Gastronomie

BREAKING

Familie Dendooven schenkt cheque aan MUG Heli

DE HAAN/LISSEWEGE/ZEEBRUGGE - De gekende horeca familie Dendooven, de uitbaters van Hof ter Doest Lissewege, Vijfwege De Haan en Njord Zeebrugge hebben een cheque van 6.120 euro geschonken aan het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening. Het Instituut staat in voor de dagelijkse werking van  de Mug Heli.   

Alle artikels

BREAKING

Brons voor gin Nordlys van familie Dendooven

DE HAAN/LISSEWEGE/ZEEBRUGGE - Sinds kort brengt de familie Dendooven een eigen gin op de markt. Het gaat om de Nordlys Premium Gin waarvoor ze samenwerken met de meester distilleerder De Moor.  

BREAKING

Europese markt Fiƫsta Europa aan de jachthaven van Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Aan de jachtaven van Nieuwpoort wordt vanaf vandaag tot en met zondag de Europese markt Fiësta Europa gehouden. Van 2 tot en met 5 augustus komen ze nogmaals naar dezelfde locatie.    

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je van dinsdag tot en met zaterdag tellkens genieten van een afwisselende en gezonde lunch met een mix van vlees en vis.  

BREAKING

Restaurant Noorderlicht Hoeke op zoek naar jobstudenten

HOEKE - In de Damse deelgemeente Hoeke is het Restaurant Noorderlicht al vele jaren een begrip. Ze zijn gekend voor hun heerlijke palingbereidingen.  

BREAKING

Heerlijke Summer Rolls smullen in Knokke

KNOKKE-HEIST - Op de Zeedijk Albertstrand in Knokke is Rice 'N Rolll van start gegaan, een project van de gekende zaak Lucy Chang die reeds in Vlaanderen goed gekend is.   

BREAKING

Heerlijk lunchen aan de Brugse reien

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je van dinsdag tot en met zaterdag dagelijks genieten van een gezonde en kwalitatieve lunch voor 15 euro. 

BREAKING

Restaurant Njord kent schitterende start in de nieuwe cruiseterminal

ZEEBRUGGE - Sinds de start van het nieuwe restaurant Njord op de zevende verdiep van de cruiseterminal in Zeebrugge is het al bijzonder druk geweest voor de familie Dendooven. Ze runnen nu drie horecazaken waarin de ganse familie mee werkt.   

BREAKING

Dominique Persoone kookt en werkt met kruiden en aardbeien

BRUGGE - In de zomerbar Dok 54 wordt op zondag 22 juli heel wat volk verwacht. Dominique Persoone zal er die middag een lunch bereiden waarbij hij zal werken met kruiden en aaardbeien. 

BREAKING

Nu zaterdag en zondag worden Rode Duivels supporters verwend bij Lunch Garden

BELGIE -Bij Lunch Garden willen ze de WK koorts rond de Rode Duivels nog enkele dagen aanhouden. Ze pakken dan ook zaterdag, op de dag waar de Rode Duivels voor de derde plaats kunnen gaan, met een promotie actie. 

Bekijk volgende pagina