Lifestyle

BREAKING

Soldenweekend in Wijnegem Shopping Center

WIJNEGEM - In het Wijnegem Shopping Center verwachten ze een druk koopjesweekend  met solden in de 250 verschillende winkels. Morgen zondag zijn de winkels de ganse dag open van 10 tot 18 uur. 

Alle artikels

BREAKING

Lingerie Ultime vandaag open van 11 tot 16.30 uur

SINT-KRUIS -Lingerie Ultime in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is vandaag speciaal open van 11 tot 16.30 uur. Heel wat dames zoeken nog vaak naar feestelijke kousen voor vanavond of voor de aangepaste lingerie bij de feestkledij. 

BREAKING

Boek nu uw lashlifting voor eindejaar bij Belle Wellness

SINT-KRUIS - In het schoonheidsinstituut Belle Wellness in de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis wordt het drukker qua reservaties voor eindejaar.  

BREAKING

Damesmode voor een maatje meer in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is de nieuwe modezaak NR4 gestart, damesmode voor een maatje meer. De modezaak is gevestigd in het vroegere Jet zonnebankcenter.  

BREAKING

Alles voor de feestdagen vind je bij Carrefour Market

SINT-KRUIS - Alles voor de feestdagen vind je in de nieuwe Carrefour Market aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Komend weekend Winterbraderie in Torhout

TORHOUT - Komend weekend wordt in Torhout de winterbraderie gehouden. Zowel op zaterdag als op zondag zetten de handelaars de deuren open van hun winkels (op zondag open van 14 tot 18 uur).   

BREAKING

Druilerig herfstweer lokt veel volk naar K in Kortrijk

KORTRIJK - Door de regen zoeken heel wat mensen naar een indoor activiteit. In Kortrijk kan je ook bij slecht weer shoppen waar je heel wat winkels vindt onder één dak.  

BREAKING

Alles aan min 50% bij Flower Design Pascal

SINT-KRUIS - Bij Flower Design Pascal in de Fortuinstraat in Sint-Kruis houden ze een totale uitverkçoop. Alles  gaat de deur uit aan min 50%.   

BREAKING

Tachtig winkels onder één dak

KORTIRJK - In Kortrijk wordt deze namiddag veel volk verwacht in het overdekte winkelcentrum  K in Kortrijk. Er zijn tachtig winkels te vinden onder één dak. 

BREAKING

Ook na de verkiezingen gaat Nella door met haar pareltjes

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce is er in geslaagd om aan te tonen dat Brugge heel wat kwalitatieve winkels telt. Ze heeft haar eerste zestien pareltjes ingekaderd en op haar Facebookpagina geplaatst.  

Bekijk volgende pagina