Wonen

BREAKING

Ooievaars gesignaleerd in Damse centrum

DAMME -In het centrum van Damme zijn de ooievaars bezig met het maken van nesten, dit op de schoorstenen van de gebouwen van het OCMW. Ze zullen de afbraak van de Sint-Jansvleugel moeten uitstellen tot de ooievaars terug vertrokken zijn. 

Alle artikels

BREAKING

Vandaag infodag over project Park aan Zee

ZEEBRUGGE/KNOKKE - Aan de Rederskaai in Zeebrugge zal er op de plaats van de vroegere loods een nieuw bouwproject gerealiseerd worden. Voor het ontwerp wordt in zee gegaan met de gekende architecten Robbrecht en Daem.  

BREAKING

Morgen en zondag opendeur bij slaapexpert Equilli Oostkamp

OOSTKAMP - In het kader van de Steps Shopping Days zet Equilli morgen zaterdag en zondag de deuren open van hun zaak. Je kan er terecht van 10 tot 18 uur.  

BREAKING

Woonbus trekt door het Hageland

HAGELAND - De Woonbus trekt deze maand als mobiel informatiepunt door het hartje van het Hageland. 

BREAKING

Komend weekend Tuinexpo in Kortrijk

KORTRIJK - Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart wordt in de Hal 4 van Kortrijk Xpo de eerste indoor tuinbeurs van het jaar gehouden. De beurs moet de bezoekers goesting doen krijgen naar de lente.  

BREAKING

Sax Sanitair houdt komend weekend open deur

SINT-ANDRIES - Aan de Torhoutsesteenweg in Sint-Andries zal Sax Sanitair komend weekend de deuren open zetten van hun nieuwe toonzaal, dit in de vroegere vestiging van Schiltz. De nieuwe toonzaal werd recent officieel geopend met toespraken van algemeen directeur Jan Masselis en Vlaams volksvertegenwoordiger Francesco Vanderjeugd.   

BREAKING

Nieuw bij Van Marcke Brugge is de Big Blue afdeling

BRUGGE - Deze voormiddag hebben al heel wat Bruggelingen de weg gevonden naar de nieuwe toonzaal van Van Marcke. Vandaag openden ze hun deuren van hun nieuwe vestiging aan de Sint-Pieterskaai in Brugge. 

BREAKING

Van Marcke opent vandaag nieuwe toonzaal aan Sint-Pieterskaai in Brugge

BRUGGE - Aan de Sint-Pieterskaai in Brugge opent het gekende bedrijf Van Marcke, reeds jaren een begrip, de deuren van hun nieuwe toonzaal.  

BREAKING

Batibouw opende vandaag de deuren voor professionelen

BRUSSEL - In de Paleizen van de Heizel in Brussel is vandaag de beurs Batibouw gestart. Vandaag en morgen is de beurs enkel toegangerlijk voor professionelen. 

BREAKING

Nieuwe trend barbecue op pelletgrill wordt voorgesteld op Batibouw

BRUSSEL/KUURNE - Nu donderdag opent Batibouw de deuren op de Heizel in Brussel. Er is heel wat te vinden voor mensen die willen bouwen, verbouwen, hun woning verder opsmukken maar ook de tuin komt aan bod.  

Bekijk volgende pagina