Lifestyle

BREAKING

Nieuwe collecties ontdekken bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum van Sint-Kruis aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis zit de etalage van Lingerie Ultime in een nieuw kleedje voor de lente. 

Alle artikels

BREAKING

Twee dagen Fashion Days in het centrum van Veurne

VEURNE - In het centrum van Veurne worden dit weekend Fashion Days gehouden waarbij negen modezaken beide dagen open zijn. 

BREAKING

Peloton de Paris in Mechelen is vijf jaar jong

MECHELEN - In Mechelen is de zaak Peloton de Paris vijf jaar jong. Naar aanleiding van het vijf jarig bestaan werden de winkel, het logo en de website volledig onder handen genomen.

BREAKING

Komend weekend Steps Fashion Days in Oostkamp

OOSTKAMP - In het centrum van Oostkamp worden van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart de Steps Shopping Days gehouden. Heel wat winkels zetten de deuren open en verwennen hun klanten. 

BREAKING

Dromen van een zonnige vakantie

SINT-KRUIS - Het weer is de spelbreker tijdens deze Krokusvakantie. Velen dromen dan ook al terug van de zon en van een warme zomer. Bij Lingerie Ultime in Sint-Kruis is Elke avlast al klaar voor de lente en de zomer.  

BREAKING

Nu vrijdag is Maiolo Outlet open in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op vraag van heel wat klanten doet Maria haar modezaak Maiolo Outlet verder. De zaak is gevestigd aan de Kustlaan in Zeebrugge.  

BREAKING

Steps Shopping Days in Oostkamp

OOSTKAMP - In Oostkamp worden van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart de Steps Shopping Days gehouden.

BREAKING

Belgische Zeb nu ook voor kinderen

VLAANDEREN/OOSTENDE -  De Belgische Zeb zal zich nu ook op kinderen en jongeren toespitsen met Zeb For Stars. Daarbij mikken ze op jongeren tussen 2 en 16 jaar die in de multimerkenwinkel een ruim gamma zullen vinden.   

BREAKING

Kleurrijke badmode in de rekken bi Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Na een deugddoende vakantie staat Elke terug in haar zaak van Lingerie Ultime aan het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. De nieuwste badmode voor lente en zomer is binnen en ligt intussen al in de rekken.

BREAKING

Zomermode 2019 met heel wat kleur

SINT-KRUIS - De komende zomer zal de mode voor de dames bijzonder kleurvol zijn. Er zijn heel wat felle kleuren waaronder het roze. 

Bekijk volgende pagina