Gastronomie

BREAKING

Eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen

YERSEKE/BLANKENBERGE - Het mosselseizoen kan starten want deze week worden nog de eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen gelanceerd. 

Alle artikels

BREAKING

Tweede editie van Gin Fest op zaterdag 2 juni in Waregem

WAREGEM - De liefhebbers van Gin worden op zaterdag 2 juni verwacht op de tweede editie van Gin Fest, dit in de Expo van Waregem. 

BREAKING

Ook vandaag en morgen foodtruckfestival in Genk

GENK - Aan de Dieplaan in Genk wordt  morgen en maandag het HAP foodtruckfestival gehouden.  

BREAKING

Vandaag en morgen Kantien Royal foodtruckfestival in Aalst

AALST - Op het Werfplein in Aalst wordt vandaag en morgen het foodtruckfestival Kantien Royal gehouden. Je kan beide dagen genieten van allerlei specialiteiten.  

BREAKING

Vandaag Visserijfeesten in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In de Vismijn van Nieuwpoort worden vandaag de Visserijfeesten gehouden. De feesten gaan gepaard met een vissmoefelmarkt vanaf 11 uur.   

BREAKING

Portugees smullen in Brugge

BRUGGE - Er komen steeds meer zaken in Brugge met specialiteiten uit Portugal. Op de hoek van de Smedenstraat met de Vrijdagmarkt is er nu New Senses. 

BREAKING

Zucchero pakt uit met blauwzwarte lolly's

BRUGGE - De Brugse snoepzaak Zucchero waar nog alles ambachtelijk met de hand gemaakt wordt, pakt nu naar aanleiding van de kampioenstitel van Club Brugge uit met blauwzwarte lolly's. 

BREAKING

Nog enkele tafeltjes vrij in Het Zwaantje

BRUGGE - De uitbaters van het restaurant Het Zwaantje hebben een aantal weken terug aangekondigd dat ze hun zaak stoppen en te koop zetten. Nog heel wat klanten willen nog voor het sluiten nog eens heerlijk gaan tafelen bij Geert en Trui.  

BREAKING

Open wijngaardfeesten in Heuvelland

HEUVELLAND - In het Heuvelland worden morgen zondag de Open Wijngaardfeesten gehouden. Zeven wijndomeinen zetten dan de deuren open voor het publiek.    

BREAKING

Morgen zondag Discover Thailand in Brugge

BRUGGE - Op het Stationsplein in Brugge wordt morgen zondag Discover Thailand gehouden. Van 10 tot 20 uur is er heel wat te beleven. 

Bekijk volgende pagina