Vrije tijd

BREAKING

Perrons shuttlebusssen achterkant station Brugge worden onder handen genomen

BRUGGE - Aan de achterkant van het Brugse station worden de perrons aangepakt van de shuttlebussen die richting luchthavens en Europese steden rijden.

Alle artikels

BREAKING

Drie Q labels voor Damme

DAMME - Westtoer heeft een Q label toegekend aan het Uilenspiegelmuseum van Damme. De stad Damme heeft met deze nu drie labels.

BREAKING

Foto van de dag: steeds meer toeristen ontdekken witte polderdorp Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege ontdekken steeds meer toeristen het witte polderdorp. Dankzij het regelmatig verschijnen van foto's van Frank Vergucht in het weerbericht op Eén gaan meer Vlamingen op zoek naar Lissewege. 

BREAKING

Heel wat Vlamingen vertrekken komende dagen op vakantie

VLAANDEREN - Tijdens de Krokusvakantie worden heel wat reizen gepland. In 55% van de reservaties bij TUI gaat het om vakanties naar de zon met Spanje, Egypte en Marokko als de populairste bestemmingen.  

BREAKING

Morgen zondag Reismarkt in Brugge

BRUGGE - In de Stadshallen op de Markt in Brugge wordt morgen zondag de Reismarkt 2019 gehouden. 250 reizigers vertellen er over hun reiservaringen. 

BREAKING

Efteling boot op de Amsterdamse grachten

AMSTERDAM (NEDERLAND) -  De komende twee jaar gaat het Nederlandse pretpark reclame voeren op de boten op de Amsterdamse grrachten. 

BREAKING

Werken voor Bellewaerde Aquapark schieten goed op

IEPER - De werken voor het Bellewaerde Aquapark schieten goed op. De pers werd uitgenodigd voor een blik op de bouwwerf. Tegen 1 juli moet alles klaar zijn.

BREAKING

Kust verwacht een topweekend

KUST - Met de aankondiging van het mooie weer en de zomerse temperaturen en nog heel wat koppels die nog Valentijn willen vieren belooft het een druk weekend te worden aan onze kust. 

BREAKING

Gevoelige uitbreiding van C-Hotels aan onze kust

KUST - Aan de kust openen nog voor de zomer twee nieuwe C-hotels en een derde hotel dat gerenoveerd wordt.

BREAKING

Heel wat streekproducten in de Voerstreek

VOERSTREEK - Onze toeristische rubriek die wij beloofd hebben met tips voor vakanties in eigen land starten we in de Voerstreek. Het is er bijzonder leuk verblijven in één van de Voerdorpjes met onder meer het hoogste punt van Vlaanderen. 

Bekijk volgende pagina