Economie/werk

BREAKING

Pepsico Veurne zoekt productie operatoren en techniekers

VEURNE - Het bedrijf Pepsico aan de Albert I laan waar chips bereid en verpakt wordt, is op zoek naar nieuwe krachten. Ze zijn op zoek naar productie operatoren en techniekers.   

Alle artikels

BREAKING

Binnenvaart met 6,59 % gestegen in vergelijking met 2016

VLAANDEREN - Vlaams Minister van Mobiliteit Ben Weysts heeft vandaag de cijfers bekend gemaakt van de binnenvaart die het voorbije jaar een groei gekend heeft met 6,59%. Er werden 72 miljoen ton goederen vervoerd via de binnenvaart.  

BREAKING

Emily Foto Design voortaan actief in Loppem

BRUGGE/LOPPEM - De gekende fotografe Emily Van Den Broucke heeft de binnenstad van Brugge velaten. Ze was actief in de Wulfhagestraat maar parkeren was voor haar klanten een probleem. 

BREAKING

Containerverhuur Corneillie schenkt 4.000 euro aan Make a Wish

BRUGGE - Naar aanleiding van de Warmste Week vroeg de Brugse containerdienst Corneillie hun Facebook likers een like te geven op de foto van de actie ten voordele van Make a Wish.    

BREAKING

Marine Harvest Pieters schenkt cheque van 6.089 euro aan MUG Heli

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Marine Harvest Pieters heeft vandaag een cheque van 6.089 euro geschonken aan het Instituut voor Dringende Medische Hulpverleniing die de MUG Heli in de lucht houdt.     

BREAKING

Kantoorhouders en personeel van ING Sint-Kruis wensen u het beste toe voor 2018 !

SINT-KRUIS - De kantoorhouders en het personeel van het ING kantoor aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis wensen iedereen het beste toe voor het nieuwe jaar 2018.  

BREAKING

Plato ambassadeurs aangesteld op het jaarlijks bal van Plato in Roeselare

ROESELARE - Op het jaarlijkse bal van Plato van VOKA West-Vlaanderen in Roeselare werden twee nieuwe Plato ambassadeurs aangesteld.   

BREAKING

Neckermann vakantiewinkel in Aalst opende de deuren na make over

AALST - In Aalst werd de Neckermann vakantiewinkel geopend na een volledige make-over. De winkel werd vrijdagavond geopend tijdens de laatavondshopping.  

BREAKING

North Sea Port nieuwe naam voor fusiehaven

GENT/ZEELAND - De haven van Gent fusioneert met de haven van Zeeland. De gesprekken waren reeds jaren lopende en vandaag mocht de nieuwe naam en het nieuwe logo voorgesteld worden. 

BREAKING

Beursgenootschap Souto de Moura mag bouwen op Beursplein

BRUGGE - Op het Beursplein in Brugge komt er een nieuw multifunctioneel gebouw dat zal moeten dienst doen voor verschillende zaken. 

Bekijk volgende pagina