Vrije tijd

BREAKING

Winactie met gratis tickets op Facebookpagina Dagtoerisme Limburg

LIMBURG - Dagtoerisme Limburg promoot alle leuke bezienswaardigheden en attracties in Belgisch en Nederlands Limburg. Regelmatig pakken ze op hun Facebookpagina uit met gratis tickets.   

Alle artikels

BREAKING

Het was een topzomer voor onze kust

KUST - Het was dit jaar een topzomer aan onze kust. Er werden maar liefst 6,8  miljoen dagtoeristen geteld aan onze kust waarvan 3,6 miljoen in juli en 3,2 miljoen in augustus.  

BREAKING

Juli was een topmaand voor de uitbaters van de reienbootjes

BRUGGE - De maand juli was een topmaand voor de uitbaters van de reienbootjes. Door de warmte zochten de mensen afkoeling op het water. Ze hebben 166.863 toeristen vervoerd over het water.  Het was de beste julimaand sinds jaren.  

BREAKING

Een zondag beleven in Limburg

LIMBURG - Wie nog op zoek is naar een leuke uitstap moeten wij een dagje Limburg aanbevelen op zondag. Elke zondag kan je in de voormiddag naar de grootste antiekmarkt van de Benelux, dit in de eerste stad van ons land Tongeren. 

BREAKING

Nog enkele kamers vrij nu dinsdag- en woensdagnacht in Ibis Styles Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In het Ibis Styles Hotel in Zeebrugge zijn er nu dinsdag- en woensdagnacht nog enkele kamers vrij.   

BREAKING

Ibis Budget Hotel Knokke open vanaf september

KNOKKE-HEIST - Aan de ganse kust zijn er al heel wat hotels te vinden van de Accor groep. Straks in september opent het nieuwe Ibis Buget hotel de deuren aan de Kalvekeetdijk in Knokke.  

BREAKING

Suite 1 en 2 vrij vanaf 21 augustus in B&B Over d'eede

BLANKENBERGE - Wie nog op zoek is naar een leuk verblijf aan onze kust maar toch in alle rust moeten wij de Bed and Breakfast Over d'eede aanbevelen.   

BREAKING

Doornik, een stad van kunst en geschiedenis

DOORNIK - In Henegouwen moet je zeker een bezoek brengen aan de stad Doornik, een stad van kunst en geschiedenis. 

BREAKING

Bezoek in Henegouwen de Distillerie de Biercée

HENEGOUWEN - In de provincie Henegouwen moet je beslist eens een bezoek brengen aan de Distillerie de Biercée. Sinds 1946 worden er tal van dranken gemaakt.  

BREAKING

Een dagje Henegouwen met Pairi Daiza

HENEGOUWEN - Wie op vakantie is in Henegouwen moet zeker eens een dagje naar het dierenpark Pairi Daiza in Cambron. Het is meer dan de moeite waard want er zijn maar liefst vijfduizend dieren te bewonderen. Deze zoo kreeg van Michelin drie sterren en werd uitgeroepen tot de beste zoo van Europa.   

Bekijk volgende pagina