Lifestyle

BREAKING

Brugge telt heel wat kwalitatieve winkels

BRUGGE - Nella Cioce en Diya Janssens trekken regelmatig de stad in om handelaars te bezoeken die echte kwaliteit en service bieden. Daarmee willen ze aantonen dat Brugge kwalitatieve handelszaken telt en het de moeite is om in Brugge te shoppen.  

Alle artikels

BREAKING

Volop solden bij Sprookjesstof

ASSEBROEK - Bij Sprookjesstof zijn het nog de ganse maand juli solden met kortingen van 20 tot 60%;  

BREAKING

Nella en Diya willen kwalitatieve handelszaken in Brugge in de picture zetten

BRUGGE  - In Brugge zijn er nog heel wat kwalitatieve handelszaken. Nella Cioce en Diya Janssens willen die zaken even in de picture zetten want de shoppers dienen te weten hoe ruim het aanbod is.   

BREAKING

Home made limonades en smoothies op Simon Stevinplein in Brugge

BRUGGE - Op het Simon Stevinplein in Brugge vind je de ganse zomer de smoothiebar. Je kan tussen het solden shpppen door genieten van verfrissende drankjes.   

BREAKING

Nella en Diya trekken verder naar Brugse ondernemers

BRUGGE - Nella Cioce en Diya Janssens, twee kandidates voor de CD&V Brugge trekken regelmatig op bezoek naar de Brugse ondernemers. Ze willen aantonen met hun  bezoekern dat Brugge heel wat te bieden heeft van kwalitatieve winkels. 

BREAKING

Vandaag start de unieke pop-up The List in Knokke Zoute

KNOKKE - The List opent vandaag de deuren in Knokke Zoute, dit op een unieke ligging. Deze pop-up zaak is maar liefst 450 vierkante meter groot en heeft de klant heel wat te bieden.  

BREAKING

Centrumshuttle Brugge start op 3 september

BRUGGE - Sinds 5 mei zet de stad Brugge shutttlebussen in op zaterdag en op koopzondagen. Ze vertrekken van op het Zand kant Zuidzandstraat richting centrum. Zo kunnen shoppers met hun draagtassen zich gemakkelijk verplaatsen.   

BREAKING

Nella en Diya trekken naar Brugse handelaars

BRUGGE - In Brugge zijn er heel wat kwalitatieve zaken die eens in de kijker mogen gesteld worden. Nella Cioce en DIya Janssens, kandidaten voor de CD&V Brugge gaan de handelaars bezoeken en plaatsen telkens de foto's op sociale media.   

BREAKING

Heerlijk genieten bij de smoothiebar op het Simon Stevinplein

BRUGGE - Op het Simon Stevinplein in Brugge staat sinds kort een foodtruck als smoothiebar. Je kan er home made limonades, smoothies, fruitmix, granola cup en  verse sappen bestellen. 

BREAKING

Twee dagen braderie in verkeersvrij centrum in Brugge

BRUGGE -Ondanks de WK wedstrijd van de Rode Duivels tegen Tunesië die ze met 5-2 gewonnen hebben, was er deze namiddag toch al heel wat volk op de braderie in de Brugse winkelstraten. 

Bekijk volgende pagina