Lifestyle

BREAKING

Twintig verjaardagskaarsjes voor Beautysalon Elke

ASSEBROEK - Het Beautysalon Elke aan de Baron Ruzettelaan in Assebroek bestaat dit jaar twintig jaar. Ze werd tevens genomineerd voor schoonheidsinstituut van het jaar. 

Alle artikels

BREAKING

Lingerie Ultime is morgen de ganse dag open

SINT-KRUIS - De lingeriezaak Ultime van Elke in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is morgen zondag open van 10 tot 18 uur. Met de kermis wordt immers heel wat volk verwacht. 

BREAKING

Een passie voor make up

BRUGGE - De Brugse studente Britt Saunders heeft een passie voor make up. Naast haar studies is ze nu bezig als zelfstandige gespecialiseerd in make up. 

BREAKING

Vandaag opent Deux pop up aan de Meir in Antwerpen

ANTWERPEN - Vanaf vandaag kan je uw nieuwe bril en uw favoriete mode kopen in één pand. Odette Lunettes en de mode van Deux, de tweede collectie van Eline De Munck vind je onder één dak aan de Meir in Antwerpen.   

BREAKING

Nieuwe wintercollectie bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - Lingerie Ultime aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis heeft de nieuwste wintercollecties binnen, onder meer van Da Capo.

BREAKING

Astrid Bryan lanceert haar Black Label collectie bij Zeb

BELGIE - Ook de collectie van de gekende Astrid Bryan (onlangs nog mama geworden) is nu te vinden in de winkels van Zeb. 

BREAKING

Na de brillen nu ook de mode van Eline

BELGIE - In de Zeb winkels vind je voortaan de collectie Deux van Eline De Munck. Na het succes met haar brillen is ze nu ook in de mode actief.

BREAKING

Naar de laatste soldendag in Ring Shopping Kuurne

KUURNE - Met het minder goede weer belooft het deze namiddag gezellig druk te worden in het Ring Shopping Center. Er is immers de laatste dag van de zomersolden met flinke kortingen.   

BREAKING

Nu zondag optreden van Ibe in Maasmechelen Village

MAASMECHELEN - Het outlet center Maasmechelen Village is nu zondag open van 10 tot 20 uur. Op de Nationale Feestdag kan u toch gaan shoppen en krijgt u nog mooie kortingen in de winkels. 

Bekijk volgende pagina