Sport

BREAKING

Een wedstrijd in een echte derbysfeer

ASSEBROEK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft deze voormiddag bij Sport Vlaanderen een wedstrijd gespeeld in een echte derbysfeer, dit tegen de buren van Oostkamp.

Alle artikels

BREAKING

Basics organiseert op 22 april loop door Assebroekse natuur

ASSEBROEK - Basics, gekend van hun sportlessen en kampen voor kinderen en jongeren, organiseert op maandag 22 april een loop in de Assebroekse natuur tussen Assebroek en Oostkamp.

BREAKING

Gouden Schoen voor de derde maal naar Club Brugge

BRUGGE - Voor de derde maal heeft Club Brugge de Gouden Schoen gewonnen. De sportjournalisten hebben gekozen voor Hans Vanaken. Hij speelt bij Club Brugge sinds mei 2015 en maakt het verschil. 

BREAKING

Wie wint straks Gouden Schoen ?

PUURS - In het Pop Up Theater van Studio 100 in Puurs wordt vanavond de Gouden Schoen uitgereikt. Alles is te volgen op VTM.  

BREAKING

Avanti Brugge heeft vanavond uit wedstrijd gewonnen op Desselgem

DESSELGEM/BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vanavond uit spelen op Desselgem. 

BREAKING

Club Brugge verliest nipt van PSV Eindhoven

BRUGGE - Club Brugge is op winterstage in Qatar waar ze ook oefenwedstrijden spelen. Vandaag moest Club Brugge spelen tegen PSV Eindhoven.   

BREAKING

Cercle Brugge speelt 2-2 gelijk tegen Stuttgart

BRUGGE - Cercle Brugge is nog op stage in La Manga. Daar hebben ze vandaag een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Duitse Stuttgart.

BREAKING

Nu zondag op de trappers in Varsenare

VARSENARE - Sportievelingen kunnen nu zondag op de trappers voor een mountainbikerit langs rustige wegen. De start is voorzien tussen 8 en 14 uur aan het Oud Gemeentehuis in de Oude Dorpsweg in Varsenare.  

BREAKING

Nu zondag Icarus Beachrace in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het strand van Zeebrugge doet tijdens de zomermaanden dienst voor heel wat sporten. Zo is er onder meer het sportstrand waar heel wat scholen en sportievelingen komen. 

BREAKING

Finse piste in Sijsele nog even zonder verlichting

SIJSELE - Op de Finse piste in Sijsele zitten ze reeds enkele dagen zonder verlichting. Bij werken aan de telecommast op sportpark het Veld werd een kabel geraakt.

Bekijk volgende pagina