Lifestyle

BREAKING

Parfumerie Centrale, een pareltje onder de Brugse handelszaken

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce trekt door de stad Brugge op zoek naar paretljes. Het veertiende pareltje van Nella is de Parfumerie Centrale, een zaak gelegen in de Noordzandstraat.   

Alle artikels

BREAKING

Sint-Kruis in de kijker: Caprice pakt uit met korting op kermisweekend

SINT-KRUIS - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis maken ze zich op voor een druk kermisweekend. Mede door het mooie weer wordt heel wat volk verwacht. Morgen zaterdag is er vuurwerk met live muziek van de SFX Harmonie en zondag wordt heel wat volk verwacht voor het feest langs de Moerkerkesteenweg.  

BREAKING

Het dertiende pareltje van Nella: Stikkestek in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce uit Brugge stelt regelmatig pareltjes voor van handelszaken in het centrum van Brugge. Ze wil het kwalitatieve winkelaanbod promoten in de stad. 

BREAKING

Unieke bloemencreaties in Koksijde begin september

KOKSIJDE - Van 7 tot en met 10 september wordt het driejaarlijkse event Koket georganiseerd.in Koksijde.  Op het Theaterplein zal je vier dagen lang unieke bloemencreaties kunnen bezoeken.  

BREAKING

Dit weekend kerstdecoratie shoppen in Dadizele en Ham

DADIZELE/HAM - Het wordt dit weekend regenachtig en wisselvallig, het ideale weer om richting Dadizele of Ham te rijden om de nieuwste trends rond kerst op te doen bij Floralux. 

BREAKING

Het elfde pareltje van Nella: Frederiek Van Pamel

BRUGGE - Nella Van Basien - Cioce gaat in het Brugse stadscentrum op zoek naar speciale handelszaken. Het elfde  pareltje in de reeks van Nella is Frederiek Van Pamel. 

BREAKING

Modezaak Caprice Sint-Kruis morgen open van 10 tot 13 uur

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Siint-Kruis wordt morgen zondag veel volk verwacht. 

BREAKING

Modezaak Nicky M in Brugge zit in een nieuw kleedje

BRUGGE - De modezaak Nicky M in de Vlamingstraat in Brugge zit in een nieuw kleedje. De zaak werd vrijdagavond heropend. 

BREAKING

Morgen zaterdag grandioze opening van Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis opent Lingerie Ultime morgen zaterdag de deuren. De zaak is te vinden in het vroegere pand van Boekhandel De Reyghere.    

BREAKING

Elke vrijdag mode shoppen bij Maiolo in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Elke vrijdag is de winkel van Maria Maoilo aan de Kustlaan 145 in Zeebrugge open van 10.30 tot 18 uur. 

Bekijk volgende pagina