Vrije tijd

BREAKING

Morgen op de agenda voor een mooie feestdag

VLAANDEREN - Ook in het binnenland is er morgen heel wat te beleven. Wij bieden u alvast een aantal tips zodat u op deze feestdag niet thuis hoeft te blijven. 

Alle artikels

BREAKING

Morgen start Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - In het domein van Kasteel d' Aertrycke in Torhout wordt vanaf morgen het vierdaagse event Hof en Huis gehouden, dit telkens van 10 tot 18 uur. 

BREAKING

Een verlengd weekend in Zeeland

ZEELAND - Ook de Nederlandse provincie Zeeland heeft heel wat te bieden. Met de Zeeland pas krijg je in tal van attracties en bezienswaardigheden kortingen.  

BREAKING

Oostende krijgt deze zomer terug zandsculpturenfestival

OOSTENDE - Op het Groot Strand van Oostende wordt deze zomer terug een groot zandsculpturenfestival gehouden in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs.  

BREAKING

Vier dagen Hof en Huis in domein d'Aertrycke in Torhout

TORHOUT - In het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout wordt van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei het event Hof en Huis gehouden.   

BREAKING

In de kijker: Heilig Bloedprocessie

BRUGGE - De verkoop van tickets voor de Heilig Bloedprocessie zit plots in een stroomversnelling na de aankonidiging van bijzonder mooi weer voor donderdag 25 mei. 

BREAKING

Met plezierbootje op de Dender

DENDERLEEUW - De Bed and Breakfast Chillann uit Denderleeuw die op 14 februari geopend werd door Ann Housen pakt nu uit met het verhuren van een plezierbootje om op de Dender mee te varen en te genieten van de rust.        

BREAKING

K3 één dag op de planken van Kursaal Oostende deze zomer

OOSTENDE - Na het ongeziene succes van hun eerste tournee komt de populaire groep K3 ook deze zomer terug naar Oostende.  

BREAKING

Oostende voor Anker verwacht twee prachtige driemasters

OOSTENDE - Tijdens het Hemelvaartweekeend wordt terug Oostende voor Anker gehouden. De organisatoren verwachten terug prachtige schepen. 

BREAKING

Oostende pakt deze zomer uit met langste waterglijbaan

OOSTENDE - Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli zal in Oostende de langste en leukste waterglijbaan van het land te vinden zijn. 

Bekijk volgende pagina