Verkeer

BREAKING

Aannemers en loonwerkers worden naast gemeentepersoneel mee ingeschakeld voor strooien wegen

VLAANDEREN - Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de komende nacht alle middelen inzetten om de wegen en bruggen sneeuw- en ijsvrij te houden. De verwachtingen zijn dat de sneeuw op de koude rijweg zal blijven liggen.  

Alle artikels

BREAKING

Werken aan spoor in Oostkamp moeten tegen morgen 4 uur klaar zijn

OOSTKAMP - Sinds zaterdagmorgen 1.40 uur na de passage van de laatste trein wordt er gewerkt op de sporen in Oostkamp. Daar moeten in het kader van de aanleg van het derde en vierde spoor twee nieuwe tunnels gebouwd worden onder de sporen. 

BREAKING

126 bestuurders te snel in Beringen en Ham

BERINGEN/HAM - In Beringen en Ham heeft de lokale politie een grote verkeerscontrole gehouden. Daarbij werden er 1993 voertuigen gecontroleerd.

BREAKING

Meulestedebrug in Gent dit en volgend weekend onderbroken

GENT - De Meulestedebrug in Gent zal dit en volgend weekend onderbroken zijn voor het verkeer. De brug is in slechte toestand en moet geïnspecteerd worden.

BREAKING

Vier bussen van stedelijk onderwijs Gent rijden nu op aardgas

GENT - In Gent rijden nu vier bussen van het stedelijk onderwijs op aardgas. De oude dieselbussen werden vervangen. Het is de bedoeling van de stad Gent om al hun dieselvoertuigen en bussen te vervangen.   

BREAKING

Nieuwe toegangscontrole voor parkings in Gent

GENT - Ten laatste in 2021 zullen alle parkings in Gent beschikken over een nieuwe toegangscontrole. De parking Reep zal er nog voor de zomer mee uitgerust worden.   

BREAKING

Geen rechtstreekse treinen van Brugge naar Gent dit weekend

BRUGGE/GENT - Er worden dit weekend belangrijke werken uitgevoerd aan het spoor in Oostkamp. Het treinverkeer zal dan ook morgen en zondag onderbroken zijn. Er is geen rechstreekse trein van Brugge en Gent. 

BREAKING

Brug van Humbeek wellicht maanden onderbroken na aanvaring

GRIMBERGEN - De brug van Humbeek werd vandaag aangevaren door een vrachtschip. De brug zal nu onderzocht worden op schade. De kans is groot dat de werken drie à vier maanden zullen duren. 

BREAKING

Spoorwegverkeer tussen Brugge en Aalter onderbroken na ongeval

AALTER/BRUGGE - Het treinverkeer op de drukke spoorlijn 50 is tussen Aalter en Brugge onderbroken na een persoonsongeval op de sporen in Beernem.  

BREAKING

Verzakking in Guido Gezellestraat in Eeklo

EEKLO - In de Guido Gezellestraat werd een verzakking vastgesteld. Er werd meteen een aannemer aangesteld.

Bekijk volgende pagina