Wonen

BREAKING

Eveline Hoste deze week te zien in Huizenjagers

DESTELBERGEN/VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier kan je nog tot donderdag telkens om 19.45 uur kijken naar het populaire programma Huizenjagers. Drie immo makelaars moeten op zoek naar een geschikt pand.    

Alle artikels

BREAKING

VillaVip start officieel op 5 oktober in Bredene

BREDENE - Aan de Fritz Vinckelaan in Bredene werd het project VillaVip gerealiseerd. Het project bestaat ook in Herzele, Wondelgem en Wevelgem. In Bredene opent VillaVip officieel op 5  oktober. 

BREAKING

Verkoop van nieuw woonproject Collegium in Zottegem van start

ZOTTEGEM - In Zottegem is de verkoop gestart van het nieuwe woonproject Collegium. Bij de start van de verkoop was er meteen al heel wat volk. Intussen zijn er reeds zeven appartementen verkocht en een aantal opties gelegd.  

BREAKING

Senior Homes bouwt 93 nieuwe assistentiewoningen in Waregem

WAREGEM - Op de vroegere site van Sofinal in Waregem worden momenteel 93 nieuwe assistentiewoningen gebouwd. De woningen komen er op een 1 hectare groot gebied tussen de Westerlaan en de Molenstraat.   

BREAKING

Laat uw centrale verwarming nog nazien voor de winter

BRUGGE - Koen Termote van Asap Service uit Assebroek is de specialist voor uw verwarming en sanitair. Hij zorgt voor een vlotte realisatie van uw ontwerp.  

BREAKING

Dit weekend kerstdecoratie shoppen in Dadizele en Ham

DADIZELE/HAM - Het wordt dit weekend regenachtig en wisselvallig, het ideale weer om richting Dadizele of Ham te rijden om de nieuwste trends rond kerst op te doen bij Floralux. 

BREAKING

Het elfde pareltje van Nella: Frederiek Van Pamel

BRUGGE - Nella Van Basien - Cioce gaat in het Brugse stadscentrum op zoek naar speciale handelszaken. Het elfde  pareltje in de reeks van Nella is Frederiek Van Pamel. 

BREAKING

Heel veel vragen naar zwembaden voor volgende zomer

BRUSSE - Het was een topzomer met heerlijke zomerse temperaturen. Heel velen willen dan ook investeren in zonnewering, airco en zwembaden. Veel mensen overwegen om hun reis naar het buitenland te schrappen en met het geld een zwembad te laten aanleggen in hun tuin.  

BREAKING

Te koop rijwoning in de Veldmaarschalk Fochstraat in Brugge

BRUGGE - In de Veldmaarschalk Fochstraat staat momenteel een woning te koop. Het gaat om een rijwoning met huisnummer 19. 

BREAKING

De Munt reeds 25 jaar een begrip in Brugge

BRUGGE - De zaak De Munt is reeds 25 jaar een begrip in Brugge. Ze zijn gekend voor hun ruim aanbod aan mooie geschenken, interieur decoratie, gordijnen en zetels van zeer kwaliteitsvolle merken. Je vindt de zaak op het gelijknamige Muntplein. 

Bekijk volgende pagina