Vrije tijd

BREAKING

Zoutelande lokt heel wat volk door de grote zomerhit

ZOUTELANDE (NEDERLAND) - Dagelijsk zakken heel wat Vlamingen af naar Zoutelande in Zeeland. Iedereen heeft deze plaats leren kennen dankzij de zomerhit van Bløf en Geike Arnaert.  

Alle artikels

BREAKING

Afkoeling zoeken op het water

VLAANDEREN  - Het wordt vandaag terug bijzonder warm met temperaturen die kunnen oplopen tot 29 graden. Velen zoeken dan ook afkoeling op het water.  

BREAKING

Nieuwe folder segways in Brugge wordt verdeeld

BRUGGE - Brugge kan je ook verkennen op wieltjes, meer bepaald met de segway die vertrekken aan het Oud Sint-Jan in Brugge. Het is fris met het windje door het rijden en je ziet Brugge vanuit een andere hoek. Je kan de segway tour ook combineren met een bezoek aan een brouwerij of chocolaterie.    

BREAKING

Nostalgie van Zeebrugge naar Kaapstad met de Queen Elizabeth

ZEEBRUGGE - Sinds de komst van de nieuwe cruiseterminal kan je nu ook vanuit Zeebrugge vertrekken. Al heel wat inwoners van Groot-Damme en toeristen die aan de kust verblijven, kwamen al een kijkje nemen naar de nieuwe terminal. Op het gelijkvloers vind je de souvenirshow Portb en op het zevende verdiep het rooftoprestaurant Njord.   

BREAKING

Mini Europa in Brussel pakt uit met heuse primeur

BRUSSEL - In Mini Europa aan de Heizel in Brussel is vanaf nu een miniatuur op schaal 1/25 te bewonderen van het bloementapijt dat om de twee jaar te bewonderen is op de Markt van Brussel.     

BREAKING

Drukke vakantie uittocht vandaag

BRUGGE - Heel wat mensen zijn vandaag reeds met vakantie vertrokken naar de zon. In Brugge was het deze voormiddag dan ook heel druk aan de achterkant van het station.  

BREAKING

La Maison de Nathalie wint Met vier in Bed van deze week

BRUGGE - De B&B Maison de Nathalie uit de Molenmeers in Brugge heeft het programma Met Vier in Bed van deze week gewonnen. Er kwamen enkel vakantieverblijven in de provincie West-Vlaanderen aan bod.  

BREAKING

Den Ijsbol pakt uit met Met Vier in Bed actie

BEERST - In het programma Met Vier in Bed kwam het hoevetoerisme Den Ijsbol dinsdag aan bod. Ze hebben twee vakantieverblijven met Den Ijsbol en Hof ter Beerst, samen goed voor negentien slaapkamers. 

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

BREAKING

Sandra en Kersten die Zulte ruilden voor Spanje straks op het kleine scherm

ZULTE/SPANJE - Sandra Van den Steen en Kersten Rammeloo die Zulte ruilden voor het zonnige Spanje komen binnenkort op het kleine scherm.  

Bekijk volgende pagina