Gastronomie

BREAKING

Na de zaterdagmarkt genieten van een lekkere lunch

BRUGGE - Na de zaterdagmarkt of tussen het shoppen door kan je ook deze middag terug genieten van een heerlijke lunch in het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. De lunch wordt geserveerd aan 15 euro.     

Alle artikels

BREAKING

Komend weekend wijnbeurs in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - De liefhebbers van heerlijke wijnen worden komend weekend verwacht in het Hotel Restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels. Daar wordt de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

BREAKING

Komend weekend Beaujolais weekend in Brugge

BRUGGE - In het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge wordt dit weekend, van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november het Beaujolais wijnweekend gehouden. 

BREAKING

Volgend weekend wijnbeurs van Louise Brison

SINT-MICHIELS - In het Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels wordt volgend weekend de wijnbeurs gehouden van Louise Brison. 

BREAKING

Volgend weekend Boulevard de Champagne in Oostende

OOSTENDE - In het Hotel Thermae Palace Hotel in Oostende wordt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november het event Boulevard de Champagne gehouden.  

BREAKING

Wie wordt de nieuwe viskok van het jaar ?

GENT - Op de Horeca Expo in Gent zal de VLAM op maandag 19 november hun jaarlijkse wedstrijd houden van de viskok van het jaar. Onder het voorzitterschap van Norh Sea Chef Filip Claeys werden de vijf laureaten kenbaar gemaakt.  

BREAKING

Komend weekend streekproductenmarkt in Sluis

SLUIS - In het Zeeuwse grensstadje Sluis wordt komend weekend een streekproductenmarkt gehouden met alle Zeeuwse specialiteiten.  

BREAKING

Terug vier Damse restaurants in Gault Millau gids

DAMME - De nieuwe Gault Millau gids 2019 werd maandag voorgesteld. Damme staat terug met vier horecazaken in de gastronomische gids.   

BREAKING

't Werftje Zeebrugge pakt uit met take a way visverkoop

ZEEBRUGGE - Het restaurant 't Werftje aan de Werfkaai in Zeebrugge pakt nu ook uit met de verkoop van schaal- en schelpdieren om mee te nemen naar huis. Er is telkens een dagvers aanbod.   

BREAKING

Halloweenpakket Oesterput verlengd tot 11 november

BLANKENBERGE - Het Halloweenpakket van de Oesterput was tijdens de herfstvakantie een groot succes en daarom heeft de familie Devriendt belist om de actie met een week te verlengen tot en met zondag 11 november.   

Bekijk volgende pagina