Sport

BREAKING

Morgen start 88e editie Baloise Tour

BUGGENHOUT - In Buggenhout start morgen de 88e editie van de Baloise Belgium Tour. De eerste rit start en komt aan in Buggenhout.  

Alle artikels

BREAKING

Morgen maandag Hasselt Urban Trail in Hasselt

HASSELT - Golazo Sports organiseert morgen maandag 21 mei de Urban Trail in Hasselt. Daarbij moeten de lopers door tal van gebouwen waar je anders niet meteen komt.  

BREAKING

Morgen zondag Super Sunday in Waregem

WAREGEM - In Waregem worden morgen zondag heel wat paardenliefhehbers verwacht voor de Super Sunday van Waregem Draaft en Waregem Galop.  

BREAKING

Morgen zondag stadsloop in het centrum van Gent

GENT - Vele duizenden sportievelingen zullen morgen op de feestdag van Pinksteren deelnemen aan de Stadsloop door Gent.  

BREAKING

12.400 kilometer op de trappers naar Vladivostok

OOSTENDE/BRUGGE/AALTER - De 79 jarige Roland Hurtecant uit Bellem is vanuit Oostende samen met een 69 jarige Japanner vertrokken voor een rit van 12.400 kilometer richting Vladivostok, gelegen in het oosten van Rusland aan de Japanse Zee. Ze rijden dus van kust tot kust.   

BREAKING

Club Brugge viert maandag hun vijftiende landstitel

BRUGGE - Het wordt nu maandag een mooie zonnige dag voor de viering van de vijftiende landstitel van Club Brugge. De viering is gepland op de Markt tussen 15 en 18 uur.  

BREAKING

Gemeente Zuienkerke wil titel van hartveilige gemeente halen

ZUIENKERKE - De gemeente Zuienkerke wil de titel van hartveilige gemeente krijgen. Ze hebben nu in alle deelgemeenten een AED toestel waarmee mensenlevens kunnen gered worden.  

BREAKING

Kurt Deklerck uit Brugge voor 23e maal Belgisch kampioen rolstoelsnooker

BRUGGE - Er is vanavond niet alleen goed nieuws van Club Brugge maar ook van snooker speler Kurt Deklerck. Hij werd vandaag voor de 23e maal Belgisch kampioen rolstoelsnooker.  

BREAKING

Club Brugge kampioen na 1-1 op Standaard

BRUGGE - Na Cercle Brugge en Basketbalclub Avanti Brugge  heeft Brugge er nu nog een kampioenenploeg bij. Club Brugge speelde vanvavond 1-1 gelijk op Standaard in de voorlaatste wedstrijd voor de Play Offs.  

BREAKING

Centrum van Brugge morgen grotendeels afgesloten voor Dwars door Brugge

BRUGGE - Morgen zondag wordt de Dwars door Brugge gehouden. Ondanks Moederdag komen toch heel wat dames terug aan de start van deze populaire stadsloop door het wondermooie centrum van Brugge.     

Bekijk volgende pagina