Lifestyle

BREAKING

Vijf nieuwe handelszaken in centrum van Deinze

DEINZE - In het centrum van Deinze leeft de lokale middenstand. Er zijn vijf nieuwe handelszaken gestart. 

Alle artikels

BREAKING

Nu zaterdag alles in het teken van Halloween in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare zal nu zaterdag 28 oktober ales in het teken staan van Halloween. Zo zal je in de winkelstraten heksen, spoken en zombies tegen komen. 

BREAKING

Ook koraal te vinden bij Living Stone Stone Shop in Brugge

BRUGGE - In de Living Stone Stone Shop in de Langestraat in Brugge hebben ze ook koraal. De bloedrode koraal is enorm mooi. 

BREAKING

Nieuwe tijdelijke conceptwinkel Cook & Serve volgende week open in Gent

GENT - In Gent opent volgende week zaterdag 28 oktober de nieuwe tijdelijke conceptwinkel Cook & Serve. Het gaat om een tijdelijke conceptwinkel.   

BREAKING

Nieuwe Delhaize supermarkt Hippodroom in Antwerpen opent de deuren

ANTWERPEN - In de Museumstraat in Antwerpen heeft de Delhaize Hippodroom hun deuren terug geopend na een twee weken durende renovatie. 

BREAKING

Een prachtige ketting van sodaliet bij Living Stone Stone Shop

BRUGGE - De voorbije weken kon u reeds heel wat lezen over het ruime aanbod van de Living Stone Stone Shop. Na 40 jaar hebben ze een bijzonder groot aanbod. Je vindt er ook leuke kettingen van sodaliet.  

BREAKING

Proxy Delhaize Vlezenbeek in een nieuw kleedje

SINT-PIETERS-LEEUW - De Proxy Delhaize Vlezenbeek in Sint-Pieters Leeuw zit in een nieuw kleedje. De winkel werd tevens uitgebreid. 

BREAKING

Lees het verhaal van kapster Michèle Claeys deze week in het Brugsch Handelsblad

ASSEBROEK - Onder de titel 'Ik wil meer dan een doorsnee kapster zijn' kan je deze week in het Brugsch Handelsblad het artikel lezen over Michèle Claeys die haar kapsalon heeft in de Van Steenestraat in Assebroek.  

BREAKING

Nieuwe hondenboetiek van start in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De Brugse deelgemeente Sint-Kruis is terug een speciaalzaak rijker, namelijk de Jimmy Chew Dog Boutique. De zaak wordt gerund door Lindsey De Bolster en is te vinden aan de Boogschutterslaan.    

BREAKING

Op zoek naar een mooie ketting voor de komende feestdagen

BRUGGE  - In heel wat winkels ligt er al kerstgerief, de restaurants maken reeds reclame voor eindejaar en dat betekent dat de feesten naderen, dagen waarbij de dames er graag feestelijk bij lopen.     

Bekijk volgende pagina