Verkeer

BREAKING

Treinverkeer terug normaal tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - Het treinverkeer op de spoorlijn tussen Brugge en Oostende is vanavond een tijdlang verstoord geweest. Er werden personen gemeld in de nabijheid van de sporen. 

Alle artikels

BREAKING

E40 snelweg in Wetteren richting binnenland volledig afgesloten

WETTEREN - Op de E40 in Wetteren is vanmorgen een kraanwagen gekanteld die over de drie rijvakken ligt van de snelweg richting Brussel. Er kan niemand door en het verkeer staat stil op de snelweg.

BREAKING

Treinverkeer rond Brugge was tijdlang verstoord

BRUGGE - Het treinverkeer van en naar Brugge is enkele uren verstoord geweest in de avondspits.

BREAKING

Lago zwembad tijdelijk bereikbaar via parkings 02 en 03 kant Leopold III laan

SINT-ANDRIES - De aannemer De Vriese is vandaag gestart met werken in de Doornstraat in Sint-Andries. De aannemer zal de rijweg en de fietspaden aanpakken. Het Brugse gemeenteraadslid  Jean-Marie De Plancke van Open VLD had dit in het verleden reeds aangekaart.  

BREAKING

De Lijn wil zo snel mogelijk terugkeren naar Noordstation in Brussel

BRUSSEL - Het Noordstation in Brussel werd volledig onder handen genomen. Het station wordt nu opnieuw volledig opgeruimd. Eens alles terug proper is wil De Lijn terugkeren en de halte terug bedienen.   

BREAKING

Sneller met de fiets dan met de trein van Dentergem naar Poperinge

DENTERGEM/POPERINGE - Vandaag hebben Annick Lambrecht en Dries Couckuyt (twee kandidaten bij de SP.A voor het Vlaams Parlement) een wedstrijd gehouden rond het maken van een verplaatsing tussen Dentergem en Poperinge. Beiden mochten vanmorgen om 8.45 uur vertrekken vanuit Dentegem . 

BREAKING

Treinverkeer enstig verstoord tussen Brussel Zuid en Brussel Noord

BRUSSEL - Het treinvekeer tussen Brussel Zuid en Brussel Noord zal ook morgen nog ernstig verstoord zijn na een brand van vandaag in een seinpost van Infrabel.

BREAKING

Deze namiddag Dwars door Brugge

BRUGGE - In Brugge verwachten ze deze namiddag terug enkele duizenden lopers aan de start van de Dwars door Brugge. Heel wat straten in de binnenstad zullen afgesloten zijn. Ook de bussen van De Lijn zullen niet hun normale traject volgen.   

BREAKING

Fietsteam Bodukap gaat van start

SINT-KATELIJNE WAVER - De lokale politie van de zone Bodukap gaat van start om nog meer zichtbaar op straat te zijn en snel te kunnen ingrijpen bij problemen met verkeer en overlast. Ze werken ook op preventie.

BREAKING

Terug treinverkeer tussen Brugge en de Oostkust

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en de Oostkust is enkele uren onderbroken geweest. Iets voor twaalf uur deed zich een ongeval voor op de sporen ter hoogte van Sint-Pieters. 

Bekijk volgende pagina