Lifestyle

BREAKING

Morgen start 25e editie Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - In het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout start morgen de 25e editie van Hof en Huis. Organisator Geert Simoen mocht 140 exposanten verwelkomen waaronder de foodtruck Würst van de gekende tv kok Jeroen Meus.   

Alle artikels

BREAKING

Lente, het ideale seizoen voor het opfrissen van de woning

OOSTKAMP - Steven en Andy van Studio09 uit Oostkamp merken dat heel wat mensen tijdens de lentemaanden hun interieur willen aanpakken maar ook de buitengevels willen laten herschilderen zodat alles tegen de zomer klaar is.  

BREAKING

Velodome Onder Stroom nieuw in Brasschaat

BRASSCHAAT - Brasschaat is een unieke zaak rijker. Nu donderdag 17 mei opent Velodome Onder Stroom de deuren.  

BREAKING

Prinses Carnaval Zeebrugge heeft diploma schoonheidszorgen op zak

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge is Elke Pieters gekend als Prinses Carnaval die tweemaal na elkaar de titel haalde. Elke heeft nu haar diploma op zak als schoonheidsspecialiste. 

BREAKING

Win een waardebon van 50 euro bij Schoonheidsverzorging Elke

ZEEBRUGGE - Elke Pieters uit Zeebrugge is gestart als schoonheidsspecialiste. De reservaties voor zorgen lopen al vlot binnen want ze is goed gekend. Ze was immers tweemaal de Prinses Carnaval in Zeebrugge.  

BREAKING

Lentebraderie in Mechelen verwacht morgen veel volk

MECHELEN - Het wordt morgen een drukke dag in Mechelen. Er is het vertrek van de derde rit van de duizend kilometer tegen kanker maar ook lentebraderie in het centrum van de stad.  

BREAKING

Foto van de dag: Moederdag bij Bloemen Damman

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht trekt dagelijks naar een andere bestemming om prachtige foto's te maken voor zijn Facebookpagina The Bruges-Feeling. 

BREAKING

Vandaag koopzondag in Tongeren in het kader van Italiƫ

TONGEREN - In de Limburgse stad Tongeren wordt deze namiddag van 13 tot 17 uur een koopzondag gehouden waarbij de meeste winkels vandaag open zijn. 

BREAKING

Maiolo pakt uit met heuse moederdagactie

ZEEBRUGGE - Op vrijdagen 4 en 11 mei pakt Maiolo uit met een speciale moederdagactie. De zaak is gelegen aan de Kustlaan in Zeebrugge vlak voor de Visartsluis. 

BREAKING

Sprookjesstof viert deze week het tweejarig bestaan

ASSEBROEK  - De zaak Sprookjesstof in Assebroek viert deze week hun tweejarig bestaan. Dat gaat gepaard met flinke kortingen tot min 15% bij uw aankopen.  

Bekijk volgende pagina