Sport

BREAKING

Sint-Ritatrappers vierden gisterenavond hun kampioenen

MOERKERKE - In zaal Carina in Moerkerke werd gisteren zaterdag de jaarlijkse kampioenviering gehouden van de Sint-Ritatrappers.  

Alle artikels

BREAKING

Morgen zondag wereldbeker cyclocross in Koksijde

KOKSIJDE - In Koksijde verwachten ze morgen vele duizeenden wielersportliefhebbers voor de wereldbeker cyclocross. De eerste wedstrijden starten reeds om 10 uur met de junioren gevolgd door de beloften en de dames. De elite heren rijden om 15 uur de Vlaamse Duinencross. 

BREAKING

Olympic Brugge heeft nieuwe hoofdsponsor

BRUGGE - De Brugse atletiekclub Olympic Brugge moest na de overname van Move Brugge na zes jaar op zoek naar een nieuwe sponsor. 

BREAKING

Nu zaterdag eerste wedstrijd voor Cercle onder trainer Franky Vercauteren

BRUGGE - Cercle Brugge moet nu zaterdag om 17 uur een uit wedstrijd spelen tegen Lierse, dit in het Herman Vanderpoortenstadion. 

BREAKING

Avanti Brugge speelt op zondag 5 november voor de beker

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt op zondag 5 november om 17 uur in Sport Vlaanderen aan de Nijverheidsstraat in Assebroek voor de 1/16e finale van de Beker van West-Vlaanderen.  

BREAKING

Tour de France 2018 vandaag voorgesteld in Parijs

FRANKRIJK - In de Franse hoofdstad Parijs werd vandaag de Tour de France 2018 voorgesteld. De wielerwedstrijd start een week later dan gewoonlijk, dit pas op 7 juli.    

BREAKING

Cercle Brugge trekt Franky Vercauteren aan als nieuwe trainer

BRUGGE - Cercle Brugge maakte vandaag bekend dat ze de overeenkomst met José Riga verbroken hadden omwille van de tegenvallende resultaten van de laatste weken. Het bestuur wil dolgraag met groenzwart promoveren en terug in de Jupiler League spelen. 

BREAKING

Cercle Brugge neemt afscheid van hun coach José Riga

BRUGGE - De Gedelegeerd Bestuurder van Cercle Brugge wil hoger op klimmen met Cercle Brugge en heeft dan ook afscheid genomen van coach José Riga, dit na de tegenvallende resultaten. 

BREAKING

Sterrenchef loopt Great Bruges Marathon

BRUGGE - In Brugge hebben vandaag vele duizenden sportievelingen deelgenomen aan de Great Bruges Marathon. De organisatoren mochten voor deze editie zesduizend sportievelingen verwelkomen. Er waren maar liefst veertig nationaliteiten die er voor gekozen hadden om van Brugge naar Zeebrugge te lopen en door het prachtige Lissewege te lopen.  

BREAKING

Avanti wint thuiswedstrijd tegen Oudenburg met 118-42 cijfers

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge moest vandaag hun thuiswedstrijd spelen tegen Oudenburg. Uitzonderlijk moest die wedstrijd gespeeld worden in de Koude Keuken in Sint-Andries en niet in hun normale thuisbasis Sport Vlaanderen in Assebroek. 

Bekijk volgende pagina