Lifestyle

BREAKING

Flower Design by Pascal is meer dan workshops alleen

SINT-KRUIS - De voormalige bakker Pascal Van Heerswynghels heeft de bakovens geruild voor een atelier en winkel van planten en bloemen. 

Alle artikels

BREAKING

Het ideale geschenk voor een kraambezoek

BRUGGE - Je moet niet langer zoeken naar het gepaste geschenk voor een kraambezoek dankzij Febelicious uit de Fortuinstraat in Sint-Kruis. De zussen Evi en Saartje zorgen voor persoonlijke geschenken op basis van het geboortekaartje. 

BREAKING

Flower Design by Pascal is meer dan workshops alleen

SINT-KRUIS - De zaak Flower Design by Pascal is meer dan workshops alleen. In de winkel aan de Fortuinstraat in Sint-Kruis vind je een ruim aanbod van bloemencreaties en plantjes om uw huis wat kleur te geven nu de kerstdecoratie stilletjes aan terug opgeborgen wordt.  

BREAKING

Belgische mode met zomercollecties bij Gare de Robe

BRUGGE - In de modezaak Gare de Robe aan de Leopold II laan in Brugge kiest Barbara nog steeds voor heel wat Belgische mode. Nu komen de collecties binnen voor lente en zomer. 

BREAKING

Prima Donna stelt reeds nieuwe badmode voor

VLAANDEREN - De groep Van de Velde uit Schellebelle heeft met hun Prima Donna collectie reeds de badmode voor deze zomer voorgesteld. Al heel wat gezinnen hebben immers al hun zomervakantie geboekt. 

BREAKING

Nu solden tot min 50% bij Maro in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - De gekende zaak Maro in de Leegtestraat in Ruddervoorde houdt nu een uitverkoop wegens renovatiewerken. Er zijn soldenprijzen met kortingen die kunnen oplopen tot min 50%. 

BREAKING

Nu stockverkoop bij Living Stone Stone Shop in Brugse Langestraat

BRUGGE - Heel wat mensen trekken nu naar de centrumsteden voor de koopjesperiode maar ook bij Living Stone Stone Shop in de Langestraat zijn er nu koopjes te doen tijdens de stockverkoop die nog tot eind deze maand loopt.   

BREAKING

Sprookjesstof nu vrijdag open van 11 tot 20 uur

ASSEBROEK - Het is dezer dagen behoorlijk druk bij Sprookjesstof omwille van de solden. Nancy geeft momenteel flinke kortingen op de stoffen die kunnen oplopen tot min 60%.  

BREAKING

Warmste kerstetalage in Bredene

BREDENE - De inwoners van Bredene konden via de website kiezen voor de warmste kerstetalage van Bredene.  

BREAKING

MC Arthur Glen wil nieuwe outlet openen langs de E40 snelweg

WEST-VLAANDEREN/OOST-VLAANDEREN - Unizo heeft alle burgemeesters van steden en gemeenten langs de E40 snelweg verwittigd van de plannen van Mc Arthur Glen die een outletcenter willen open in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen. 

Bekijk volgende pagina