Wonen

BREAKING

U droomt toch ook van een eigen zwembad in de tuin ?

BRUGGE - Bij het Brugse bedrijf Gebroeders Degroote is het nu al bijzonder druk qua bestellingen van nieuwe zwembaden voor de komende zpmer. Er lopen ook aanvragen binnen van mensen die hun zwembad willen renoveren tegen de zomer.   

Alle artikels

BREAKING

Mooie nieuwbouwwoningen te koop in verkaveling in De Haan

DE HAAN - In de Gaspeldoornstraat in De Haan wordt een nieuwe kleine verkaveling gerealiseerd waarvan reeds heel wat woningen verkocht zijn. Het gaat om gesloten en halfopen bebouwing.  

BREAKING

Immosector verwacht nu een piek qua aantal verkopen

VLAANDEREN - De immosector in Vlaanderen verwacht een drukte van de verkoop van woningen, zeker de verkooprechten nu slechts 5% bedragen. Bij de nieuwe regeling zal 7 en 10 % gehanteerd worden. 

BREAKING

Villa's in pastoriestijl te koop in kleine verkaveling in Jabbeke

JABBEKE - Aan de Varsenareweg in Jabbeke zal een kleine verkaveling gerealiseerd worden van acht woningen. Het Brugse immokantoor Immolis staat in voor de verkoop. 

BREAKING

Het wordt een spetterende zomer

BRUGGE - Geld sparen op de spaarboek levert niets meer op. Je krijgt amper nog interesten en daar moeten nog de kosten van afgetrokken worden. Je kan dan ook beter investeren en uw pand nog meer in waarde doen stijgen.   

BREAKING

Containerverhuur Corneillie schenkt 4.000 euro aan Make a Wish

BRUGGE - Naar aanleiding van de Warmste Week vroeg de Brugse containerdienst Corneillie hun Facebook likers een like te geven op de foto van de actie ten voordele van Make a Wish.    

BREAKING

Heel wat goede voornemens en plannen op deze dag

VLAANDEREN - Op Nieuwjaarsdag maken heel wat mensen hun goede voornemens bekend of plannen ze hun vakantie voor de komende maanden met Valentijn, de paasvakantie en de zomervakantie. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie wenst alle klanten een gelukkig nieuwjaar toe

BRUGGE - De directie en het personeel van Containerverhuur Corneillie wensen alle klanten het beste toe voor het nieuwe jaar. Ze wensen iedereen een goede gezondheid en veel geluk toe in 2018.   

BREAKING

Al heel wat Bruggelingen ontdekten de nieuwe Skøne shop in de Zilverstraat

BRUGGE - De voorbije weken hebben al heel wat Bruggelingen tijdens de eindejaarsshopping de Skøne shop ontdekt, een idee van de binnenhuisarchitect Sven De Vuyst. Hij laat Scandinavisch design zien in zijn nieuwe zaak, die een echte hype is en ook een blijver zal zijn.    

BREAKING

Verkoop van zwembaden in stijgende lijn door warmere zomers

VLAANDEREN - De zomers in ons land worden steeds maar warmer. Velen zullen zich ook nog de warme lentemaanden herinneren. Heel wat mensen investeren dan ook in een outdoor zwembad die ze tegenwoordig heel wat maanden per jaar kunnen gebruiken.     

Bekijk volgende pagina