Wonen

BREAKING

Te koop: Perfect onderhouden woning in het hart van Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In de Brugse deelgemeente Sint-Michiels staat deze woning te koop. Het gaat een perfect onderhouden half open bebouwing met drie slaapkamers.

Alle artikels

BREAKING

Immo My Home pakt nu uit met eigen blog

SINT-KRUIS - Het immokantoor My Home aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is gestart met een eigen blog die je kan raadplegen via hun website of Facebookpagina. Je vindt er heel wat infomatie rond wonen. 

BREAKING

Groot lanceringsweekend van Residentie Alberic +

ASSEBROEK - Langs de Baron Ruzettelaan in Assebroek wordt volgend weekend de lancering gehouden van de nieuwe Residentie Alberic +. Daarvoor moet er één woning gesloopt worden. De twee oude bomen worden gespaard.

BREAKING

Bossuyt Vastgoed bouwt in eigen stad

SINT-ANDRIES - Bossuyt Vastgoed zal dit voorjaar de spade in de grond steken voor de realisatie van de nieuwe residentie Tina aan de Gistelsesteenweg in Sint-Andries. 

BREAKING

Schoolgebouw VTI Brugge moet plaats maken voor nieuw woonproject

BRUGGE - Het VTI wil op termijn verhuizen naar een nieuwe school in de Vaartdijkstraat in Sint-Michiels. Daar komt een volledig nieuwe school op een oppervlakte van 17.500 vierkante meter.   

BREAKING

Uw vakman voor sanitair en centrale verwarming

ASSEBROEK - Regelmatig passeert de vraag op Facebook van mensen die op zoek zijn naar een goede vakman voor sanitair of centrale verwarming. Wij kunnen u alvast Koen Termote uit Assebroek aanbevelen.  

BREAKING

Veel interesse voor assistentieflats in centrum Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Er is heel wat interesse voor het project met assistentieflats in de Torhoutsestraat in Ruddervoorde. 

BREAKING

Heel wat interesse voor het nieuwe woonproject Sandweghe

BRUGGE - Op zondag 25 november is het lanceringsevent gepland rond de promotie voor het nieuwe woonproject Sandweghe. Het nieuwe project wordt gerealiseerd aan de Oostendesteenweg vlakbij het AZ Sint-Jan, het station van Sint-Pieters, de Expresweg en fietsroutes naar het centrum. 

BREAKING

Voormalig politiekantoor Moerkerke te koop

MOEKERKE - De vroegere rijkswachtkazerne, nadien politieommissariaat, in Moerkerke, staat momenteel te koop. Het is een ideaal gebouw voor een combinatie van wonen met werken.   

BREAKING

Durabrik schenkt cheque aan vzw Assjeblief

SINT-MICHIELS - Het bedrijf Durabrik bestaat vijftig jaar en ze hebben beloofd om aan vijftig projecten en goede doelen telkens een cheque van duizend euro te schenken.     

Bekijk volgende pagina