend. Een dag later wordt daar de kaasmarkt gehouden waar meer dan 100 soorten kazen uit binnen- en buitenland te proeven zullen zijn. 

BREAKING

File rijden naar de kust

VLAANDEREN - Het is vandaag file rijden naar de zon. De grote vakantie uittocht is gestart en velen willen naar de zee om daar wat afkoeling te zoeken.  

BREAKING

Fietsersbrug aan Boeverie wordt Passantenfietsbrug

BRUGGE - Er werd een naam gegeven aan de fietsersbrug die over de twee vestinggrachten loopt ter hoogte van de Boeverie in Brugge. Zo kunnen fietsers veilig van Sint-Michiels naar Brugge.    

BREAKING

Tramverkeer onderbroken tussen Zwarte Kiezel en Harendijke

DE HAAN - Door werken aan een gasleiding na een lek in De Haan is het tramverkeer onderbroken tussen de haltes De Haan Zwarte Kiezel en Wenduine Harendijke. 

BREAKING

Reeds meerdere vertragingen op het spoor

BRUSSEL - Op het spoor zijn er deze voormiddag reeds meerdere vertragingen geweest. 

BREAKING

Grote inzet van politie en militairen voor de Navo top

BRUSSEL - In Brusel wordt morgen en donderdag de Navo top gehouden. Heel wet regeringsleiders zijn ons land te gast. De Amerikaanse president Trump is vanavond toegekomen in Meslbroek. 

BREAKING

Twee doden en vier zwaar gewonden bij ongeval in Kooigem

KOOIGEM - In Kooigem deed zich vanavond een dodelijk verkeersongeval voor. Daarbij kwam een man en een kind van acht jaar om het leven. Ze waren overleden bij aankomst van de hulpdiensten.   

BREAKING

In augustus start van spoorwerken in Zedelgem

ZEDELGEM - In Zedelgem zal er van augustus tot november gewerkt worden door Infrabel. Het gaat om werken aan de wissels, de bovenleiding, seininrichting, sporen en aanpassingen aan de overweg in de Diepstraat. 

Bekijk volgende pagina