Sport

BREAKING

Nieuwe grasmat voor Jan Breydelstadion

SINT-ANDRIES - Het Jan Breydelstadion heeft een nieuwe grasmat. Een aannemer kreeg slechts enkele dagen tijd om nieuwe grasmatten aan te brengen zodat alles klaar is voor de Play Off wedstrijden.  

Alle artikels

BREAKING

Eerste Basicsrun op Paasmaandag 22 april

ASSEBROEK - Op Paasmaandag 22 april wordt de eerste editie gehouden van de Basicsrun. Er wordt gelopen in de buurt van de site Daverlo met 850 meter voor de kids en 10 kilometer. 

BREAKING

Morgen en zondag wielerwedstrijden in Damme

DAMME - In het centrum van Damme wordt er morgen zaterdag en zondag gekoerst. Beide wielerwedstrijden kunnen voor enige verkeershinder zorgen. Damme blijft bereikbaar via de randparking Oost aan de Oude Sluissedijk. 

BREAKING

Morgen koers aan de kust

BREDENE/KOKSIJDE - Morgen wordt er gekoerst aan de kust en in West-Vlaanderen. De renners vertrekken morgen vrijdag om 12.30 uur aan het Staf Versluyscentrum. Ze rijden via Handzame, Heuvelland, De Moeren richting Koksijde.   

BREAKING

Morgen woensdag Nokere koerse

DEINZE/NOKERE - In Deinze wordt morgen woensdag de 74e editie gehouden van de Nokere Koerse. Er komen 25 teams aan de start.

BREAKING

Wielerwedstrijd Gent-Wevelgem op 31 maart start in Deinze

DEINZE - Op zondag 31 maart wordt de 81e wielerwedstrijd Gent - Wevelgem gehouden met start in Deinze. Vanaf 9.30 uur worden de renners voorgesteld aan de vele aanwezigen die verwacht worden.

BREAKING

Vanavond start van het nieuwe tv programma De Kleedkamer

VLAANDEREN - Op de tv zender Canvas start vanavond om 21.15 uur de vierde reeks van het programma De Kleedkamer. Ruben Van Gucht gaat daarbij aan tafel zitten met renners en ploegleiders.

BREAKING

Twee teams van Stardekk liepen voor MUG Heli in Sijsele

SIJSELE - In de vroegere legerkazerne werd zaterdag het sportieve event Miles for Smiles gehouden, een organisatie van de Ronde Tafel.   

BREAKING

Avanti Brugge wint uitwedstrijd op Izegem

BRUGGE/IZEGEM - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge moest vanavond uit spelen tegen Izegem. 

BREAKING

KV Mechelen is kampioen in eerste klasse B

MECHELEN - KV Mechelen mag volgend seizoen spelen in eerste klasse A nadat ze deze namiddag gewonnen hebben met 2-1 cijfers. Het was een bijzonder spannende wedstrijd.

Bekijk volgende pagina