Sport

BREAKING

3500 lopers voor Urban Trail in Brugge

BRUGGE - In Brugge hebben deze voormiddag 3.500  sportievelingen deelgenomen aan de Urban Trail. Daarbij mochten de lopers door verschillende unieke gebouwen. 

Alle artikels

BREAKING

Avanti Brugge wint thuiswedstrijd tegen Melco Ieper

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft hun thuiswedstrijd gewonnen tegen Melco Ieper. 

BREAKING

Nu zondag Urban Trail in Brugge

BRUGGE - In Brugge is er nu zondag 11 november de zesde editie van de Urban Trail. De lopers starten op de Markt terwijl de aankomst gepland is op het Zand.    

BREAKING

Avanti Brugge wint met 68-72 tegen ongeslagen leider Gistel-Oostende

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge kon rekenen op heel wat van hun supporters voor de uit wedstrijd tegen de ongeslagen leider Gistel-Oostende.  

BREAKING

Avanti Brugge verliest eerste wedstrijd van het seizoen

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Ze moesten een inhaalwedstrijd spelen op Kortrijk.   

BREAKING

Club Brugge wint met 4-0 cijfers tegen KV Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - In het Jan Breydelstadion in Brugge werd vanavond gevoetbald. Club Brugge moest het opnemen tegen KV Oostende.  

BREAKING

Avanti Brugge wint bekerwedstrijd tegen Koekelare

BRUGGE/KOEKELARE/OOSTKAMP - In het sportcomplex de Valkaart in Oostkamp speelde Avanti Brugge deze namiddag een bekerwedstrijd tegen Koekelare. De Brugse basketbalclub won die wedstrijd met 96-65 cijfers.     

BREAKING

Nu zaterdag topboks in de Studio Hall in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis is er nu zaterdag topboks te zien. Er zijn drie profkampen en acht amateurkampen. 

BREAKING

Tour de France met Grand Départ in Brussel

BRUSSEL - De directie van de Tour de France heeft vandaag de Tour van 2019 voorgesteld die op 6 juli start in ons land. De Grand Départ is gepland in Brussel waar dan ook een massa volk verwacht wordt. 

BREAKING

Avanti Brugge speelt nu zondag in Oostkamp voor de beker

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt nu zondag in de Valkaart in Oostkamp voor de 1/16e finale van de Beker van West-Vlaanderen.  

Bekijk volgende pagina