Gastronomie

BREAKING

Op zondag 7 oktober Damme Culinair

DAMME - Op de Markt van Damme wordt op zondag 7 oktober het culinaire event Damme Culinair gehouden. Je kan die dag heel wat streekproducten kopen. 

Alle artikels

BREAKING

Nieuwe website Ter Groene Poorte brengt oud leerlingen in kaart

SINT-MICHIELS - De Brugse gastronomische school Ter Groene Poorte brengt met een nieuwe website hun oud leerlingen in kaart. Je kan meteen terug vinden waar de oud leerlingen hun bakkerij, slagerij of retaurant runnen.  

BREAKING

Komend weekend Lekker Westhoeks in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge wordt dit weekend Lekker Westhoeks gehouden. Op zaterdag en zondag zijn er bieren en streekproducten te proeven en te koop. Daarnaast zijn er ook foodtrucks met mobiele keukentjes.  

BREAKING

Sint-Kruis in de kijker: Het Eetidee voor uw lunch of bereide gerechten

SINT-KRUIS - Nog enkele dagen en in Sint-Kruis wordt de jaarlijkse kermis gevierd. In het kader van het kermisweekend stellen wij u heel wat zaken voor in deze gemeente.  

BREAKING

Dit weekend Fiësta Europa in Ninove

NINOVE - In Ninove wordt komend weekend de Europese markt Fiësta Europa gehouden. Ze starten vrijdag rond de middag en op zaterdag en zondag om 10 uur.   

BREAKING

Eind deze maand Lauretum in Style

JABBEKE - In het Lauretum in Jabbeke wordt eind deze maand het luxe event Lauretum in Style gehouden. Er worden 60 standhouders verwacht met heel wat exclusieve producten. 

BREAKING

Heerlijke dorade deze middag op de lunch

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt van dinsdag tot en met zaterdag een lunch geserveerd aan 15 euro.     

BREAKING

Varkenshaasje op de lunch in B-In vandaag

BRUGGE - In het restaurant B-In wordt elke middag van dinsdag tot en met zaterdag een heerlijke lunch geserveerd aan 15 euro. De chef zorgt voor afwisseling met vis en vlees.  

BREAKING

Greta runt vandaag al achttien jaar de Bretoen in de Ezelstraat in Brugge

BRUGGE - Wie de horecazaak de Bretoen binnen stapt aan de Ezelstraat in Brugge denkt meteen dat je in het Franse Bretagne bent. De specialiteiten van daar staan dan ook op de kaart. 

BREAKING

Dit weekend Fïesta Europa in Brussel

BRUSSEL - Op het Sint-Katelijneplein in Brussel wordt nog tot en met zondagavond 2 september de Europese markt Fiësta Europa gehouden met specialiteiten uit tal van verschillende Europese landen.  

Bekijk volgende pagina