Gastronomie

BREAKING

Een nieuw pareltje van Nella in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce heeft terug een handelszaak die ze in de kijker wil zetten, namelijk de Bistro Bruut van Bruno Timperman in de Meestraat. 

Alle artikels

BREAKING

Holy Food Market in Gent opent straks om 18 uur terug de deuren

GENT - In Gent gaan vanavond om 18 uur de deuren terug open van de Holy Food Market. De zaak moest omwille van brandveiligheid een sasdeur steken. 

BREAKING

Wijting is de vis van het jaar

VLAANDEREN - De Vlam heeft maandag de vis van het jaar gekozen. De keuze viel dit jaar op wijting die vorig jaar slechts 5% geconsumeerd werd door de huisgezinnen. Het is een minder gekende vis maar die toch heel wat troeven heeft.

BREAKING

Holy Food Market in Gent bleef dit weekend dicht

GENT - In Gent bleef de Holy Food Market dit weekend dicht. Ze moeten van het stadsbestuur een sasdeur steken en de uiterste datum was voorbij waarbij de burgemeester en de brandweer de beslissing namen om de zaak te laten sluiten.  

BREAKING

Restaurant Zwaantje pakt uit met nieuw menu aan 44 euro

BRUGGE - Het Restaurant Zwaantje aan de Gentpoortvest in Brugge blijft verder doen. Ze zijn telkens open van vrijdag tot en met zondag. 

BREAKING

Heerlijke kreeft smullen in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt regelmatig uit met suggesties. Eén van hun toppers is de kreeft die vers uit het homarium komt.

BREAKING

Cru verhuist naar de Groenplaats in Antwerpen

ANTWERPEN - De winkel Cru verhuist naar de Groenplaats in Antwerpen. Op 21 februari openen ze hun nieuwe belevingsmarkt met een groot aanbod aan verse producten.

BREAKING

De Oesterput Blankenberge laatste weekend open voor drie weken verlof

BLANKENBERGE - In het Restaurant De Oesterput in Blankenberge kan je dit weekend nog langs lopen om kreeft, kingkrab of een zeevruchtenschotel met een fles Pommery te bestellen. 

BREAKING

Pascale Naessens vanavond in Brugge over gezonde voeding

BRUGGE - In de Stadsschouwburg in de Vlamingstraat in Brugge wordt vanavond Pascale Naessens verwacht. Ze komt er praten over gezonde voeding, een actueeel thema na de feestdagen. 

BREAKING

Vanaf nu tapas to share over de middag en 's avonds bij Clos de Margaux

BRUGGE - Wie nog op zoek is naar een gezellige zaak in het Brugse moeten wij u Clos de Margaux aanbevelen,  gelegen aan het Sasplein bij de Dampoort in Brugge.    

Bekijk volgende pagina