Gastronomie

BREAKING

Mister Spaghetti opende vijfde vestiging in Kortrijk

KORTRIJK - Mister Spaghetti heeft nu met hun nieuwe zaak aan de Leieboorden in Kortrijk een vijfde vestiging. Ze zijn destijds in 2014 gestart in Roeselare.  

Alle artikels

BREAKING

Vandaag slibtong op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Ook vandaag wordt in het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge een lunch geserveerd aan 17 euro.

BREAKING

Morgen culinair festival Kok@Zee in De Haan

DE HAAN - In het parkdomein La Potinière in De Haan wordt morgen woensdag Kok@Zee gehouden. Op het culinair festival zijn 26 standen voorzien met bereide gerechtjes, drankjes en desserts.

BREAKING

Een aperitief met heerlijke Italiaanse hapjes aan het water

BRUGGE - Het nieuwe Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge lokte de voorbije dagen al heel wat volk. Velen vonden reeds de weg naar het gezellige terras bij het water waar je kan genieten van een puur Italiaans aperitief.

BREAKING

Een Spritz of een Negroni aperitief

BRUGGE - In de nieuwe zaak Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je de komende dagen met het mooie weer genieten op het terras aan het water. 

BREAKING

Vandaag start van het nieuwe mosselseizoen

VLAANDEREN - In heel wat vishandels, supermarkten en in restaurants zijn vandaag de eerste Zeeuwse bodemcultuurmosselen aangekomen. 

BREAKING

Recordeditie voor culinair event A l' Ostendaise

OOSTENDE - In Oostende is het culinaire event A l' Ostendaise een groot suces geworden. Deze zevende editie aan het Zeeheldenplein lokte 20.000 culinaire liefhebbers.   

BREAKING

Genieten op het terras bij het water

BRUGGE - De nieuwe zaak Au Gusto, Italiaans restaurant met topgastronomie, op de site Oud Sint-Jan, verwacht vandaag en morgen vanaf 11 uur heel wat volk op hun zonnige terras bij het water. Je ziet er de vele toeristenbootjes varen van en naar het Begijnhof.

BREAKING

Heerlijke delicatessen en tapasplanken bij Tante Mie in Lissewege

LISSEWEGE - Tante Mie is  geëvolueerd van kruidenierszaak tot heuse delicatessenwinkel met de beste charcuterie en kazen maar ook met unieke pasta's, wijnen en bieren. 

BREAKING

IFS certificaat voor sauzenfabricant Delino

KNOKKE-HEIST - De sauzenfabricant Delino uit Knokke mag straks hun vijftig jarig bestaan vieren. Het was keurslager Denys die ooit met het bedrijf gestart is. Ze stellen nu 35 mensen te werken en brengen de beste sauzen op de markt, nu ook de mosselsaus met de start van het nieuwe mosselseizoen. 

Bekijk volgende pagina