Economie/werk

BREAKING

Banana Moon Beach Club Zeebrugge zoekt medewerker

ZEEBRUGGE - Op het strand van Zeebrugge is de zomer bijzonder goed gestart. Het is dagelijks al druk geweest in de Banana Moon Beach Club. 

Alle artikels

BREAKING

VDAB pakt uit met infosessie voor job bij Defensie bij VDAB in Mechelen

MECHELEN - De VDAB pakt op dinsdag 10 juli uit met een infosessie rond een job bij Defensie. Alle min 26 jarigen komen in aanmerking voor een job. 

BREAKING

Verkenningsdag beroepen Landmacht op zondag 24 juni

BRUSSEL - Wie op zoek is naar een job bij Defensie kan best al zondag 24 juni inschrijven in de agenda want dan wordt een verkenningsdag gehouden van de verschillende beroepen bij de Landmacht.  

BREAKING

Eerste vlucht van Air Belgium

CHARLEROI - Ons land is terug een luchtvaartmaatschappij rijker met de start van Air Belgium. Hun uitvalsbasis is Charleroi Airport. 

BREAKING

Handelspand te huur in Rijkevorsel

RIJKEVORSEL - In Rijkevorsel staat er momenteel een handelszaak te huur die geschikt is voor een starter. De zaak is gelegen op de eerste lijn naar het centrum van Riijkevorsel. 

BREAKING

Containerschip Ever Golden voor het eerst in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Vandaag is het containerschip Ever Golden voor het eerst aangelopen in de haven van Zeebrugge. Het schip kwam naar CSP Zeebrugge Terminal van Cosco Shipping Ports. 

BREAKING

Installatieschip Sea Installer vertrekt met windturbines

OOSTENDE - Het installatieschip Sea Installer van Deme dat op 1 mei aanmeerde aan de Rebo Offshore wind terminal in Oostende is vandaag vertrokken met twee Siemens 7MW windturbines naar het Rentel windpark zo'n 40 kilometer in zee.  

BREAKING

Franchise On Tour 2018 in Oud Sint-Jan in Brugge

BRUGGE - Zeventien bekende merken nemen deel aan Franchise On Tour op dinsdag 15 mei in het Oud Sint-Jan in Brugge. Het gaat om bekende merken die op zoek zijn naar ondernemers uit West-Vlaanderen die als franchisenemer willen starten maar kunnen rekenen op de steun van de gekende bedrijven.    

BREAKING

Bieden voor het Molenhuis in Malle kan nog tot 3 mei

MALLE - De gemeente Malle zoekt nog een nieuwe eigenaar voor het Molenhuis in Malle. De verkoop gebeurt onder een gesloten omslag en met een minimumbedrag van 250.000 euro. 

BREAKING

Hoogrendementpanelen op dak van Kortrijks bedrijf

KORTRIJK - Op het dak van het Kortrijkse bedrijf Inni werden tweeduizend hoogrendementpanelen in gebruik genomen die moeten zorgen voor 90% van de energiebehoefte.  

Bekijk volgende pagina