Sport

BREAKING

Federale Politie zet grote middelen in voor Club Brugge - Borussia Dortmund

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vanavond de Europese topper gespeeld tussen Club Brugge en Borussia Dortumund.   

Alle artikels

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste thuiswedstrijd tegen Desselgem

BRUGGE - In Sport Vlaanderen aan de Nijverheidsstraat in Assebroek heeft Basketbalclub Avanti Brugge vandaag hun eerste thuiswedstrijd gespeeld van het nieuwe seizoen.   

BREAKING

Avanti Brugge speelt vandaag zondag eerste thuiswedstrjd nieuwe seizoen

BRUGGE - In Sport Vlaanderen aan de Nijverheidsstraat in Assebroek wordt deze voormiddag om 11 uur de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld door Avanti Brugge. Ze moeten uit komen tegen Desselgem.     

BREAKING

Club Brugge haalt terug drie punten binnen

BRUGGE  - In hetJan Breydelstadion in Brugge werd vanavond de wedstrijd Club Brugge tegen Lokeren gespeeld. Er werd maar liefst 99 minuten gespeeld.     

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

BRUGGE/EERNEGEM - De Brugse basketbalwedstrijd Avanti Brugge is zaterdag de competitie gestart in tweede provinciale. Ze moesten uitspelen op Eernegem. 

BREAKING

Rode Duivels spelen deze maand nog twee maal

BRUSSEL - De Rode Duivels spelen tijdens deze maand twee wedstrijden. Nu vrijdag spelen ze een oefenwedstrijd in Schotland. 

BREAKING

Groot boksgala op 27 oktober in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis wordt op zaterdag 27 oktober een groot boksgala gehouden.  

BREAKING

Basketbalclub Avanti Brugge wint bekerwedstrijd in Poperinge

POPERINGE/BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft hun bekerwedstrijd op Poperinge gewonnen met 49-116 cijfers.  

BREAKING

Morgen namiddag wielerwedstrijd in Hoeke

HOEKE - In de Damse deelgemeente Hoeke wordt er morgen zondag naar aanleiding van het kermisweekend een wielerwedstrijd gehouden voor nieuwelingen.   

BREAKING

Oud Club Brugge speler Gabriƫl Savat overleden

BRUGGE - In het AZ Sint-Jan in Brugge is op 85 jarige leeftijd oud Club Brugge speler Gabriël Savat overleden. Hij was beter gekend onder de roepnaam Gaby. 

Bekijk volgende pagina