Gastronomie

BREAKING

Nieuwe openingsuren voor Steffi Fruit

MOERKERKE - Marc Verstrynghe krijgt steeds meer vraag naar zijn heerlijke appelsappen. Vandaag hield hij een degustatie in Carrefour Sint-Kruis aan de Maalsesteenweg. De openingsuren van de winkel op zijn hoeve aan de Weststraat in Moerkerke zijn gewijzigd.  

Alle artikels

BREAKING

Louise Brison pakt uit met wijnbeurs op 18 en 19 november

SINT-MICHIELS - In het Hotel Restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels is er op zaterdag 18 en zondag 19 november een wijnbeurs met Franse wijnbouwers, een organisatie van Louise Brison. 

BREAKING

Nieuwe tijdelijke conceptwinkel Cook & Serve volgende week open in Gent

GENT - In Gent opent volgende week zaterdag 28 oktober de nieuwe tijdelijke conceptwinkel Cook & Serve. Het gaat om een tijdelijke conceptwinkel.   

BREAKING

Heerlijke wildpatés in het aanbod van Slagerij Vandecasteele

SINT-KRUIS - Het wildseizoen is terug aangebroken en dat betekent dat er terug wildpatés in het aanbod te vinden zijn van Slagerij Vandecasteele aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. 

BREAKING

Een heerlijke lunch na de zaterdagmarkt of tussen het shoppen door

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt ook op zaterdag een lunch geserveerd aan 15 euro, ideaal na het bezoek aan de zaterdagmarkt of tussen het shoppen door. 

BREAKING

Dit weekend toeristen- en streekproductenbeurs in Koksijde

KOKSIJDE - In het Cultureel Centrum Casino Koksijde wordt dit weekend een toeristen- en streekproductenbeurs gehouden. 

BREAKING

Zeebrugs vispannetje deze middag op de lunch in restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In kan je deze middag de werkweek afsluiten met uw partner of onder collega's van het werk, dit met een gezonde lunch.  

BREAKING

Volgende week terug Komen Eten op Vier

VLAANDEREN - Sinds deze week is er terug het populaire televisieprogramma Komen Eten op de televisiezender Vier. Het programma wordt van maandag tot donderdag telkens uitgezonden om 19.50 uur.   

BREAKING

Familie Dauvergne komt terug met hun champagnes naar Vlaanderen

KNOKKE-HEIST/LEMBEKE - De familie Dauvergne uit het Franse Bouzy komt reeds vele jaren met hun heerlijke champagne naar Vlaanderen. Ze waren gedurende vele jaren te vinden op het toenmalige Salon van de Gastronomie in Brugge en later op Brugge Culinair in het Oud Sint-Jan.  

BREAKING

Drie dagen lang Oesterbeurs in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In zaal Iseland van de Vismijn in Nieuwpoort start morgen vrijdag de jaarlijkse Oesterbeurs die jaarlijks enkele duizenden gastronomieliefhebbers lokt.  

Bekijk volgende pagina