Wonen

BREAKING

Drukke periode voor tuinaannemers

BRUGGE - De combinatie van zon en groen doet alles snel groeien in de tuin. De tuinaannemers hebben momenteel dan ook de handen vol met het onderhoud van tuinen.  

Alle artikels

BREAKING

Lente, het ideale seizoen voor het opfrissen van de woning

OOSTKAMP - Steven en Andy van Studio09 uit Oostkamp merken dat heel wat mensen tijdens de lentemaanden hun interieur willen aanpakken maar ook de buitengevels willen laten herschilderen zodat alles tegen de zomer klaar is.  

BREAKING

Vastgoed Degroote lanceert nieuw project Sky Towers op Oostende voor Anker

OOSTENDE - Op Oostende voor Anker wordt vandaag en morgen nog heel wat volk verwacht. Er is ook heel wat te beleven gaande van het bezoek aan verschillende schepen, rondvaarten maar ook heel wat randanimatie met muzikale optredens.   

BREAKING

Aperitieven aan uw eigen zwembad

BRUGGE - Heel wat Vlamingen zoeken vandaag naar plaatsen waar ze afkoeling kunnen zoeken met een plons in het water. Aan zee mag je enkel zwemmen in Blankenberge en voor het openluchtzwembad in Aardenburg is het nog even wachten. 

BREAKING

Nu zondag twaalfde editie van de Open Wervendag

BRUGGE - Nu zondag wordt in de Vlaamse provincies en Brussel de twaalfde editie van de Open Wervendag gehouden. Daarbij worden er heel wat werven opengesteld voor het publiek. 

BREAKING

Woning te koop in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - In de Brugse deelgemeente Sint-Andries kunt u een unieke woning rechtstreeks kopen aan de eigenaar,dit zonder makelaar. Het gaat om een goed onderhouden woning met heel wat voordelen qua ligging, rust en inrichting. 

BREAKING

Op zoek naar een tweedeverblijf in binnen- of buitenland ?

ANTWERPEN - In Antwerpen Expo wordt morgen zondag van 11 tot 18 uur Second Home gehouden, de beurs voor wie op zoek is naar een buitenverblijf in eigen land maar ook in het buitenland. 

BREAKING

Dit weekend worden laatste 46 appartementen met frontaal zeezicht verkocht in Cadzand

CADZAND (NEDERLAND) - De Zeeuwse badplaats Cadzand is de voorbij jaren uitgegroeid tot een bijzonder gezellige locatie waar iedereen bij mooi weer wil vertoeven. Er werden heel wat mooie residenties gebouwd en de jachthaven werd gerealiseerd.      

BREAKING

Woning te koop in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - In de Brugse deelgemeente Sint-Andries staat deze woning momenteel te koop. Het is een praktische woning want je moet nooit trappen doen. Alle ruimtes zijn op het gelijkvloers.  

BREAKING

De lente, het ideale seizoen om uw interieur aan te pakken

OOSTKAMP - Bij het bedrijf Studio 09 is het een drukke lente. Heel wat mensen willen dit seizoen nog hun woning, kantoor, showroom of bedrijf aanpakken en voorzien van een fris kleurtje.  

Bekijk volgende pagina