Economie/werk

BREAKING

Containerschip Ever Golden voor het eerst in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is het containerschip Ever Golden voor het eerst aangelopen in de haven van Zeebrugge. Het schip kwam naar CSP Zeebrugge Terminal van Cosco Shipping Ports. 

Alle artikels

BREAKING

Installatieschip Sea Installer vertrekt met windturbines

OOSTENDE - Het installatieschip Sea Installer van Deme dat op 1 mei aanmeerde aan de Rebo Offshore wind terminal in Oostende is vandaag vertrokken met twee Siemens 7MW windturbines naar het Rentel windpark zo'n 40 kilometer in zee.  

BREAKING

Franchise On Tour 2018 in Oud Sint-Jan in Brugge

BRUGGE - Zeventien bekende merken nemen deel aan Franchise On Tour op dinsdag 15 mei in het Oud Sint-Jan in Brugge. Het gaat om bekende merken die op zoek zijn naar ondernemers uit West-Vlaanderen die als franchisenemer willen starten maar kunnen rekenen op de steun van de gekende bedrijven.    

BREAKING

Bieden voor het Molenhuis in Malle kan nog tot 3 mei

MALLE - De gemeente Malle zoekt nog een nieuwe eigenaar voor het Molenhuis in Malle. De verkoop gebeurt onder een gesloten omslag en met een minimumbedrag van 250.000 euro. 

BREAKING

Hoogrendementpanelen op dak van Kortrijks bedrijf

KORTRIJK - Op het dak van het Kortrijkse bedrijf Inni werden tweeduizend hoogrendementpanelen in gebruik genomen die moeten zorgen voor 90% van de energiebehoefte.  

BREAKING

bpost zoekt naar 20 nieuwe postbodes in regio Brugge en Kust

BRUGGE/KNOKKE-HEIST - De pakjesmarkt groeit en daarom is bpost momenteel op zoek naar twintig nieuwe postbodes dit voor de regio Brugge, het Meetjesland en de kust. Er zijn dan ook jobdagen gepland in KNokke-Heist en Brugge.    

BREAKING

Kunstwerk Toyo Ito krijgt een plaats bij ICO in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het kunstwerk van Toyo Ito krijgt een nieuwe bestemming. Het stond vele jaren op de Burg en werd al enkele maanden terug weggehaald. 

BREAKING

Eerste LNG lading uit Yamal aangekomen in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In de Fluxys terminal in Zeebrugge is de LNG tanker MS Fedor Litke binnen gelopen. Het schip bracht  de eerste levering van vloeibaar aardgas uit Sabetta op het Siberische schiereiland Yamal.  

BREAKING

Familiedag van de Zilleghemse Commercanten in het Klokhof

LOPPEM - In het Klokhof aan de Zeedijkweg in Loppem wordt op zondag 22 april de derde editie gehouden van de Familiedag van de Zilleghemse Commercanten, dit vanaf 11.30 uur. 

BREAKING

Vandaag zijn infrastructuurwerken gestart voor bedrijvenzone Torhout

TORHOUT - Een delegatie van het Torhoutse schepencollege en van de West-Vlaamse Intercommunale waren vandaag aanwezig bij de start van de infrastructuurwerken voor de realisatie van een nieuwe bedrijvenzone langs de Roeselaarseweg. Het gaat om het gebied tussen de spoorweg en de Roeselaarseweg.  

Bekijk volgende pagina