Kunst & cultuur

BREAKING

372.500 bezoekers voor de Triƫnnale in Brugge

BRUGGE - De Brugse burgemeester Renaat Landuyt is bijzonder tevreden over de voorbije Triênnale. Er kwamen sinds 5 mei 372.500 bezoekers langs voor de verschillende constructies.  

Alle artikels

BREAKING

Salsa centraal op Hoorndol 2018

SIJSELE - Het Willemsfonds Brugge Centrum organiseert op zaterdag 6 oktober om 20 uur Hoorndol 2018, dit in de Cultuurfabriek in Sijsele.   

BREAKING

Nu zondag cultuurmarkt op Autoloze Zondag in Brugge

BRUGGE - Nu zondag moet je in Brugge de wagen even aan de kant laten. Het centrum wordt dan volledig verkeersvrij gemaakt voor autoloze zondag. In de binnenstad is er die zondag heel wat te beleven.  

BREAKING

Japanse openbare omroep voor filmopnames in Brugge

BRUGGE - De Japanse omroep trekt tijdens de maanden augustus en september door Europa waarbij ze een bezoek brengen aan heel wat waardevolle gebouwen. In Brugge komen ze de beiaard in beeld brengen.  

BREAKING

Pop-up art ontmoetingscentrum Tvaartje deze maand nog elk weekend open

LISSEWEGE - De meest creatieve tuin van Vlaanderen, Tvaartje in Lissewege, heeft de voorbije zomer heel wat volk gelokt naar het witte polderdorp.      

BREAKING

Scherpenbergmolen in Westmalle nu zondag in de picture

WESTMALLE - Het is nu zondag Open Monumentendag en in Malle zetten ze de Scherpenbergmolen in deelgemeente Westmalle in de kijker. 

BREAKING

Cultuuragenda van De Cultuurfabriek Sijsele is klaar

SIJSELE/DAMME - De cultuuragenda van de Cultuurfabriek Sijsele rolde van de persen. De cultuurdienst heeft een uniek programma kunnen samenstellen. 

BREAKING

Expo rond Japanse bloemsierkunst in de Sint-Walburgakerk

BRUGGE - In Brugge wordt deze week een internationale Ikebana conferentie gehouden, dit rond de Japanse bloemsierkunst. 

BREAKING

Muziekinitiatie van SFX Speelschaar voor jongeren tussen 6 en 12 jaar

BRUGGE - De SFX Speelschaar zorgt steeds voor de toekomst en pakt uit met initiatielessen voor jongeren tussen 6 en 12 jaar. 

BREAKING

Op zondag naar Tvaartje in Lissewege

LISSEWEGE - Al heel wat Vlamingen hebben de voorbije weken kennis gemaakt met de creatiefstte tuin van Vlaanderen, het pop-up art ontmoetingscentrum Tvaartje. 

Bekijk volgende pagina