Gastronomie

BREAKING

Restaurant Poortershuyze lanceert Gout traiteurgerechten

SIJSELE - Het restaurant Poortershuyze aan de Bruggesteenweg in Sijsele is reeds 27 jaar een begrip in Sijsele. Ze zijn gekend voor hun restaurant en feestzaal. Nu pakken ze als Traiteur Gout uit met afhaalgerechten maar ook gerechten aan huis geleverd in de regio Assebroek, Sint-Kruis, Oedelem en Sijsele.

Alle artikels

BREAKING

Een heerlijk adresje in de Brugse binnenstad

BRUGGE - De winkel Pasta Maria ligt verscholen achter de Sint-Salvatorskathedraal in Brugge. Het is toch meer dan de moeite waard om een ommetje te maken.  

BREAKING

Op 2 en 3 juni Cadzand Food Fest met heerlijke kreeft

CADZAND (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Cadzand wordt op zondag 2 en maandag 3 juni het Cadzand Food Fest gehouden. Tal van North Sea Chefs en zes internationale chefs zullen er twee dagen koken en hun hapjes verkopen.      

BREAKING

Kiki's Foodbar nu maandag in Oostkamp

ZEDELGEM - De Kiki's Foodbar kent heel wat succes in Zedelgem. Er kwam al heel wat volk langs voor de meeneemgerechten. Nu maandag zal Niki met haar foodtruck te vinden zijn op de parking van Alfa Shirt aan de Siemenslaan in Oostkamp, dit van 16 tot 20 uur.   

BREAKING

Ook bij Bistro Bruut in Brugge nu los terras

BRUGGE - Wie op zoek is voor een romantisch diner met zicht op de Brugse reien zal er nu het losse terras zijn van Bistro Bruut. Aan de Meebrug zullen er enkele tafeltjes staan voor wie buiten wil genieten van de lunch of diner. 

BREAKING

Europese belevingsmarkt in Oudenaarde

OUDENAARDE - Op de Markt van Oudenaarde is vandaag de Europese belevingsmarkt Fiësta Europa van start gegaan. Om 12 uur zijn de standjes open gegaan met alle lekkers uit tal van Europese landen.

BREAKING

Nu los terrasje toegelaten voor Carlito's Brugge centrum

BRUGGE - Karel Hessels, de uitbater van Carlito's Itatliaan Food and Wine Bar in de Hoogstraat in Brugge, mag voortaan een los terrasje plaatsen op het voetpad voor zijn zaak.

BREAKING

Twee nieuwe chefs en gastchef voor Kookeet 2019

BRUGGE - In de tuin van het Brugse Stadhuis werden vandaag de namen bekend gemaakt van de twee nieuwe chefs en de gastchef voor Kookeet 2019.

BREAKING

Komend weekend streekproductenmarkt in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Komend weekend wordt in het Zeeuwse grens- en winkelstadje Sluis een streekproductenmarkt op het Walplein. 

BREAKING

Nieuwe maatjes en bodemcultuurmosselen in de maand juni

NEDERLAND - Volgende maand mogen wij uit Nederland twee lekkernijen verwachten met de Hollandse maatjes en de Zeeuwse bodemcultuurmosselen.   

Bekijk volgende pagina