Vrije tijd

BREAKING

Laatste weekend van winterprogramma Historium

BRUGGE - In het Historium op de Markt in Brugge staat dit weekend nog alles in het teken van de feestdagen. Je kan er de Christmas trail volgen en zich wagen aan de VR Games. Ondertussne kom je heel wat te weten over de geschiedenis van de stad.   

Alle artikels

BREAKING

Toeristische sector aan de kust tevreden met voorbije kerstvakantie

KUST - De toeristische sector aan onze kust is bijzonder tevreden met de voorbije kerstvakantie. Er werden 460.000 dagtoeristen geteld. Dit weekend verwachten ze nog eens 90.000 dagtoeristen.

BREAKING

21e editie van het Salon Vakantiereizen in Brugge

BRUGGE - Het Brugse reiskantoor Van Renterghem uit de Korte Zilversrtaat in Brugge pakt op zaterdg 5 en zondag 6 januari uit met de 21e editie van hun Salon Vakantiereizen. Je kan er beide dagen terecht van 10 tot 18 uur.   

BREAKING

Winter Nocturnes in Historium tijdens kerstvakantie

BRUGGE - Tijdens de komende kerstvakantie zal het Historium op de Markt in Brugge uitpakken met nocturnes. Ze zullen dan dagelijks open zijn tot 20 uur. 

BREAKING

Een onvergetelijke kerst vieren in Disneyland Parijs

PARIJS (FRANKRIJK) - In Disneyland Parijs is alles aangekleed rond het thema kerst en dat nog tot en met zondag 6 januari 2019.    

BREAKING

Brugge verkennen op wieltjes

BRUGGE - Een unieke manier om Brugge te bezoeken is de segway met vertrek van op de site Oud Sint-Jan in Brugge.   

BREAKING

Naar het digitaal ijsmuseum op het Brugs Stationsplein

BRUGGE - In Brugge lokt het digitaal ijsmuseum heel wat volk. Geen Disney figuren dit jaar maar fiiguren uit de Griekse mythologie.  

BREAKING

Nu vrijdag start China Light Zoo in Antwerpen

ANTWERPEN - In de Zoo van Antwerpen gaat China Light Zoo  nu vrijdag 30 november van start. Er zijn voorstellingen tot en met 13 januari 2019.   

BREAKING

Geboorte in Zoo Antwerpen en Planckendael

ANTWERPEN/MECHELEN - De Zoo van Antwerpen en Planckendael Mechelen hebben heuglijk nieuws te melden. Ze hebben twee geboorten. 

BREAKING

Busreizen voor bloemenliefhebbers

MOORSLEDE  - Het autocarbedrijf Patteeuw uit Moorslede organiseert volgend jaar terug vier reizen voor bloemenliefhebbers.    

Bekijk volgende pagina