Sport

BREAKING

Beachvolley op het Sint-Pietersplein in Gent

GENT - Op het Sint-Pietersplein in Gent wordt morgen voormiddag beach volleybal gespeeld. De wedstrijden starten vanaf 8.30 uur. 

Alle artikels

BREAKING

Nu woensdag Ruddervoorde Koerse voor beroepsrenners

RUDDERVOORDE - De organisatie van Ruddervoorde Koerse is een begrip geworden na al die jaren. De organisatoren krijgen jaarlijks heel wat toppers aan de start voor de 170 kilometer lange koers met rondes rond en door het centrum.   

BREAKING

Grote Markt in Kortrijk herdoopt in sportstrand

KORTRIJK - In Kortrijk werd de Grote Markt herdoopt in een sportstrand. Tot en met zondag 2 juni worden er tal van sporttornooien gehouden. 

BREAKING

Organisator Kerstloop Brugge verdeelt cheques aan goede doelen

BRUGGE - De organisator van de Kerstloop in Brugge, Ivan Degrieck, heeft 10.800 euro overhandigd aan verschillende goede doelen. Het ging om de opbrengst van de kerstloop aangevuld met sponsorgelden. Er waren vorig jaar 300 deelnemers minder. Ze mochten wel Prins Laurent verwelkomen op de Markt in Brugge.  

BREAKING

Laatste wedstrijd van Club Brugge is nog risicowedstrijd

BRUGGE - Het Jan Breydelstadion in Brugge zal morgen avond vol lopen voor de laatste wedstrijd van de Play Offs. Club Brugge ontvangt in Brugge hun tegenstander Antwerp.  

BREAKING

Belgisch Kampioenschap marathon skeeleren in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt op vrijdag 31 mei het Belgisch Kampioenschap marathon skeeleren gehouden. Er wordt gereden op een parcours van 4,5 kilometer in de buurt van de Doornstraat in Sint-Andries. Tevens komt dan ook de Brugse Rollerparade terug na enkele jaren van afwezigheid.  

BREAKING

Genk kampioen na verlies van Club Brugge

BRUGGE - Op verschillende plaatsen in de Brugse binnenstad hebben heel wat Club supporters vanavond hun ploeg gevolgd op het grote scherm. Blauwzwart ging met 2-0 verliezen op Standaard.  

BREAKING

Brugge brengt hulde aan Alexander Diaz Rodriguez

BRUGGE - De stad en OCMW van Brugge hebben hulde gebracht aan Alexander Diaz Rodriguez voor zijn schitterende prestatie in de Dwars door Brugge loop van zondag. Hij werd na Koen Naert tweede met een tijd van 45 minuten en 44 seconden. 

BREAKING

Wie wint straks de voetbaltopper Club tegen Genk ?

BRUGGE - Het Jan Breydelstadion in Brugge is intussen vol gelopen met voetbalsupporters voor de topper in de Play Off tussen Club Brugge en Racing Genk.

BREAKING

Avanti Brugge verliest de finale van de Beker van West-Vlaanderen

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vanavond de finale spelen van de Beker van West-Vlaanderen. Ze moesten uit komen tegen Sijsele.

Bekijk volgende pagina