Gastronomie

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt van dinsdag tot en met zaterdag een dagelijkse lunch geserveerd aan 15 euro. 

Alle artikels

BREAKING

Keurslagerij Luc en Els vandaag de ganse dag open

SINT-KRUIS - Heel vaak zijn mensen op zoek naar een slagerij die op zondag de ganse dag open is, wel dan kan je nog tot vanavond terecht bij de Keurslagerij Luc en Els aan de Julius Dhooghelaan in Sint-Kruis, gelegen in het Dampoortkwartier.    

BREAKING

Heerlijk lunchen in Brugge na de zaterdagmarkt of tussen het solden jagen door

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt ook op zaterdag een lunch gehouden aan 15 euro, ideaal na de zaterdagmarkt of tussen het solden jagen door om even op te warmen. 

BREAKING

Restaurant Hertog Jan in Zedelgem sluit op 22 december dit jaar de deuren

ZEDELGEM- Gert De Mangeleer en Joachim Boudens zetten eind dit jaar een punt achter de sterrenzaak Hertog Jan. Ze willen stoppen op een topmoment. 

BREAKING

Romantisch tafelen voor Valentijn in Restaurant B-In Brugge

BRUGGE - De onmiddellijke buurt van het restaurant B-In is de meest romantische van de stad met het Begijnhof en het Minnewater. Na een wandeling in de Brugse binnenstad kunt u uw allerliefste verrassen met een heerlijk etentje.    

BREAKING

Hotelschool Ter Groene Poorte mocht gisteren receptie verzorgen op Koninklijk Paleis

BRUGGE - De Brugse gastronomische school Ter Groene Poorte uit Sint-Michiels was gisteren donderdag te gast op het Koninklijk Paleis in Brussel met hun leerlingen van het zesde jaar Hotelschool en het specialisatiejaar Event Butler. 

BREAKING

Vandaag Mechelse koekoek op de lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - In  het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt ook vandaag terug een heerlijke en gezonde lunch geserveerd aan 15 euro. 

BREAKING

Vandaag super lekkere schorsvel met frietjes op de lunch

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt vandaag ook terug een gezonde lunch geserveerd aan 15 euro. Met het slechte weer kan je vlak bij de zaak parkeren op de parking van de site via het Zonnekemeers. 

BREAKING

Deze middag een gezonde lunch in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt van dinsdag tot en met zaterdag een dagelijkse lunch geserveerd voor de prijs van 15 euro. 

BREAKING

Horecava Amsterdam verwacht in vier dagen 65.000 bezoekers

AMSTERDAM (NEDERLAND) - In het RAI in Amsterdam wordt vanaf vandaag tot donderdag vier dagen Horecava gehouden. Ze verwachten er in vier dagen tijd 65.000 bezoekers.   

Bekijk volgende pagina