Wonen

BREAKING

Al gedacht aan uw eigen zwembad ?

VLAANDEREN - Heel wat stads- en gemeentebesturen merken dat het runnen van openluchtzwembaden steeds moeilijker wordt en pakken geld kost. De VRT bracht er vanavond in hun journaal een bijdrage over. 

Alle artikels

BREAKING

Nieuw voorplein aan Den Tir in Assebroek klaar tegen 2020

ASSEBROEK - De vroegere gebouwen van Den Tir, in de volksmond gekend als de schietstand van het leger, werden gesloopt. Vanaf de Baron Ruzetttelaan kan je nu de werf zien voor de sociale wooeenheden.   

BREAKING

Morgen zaterdag opendeur in Royal Golf Gardens in De Haan

DE HAAN - De immogroep Vastgoed Degroote zet morgen de deuren open van hun nieuwbouwproject Royal Golf Gardens aan de Driftweg in De Haan. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie blijft open tijdens het bouwverlof

BRUGGE - Ook tijdes het bouwverlof zult u kunnen verbouwen en een container bestellen bij Corneillie Containerverhuur in Brugge.  

BREAKING

Een frisse duik in uw eigen zwembad

BRUGGE - De zomers in onze regio worden steeds warmer. Bij dit weer wil iedereen afkoeling zoeken. Daarvoor moet je ofwel naar zee of naar een zwembad maar waarom niet investeren in een eigen zwembad.  

BREAKING

Vandaag opendeur nieuwbouwproject Witte Molen Park

SINT-MICHIELS - Het Brugse immokantoor Dewaele pakt vandaag uit met een opendeur van 9.30 tot 12 uur van het nieuwbouwproject Witte Molen Park. Ze stellen er hun appartementen open die te koop zijn. 

BREAKING

Bouwkantoor Danneels pakt uit met info avond rond woonproject de Blekerie

BRUGGE  - Het kantoor Danneels, gespecialiseerd in grondontwikkeling en woningbouw, wil een woonproject realiseren achterliggend de Julius en Maurits Sabbestraat in Brugge.   

BREAKING

Het wordt nog enkele dagen zomers warm

BRUGGE - De temperaturen zullen de komende dagen nog stijgen. Het is dan ook goed om uw geld te investeren in een eigen zwembad in de tuin. Zo kan je steeds afkoeling zoeken in uw eigen zwembad.  

BREAKING

NMBS verkoopt vroegere station van Ertvelde

ERTVELDE - De NMBS verkoopt het vroegere station van Ertvelde Het is gelegen aan de goederenspoorlijn Gent-Zelzate-Terneuzen. Het stationsgebouw dateert van 1865.  

BREAKING

Morgen woensdag wordt het zomers warm

BRUGGE - Het wordt morgen woensdag en de ganse volgende week zomers warm met telkens temperaturen tussen de 23 en 26 graden. Het weer wordt steeds beter in onze regio en de temperaturen warmer waarbij heel wat mensen kiezen voor een eigen zwembad in de tuin. 

Bekijk volgende pagina