Kunst & cultuur

BREAKING

Volgend weekend Wintervonken in Brugge

BRUGGE - Op de Burg in Brugge wordt volgend weekend Wintervonken gehouden. Op zaterdag en zondag kan je er terecht vanaf 17.30 uur. Dan opent het winterterras de deuren.   

Alle artikels

BREAKING

Selgascano paviljoen in top tien mooiste paviljoenen ter wereld

BRUGGE - Het internationale architectuurmagazine Dezeen heeft het Selgascano paviljoen opgenomen in de top tien van de mooiste paviljoenen ter wereld in 2018. Brugge is daar terecht fier op.  

BREAKING

Morgen laatste dag van Art Expo in de Sint-Godelieveabdij Brugge

BRUGGE - In het kader van 100 jaar onderwijs in het VTI Brugge wordt in de Sint-Godelieveabdij in de Boeveriestraat in Brugge de Art Expo gehouden. Morgen zondag zijn ze aan de vierde en laatste dag toe.  

BREAKING

Nu zondag boekenmarkt in Damme

DAMME - Er wordt zondag slecht weer voorspeld en velen zoeken dan een activiteit binnen. In Damme kan je van 10 tot 17 uur terecht op de boekenmarkt in de Stadshallen op de Markt.    

BREAKING

Gans weekend Art Expo in Brugse Sint-Godelieveabdij

BRUGGE - Naar aanleiding van honderd jaar onderwijs in het Vrij Technisch Instituut Brugge wordt uitgepakt met de Art Expo in de Sint-Godelieveabdij. Er is het ganse weekend van alles te beleven waarover u nog meer info mag verwachten. 

BREAKING

Urbanus op de planken in Brugge en Sijsele

BRUGGE/SIJSELE - Urbanus trekt momenteel door Vlaanderen met zijn nieuwe zaalshow. Hij trekt overal volle zalen.

BREAKING

Vier dagen Art Expo 2 in de Sint-Godelieveabdij in Brugge

BRUGGE - Naar aanleiding van honderd jaar onderwijs in het VTI in Brugge wordt van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari een kunstexpo gehouden waarbij alle mogelijke kunstvormen aan bod komen.   

BREAKING

Xpo Center Bruges ganse maand januari gesloten in Oud Sint-Jan

BRUGGE - De maand januari is bijzonder kalm voor het toerisme in Brugge. Het Xpo Center Bruges waar de expo's lopen van Dali en Mummies blijven de ganse maand januari gesloten. Enkel groepen op aanvraag kunnen deze maand een bezoek brengen. 

BREAKING

Jubileumjaar voor Huis Van Loocke in Brugge

BRUGGE - Het is een jubileumjaar voor het Huis Van Loocke in Brugge. De zaak is gekend bij al wie bezig is met grafische kunsten. Kunstschilders vinden er tal van aanbod. 

BREAKING

Laatste namiddag opendeur in het atelier van Maud Bekaert

BRUGGE - In het atelier van Maud Bekaert is het vandaag de laatste dag open deur aan de Sint-Clarastraat in Brugge. Bij een glaasje kom je meer te weten over haar werk en kan je leuke geschenken op de kop tikken.   

Bekijk volgende pagina