Vrije tijd

BREAKING

Tip voor een leuke namiddag

ASSEBROEK - Een tip voor een leuke namiddag uit met de kinderen is de Kinderboerderij De Zeven Torentjes in Assebroek. Je kan er met de kinderen kennis maken met de verschillende dieren.   

Alle artikels

BREAKING

Walibi investeert honderd miljoen euro in pretpark in Waver

WAVER - De directie van het pretpark Walibi in Waver zal honderd miljoen euro investeren in een grondige vernieuwing van het park en in nieuwe attracties.  

BREAKING

Binnenzwembad op provinciaal domein Puyenbroeck deze week gesloten voor onderhoud

WACHTEBEKE - Het binnenzwembad van het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke zal deze week gesloten zijn voor onderhoud. Het is de eerste maal dat het binnenbad in juni gesloten wordt. Anders wordt het onderhoud steeds in september gepland. 

BREAKING

Meer zwemmers door warme weer

SINT-KRUIS -In het zwembad Interbad in Sint-Kruis merkten ze deze week extra zwemmers door het warme weer. Veel mensen komen nog na het werk om nog wat af te koelen maar ook jongeren tussen het blokken door zodat ze terug fris zijn.  

BREAKING

Een leuke namiddag in Marie Siska in Knokke

KNIOKKE-HEIST - Al heel wat moeders kijken al uit waar ze woensdagnamiddag heen kunnen met hun kinderen. Zoals beloofd krijgt u de ganse zomer tal van leuke tips.   

BREAKING

Fort Liefkenshoek viert tienjarig bestaan van hun bezoekerscentrum

BEVEREN - Het bezoekerscentrum van het Fort Liefkensehoek bestaat tien jaar en dat wordt dit jaar gevierd met tal van evenementen. De komende weken zijn er tal van activiteiten.   

BREAKING

Met Vier in Bed volgende week in drie B&B's en één hotel in eigen land

VILVOORDE - in het VTM programma Met Vier in Bed komen volgende week drie B&B's en één hotel aan bod. Het gaat om drie speciale B&B's en een culinair hotel. 

BREAKING

Morgen opent tijdelijke tropische vlindertuin in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST - Voor het tweede opeenvolgende jaar opent Exhibition Hub morgen donderdag hun tijdelijke tropische vlindertuin, dit aan de Wandelaar in Knokke-Heist.  

BREAKING

New Park Inn by Radisson Hotel in Luik tegen 2020

LUIK - In 2020 zal in Luik een nieuw Park Inn Hotel by Radisson de deuren openen, dit op slechts tweehonderd meter lopen van het station en op tien kilometer van de luchthaven.  

BREAKING

Vanaf morgen meer toeristische tips op onze website

VLAANDEREN- Tijdens de komende zomermaanden juli en augustus krijgt u van ons telkens terug een dagelijkse kalender met evenementen aan de kust maar ook in het binnenland en net over de grens in het buitenland. U zal zich deze zomer niet hoeven te vervelen.    

Bekijk volgende pagina