Vrije tijd

BREAKING

Foto van de dag: Brugse zwanen

BRUGGE - Brugge heeft sinds vele jaren een link met witte zwanen. Volgens een legende zou in 1488 beloofd geweest zijn om steeds lanchalzen of witte zwanen op de reien te houden. 

Alle artikels

BREAKING

Op zoek naar een speelplein voor de kinderen ?

WEST-VLAANDEREN - Door het mooie en zonnige weer zullen wellicht vele jong gezinnen met kinderen de fiets nemen voor een tochtje. We zochten voor u als lezers leuke plaatsjes om te stoppen waar de kinderen kunnen spelen.   

BREAKING

Vaar de Leie op met één van de boten of sloepen van Minerva

GENT - De Rederij Minerva uit Gent verwacht nog twee drukke dagen voor het verhuur van boten of sloepen om daarmee de Leie op te varen en indien wat ervaring ook binnen het centrum van Gent te varen. 

BREAKING

Lissewege verwacht nog twee topdagen

LISSEWEGE - In het witte polderdorp Lissewege verwachten ze morgen en maandag nog heel wat toeristen. Velen zijn vaak nog nooit eerder in Lissewege geweest en zijn verrast van de gezelligheid in het dorp.  

BREAKING

Brugse fotograaf Frank al vroeg op stap in Brugge

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht was vandaag al vroeg op stap. Hij trok vandaag richitng Vismarkt waar hij een mooie foto kon maken van de Rederij Michielsens, reeds jaren een begrip in Brugge.  

BREAKING

Begin juni opening van nieuw hotel in Oostende

OOSTENDE - Op vrijdag 1 juni zal aan de Hertstraat het nieuwe Upstairs hotel geopend worden. Het hotel zal 96 kamers tellen. 

BREAKING

Op vakantie naar Hongarije ?

HONGARIJE - Heel wat Belgen kiezen tegenwoordig voor een vakantie in het prachtige land Hongarije. Je kan er genieten van heel wat uren zon aan het Balatonmeer. 

BREAKING

Op wieltjes Brugge verkennen

BRUGGE - Heel wat toeristen hebben al de weg gevonden om Brugge te verkennen met de segway. Het is een ideale manier om alle mooiste plaatsen te bewonderen in de Breydelstad op wieltjes. 

BREAKING

Vier Vlaamse erfgoedorganisaties bundelen krachten

VLAANDEREN - Vier Vlaamse erfgoedorganisaties uit drie verschillende provincies bundelen de krachten. Ze zijn allen bezig met Virtual Reality waarbij ze de gescheidenis tot leven brengen.   

BREAKING

Ibis Budget Hotel Ostend Airport van start

OOSTENDE - Maandag heeft het nieuwe Ibis Budget Hotel Ostend Airport de deuren geopend. Het hotel is gelegen op slechts vijf minuten van de Luchthaven van Oostende, ideaal voor wie 's morgens vroeg wil vertrekken of 's avonds laat nog aankomt.    

Bekijk volgende pagina