Vrije tijd

BREAKING

Holidaysuites noteerde dertig procent meer reservaties tijdens de eindejaarsfeesten

OOSTENDE - Holidaysuites die sind 2011 vakantieverblijven kan aanbieden aan de Franse en Belgische kust, merkt dat meer en meer Belgen niet meer thuis blijven in de periode rond Kerst en Nieuwjaar.     

Alle artikels

BREAKING

Nu goedkoop in het voorjaar naar Frankrijk sporen

BRUSSEL - De Franse Spoorwegen SNCF is gestart met de verkoop van de goedkope biljetten voor reizen in het voorjaar. Nu kan er gereserveerd voor treinreizen tot 22 mei. 

BREAKING

Drie miljoen boekingen in één week tijd bij Ryanair

BRUSSEL - De luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een absoluut record gebroken. In één week tijd hebben ze drie miljoen boekingen genoteerd voor de komende twintig weken.   

BREAKING

De telefoon stond roodgloeiend bij Kazou

BRUGGE - De telefoon bij Kazou stond tijdens het voorbije weekend roodgloeiend en de website draaide op volle toeren voor de start van de boekingen voor de zomervakanties.  

BREAKING

Exclusieve promotie actie voor nieuw Van der Valk Hotel in Leeuwarden

LEEUWARDEN (NEDERLAND) - De hotelgroep Van der Valk heeft recent de deuren geopend van hun nieuwe hotel in het Nederlandse Leeuwarden,  de hoofdstad van Friesland. Ze mochten er niet ontbreken zeker nu Leeuwarden een jaar lang Culturele Hoofdstad vAn Europa is.     

BREAKING

Julianahoeve Renesse werd uitgeroepen als camping van het jaar

RENESSE (ZEELAND) - In Nederland mochten de ANWB leden stemmen over hun favoriete camping. De camping van het jaar is volgens onze noorderburen de Julianahoeve uit Renesse, gelegen op Schouwen-Duiveland.  

BREAKING

Plan nu reeds een bezoek aan de Jardins d' Annevoie in de lente

ANNEVOIE (ARDENNEN) - De Ardennen zijn mooi in de herfst met de vele kleuren van de bossen, in de winter bij de open haard met één van de vele streekproducten maar ook in de lente als de natuur terug in bloei staat.      

BREAKING

Pairi Daiza maakt plannen voor verblijfsmogelijkheden

BRUGELETTE (HENEGOUWEN) - Het dierenpark Pairi Daiza heeft grote plannen voor de toekomst. Ze willen tegen 2019 verblijfsmogelijkheden kunnen aanbieden aan hun bezoekers. 

BREAKING

Zoo Antwerpen en Planckendael lokten twee miljoen bezoekers

ANTWERPEN/MECHELEN - De Zoo van Antwerpen en Planckendael Mechelen hebben een succesvol jaar 2017 achter de rug. Het aantal bezoekers en abonnees zijn gestegen. 

BREAKING

Autocars Herman & Vandamme organiseert dit weekend vakantiesalon

MENEN - Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 januari wordt bij Autocars Herman & Vandamme een vakantiesalon georganiseerd. Drie dagen lang kunt u aan de Bruggestraat in Menen meer info krijgen over de daguitstappen en de autocarreizen.  

Bekijk volgende pagina