Sport

BREAKING

Avanti wint thuiswedstrijd tegen Koekelare

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft deze voormiddag terug een thuiswedstrijd gespeeld in Sport Vlaanderen in Assebroek, dit voor een ruime opgekomen supportersgroep.  

Alle artikels

BREAKING

Cercle Brugge pakt dan toch nog de drie punten

BRUGGE - Het zag er lang niet goed uit voor Cercle Brugge op verplaatsing bij Beerschot Wilrijk. Ze stonden lang 2-0 achter.  

BREAKING

Belgisch Kampioenschap Cyclocross in Koksijde

KOKSIJDE - Aan de Westkust wordt het dit weekend druk met de organisatie van het Belgisch Kampioenschap cyclocross in de Liefoordduinen in Koksijde.  

BREAKING

Vandaag herdenken wij Emiel Pauwels

BRUGGE - Het is vandaag precies vier jaar geleden dat de gekende Brugse atleet Emiel Pauwels afscheid nam van iedereen na zijn beslissing voor euthanasie. De laatste dagen voor zijn overlijden nodigde hij nog zijn echte vrienden uit in zijn woning in Sint-Kruis. 

BREAKING

Handbalclub Heist op den Berg viert vijfjarig bestaan

HEIST OP DEN BERG - De Handbalclub Heist op den Berg bestaat vijf jaar en dat werd vrijdagavond gevierd in de sporthal waar voorzitter Ann Vervloet heel wat aanwezigen mocht verwelkomen. Schepen van sport Nand Blauwens onderstreepte de groei van de club in vijf jaar tijd. 

BREAKING

Cercle Brugge staat 1-0 voor in topper tegen OHL

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vanavond een topper gespeeld tussen Cercle Brugge en Oud Heverlee Leuven, dit in de 1A reeks. 

BREAKING

Cercle Brugge speelt vrijdagavond topper tegen Oud Heverlee Leuven

BRUGGE - Cercle Brugge verwacht morgen vrijdag heel wat volk voor de topper tegen Oud Heverlee Leuven. Het is de enigste wedstrijd van dit weekend in 1A. De wedstrijd wordt om 20.30 uur gespeeld in het Jan Breydelstadion.  

BREAKING

Callant Verzekeringen duikt nu ook op in het veldrijden

BRUGGE - Het gekende verzekeringskantoor Callant, te zien op tal van sportwedstrijden, duikt vanaf nu ook op in het veldrijden.  

BREAKING

Cercle Brugge speelt nog oefenwedstrijd voor ze terugkeren naar ons land

BRUGGE - Cercle Brugge is de voorbije vijf dagen al op stage in het Zuid- Spaanse Campoamor. Groenzwart speelt deze namiddag een oefenwedstrijd.     

BREAKING

Geen voetbal in Oostende door storm

OOSTENDE - De storm met pieken van acht tot negen Beaufort op zee zorgt er voor dat er in Oostende vanavond niet kan gevoetbald worden. Het is volgens de brandweer niet veilig genoeg om de wedstrijd te starten.   

Bekijk volgende pagina