Gastronomie

BREAKING

Nu donderdag start van het nieuwe seizoen van de Oosterscheldekreeft

ZEELAND - In Zeeland wordt nu donderdag 28 maart de eerste Oosterscheldekreeft binnengehaald en geveild voor het goede doel. Het seizoen zal duren tot 15 juli. 

Alle artikels

BREAKING

Elke avond van dinsdag tot en met zaterdag tapa tapa menu in Restaurant B-In

BRUGGE - In het Restaurant B-In wordt elke avond van dinsdag tot en met zaterdag het tapa tapa menu geserveerd aan 35 euro. Het restaurant is gelegen op de site Oud Sint-Jan met parking voor de deur. 

BREAKING

Nieuwe suggesties in Fort van Beieren dit weekend

KOOLKERKE - In de gezellige brasserie Fort van Beieren in Koolkerke zorgen Chantal en haar zoon Dylan voor een warme ontvangst. De klanten voelen er zich meteen thuis.

BREAKING

De Garre voor al wie verzot is van Belgische bieren

BRUGGE -  De horecazaak de Garre in het gelijknamige straatje, een zijstraatje van de Breidelstraat in Brugge,  is na al die jaren een begrip geworden, zowel bij Bruggelingen als toeristen.     

BREAKING

Een nieuw pareltje van Nella in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce  pakt regelmatig uit met een pareltje in Brugge waarbij ze een winkel of horecazaak in de kijker stelt om aan te tonen dat Brugge heel wat kwaliteitsvolle zaken telt.  

BREAKING

Aspergeseizoen gestart

BELGIE/NEDERLAND -  In heel wat restaurants staan momenteel asperges op de kaart en ook bij traiteurs staan heel wat bereidingen met asperges. Nederland heeft een grote afzetmarkt voor hun asperges die voornamelijk in Limburg geteeld worden. Het seizoen loopt nu tot 24 juni. 

BREAKING

Voedingssalon Brussel van 30 maart tot 7 april

BRUSSEL - In de paleizen van de Heizel in Brussel wordt van 30 maart tot en mt 7 april het Voedingssalon gehouden. Er worden 200 standhouders verwacht.

BREAKING

Deense hangcultuurmosselen op de markt

BELGIE - Heel wat vishandels hebben de eerste Deense hangcultuurmosselen binnen. Ze zullen alvast geserveerd worden in de horeca waaonder de Oesterput in Blankenberge. 

BREAKING

Kruidenierswinkel wordt geruild voor delicatessenwinkel in Lissewege

LISSEWEGE - Nu woensdag sluit Tante Mie in Lissewege voor enkele dagen de deuren om de kruidenierszaak te ruilen voor een delicatessenwinkel.  

BREAKING

Derde ginfestival in Damme op zondag 31 maart

DAMME - Op de Markt van Damme wordt op zondag 31 maart de derde editie van het ginfestival gehouden. Er zullen heel wat ginmerken aanwezig zijn maar ook de Fever Tree tonic die past met heel wat ginsoorten. 

Bekijk volgende pagina