Economie/werk

BREAKING

Meat and More pakt uit met jobdagen

AALTER - Het bedrijf Meat and More met de gekende winkels Buurtslagers en Bon Ap zoekt naar 150 extra medewerkers, gaande van slagers tot personeel voor verkoop en bereidingen. 

Alle artikels

BREAKING

Diensten aan Huis zoekt naar honderd nieuwe personeelsleden

BRUGGE - Het dienstenchequebedrijf Diensten aan Huis heeft momenteel honderd vacatures. De dienstenchequeonderneming is actief sinds 2004 en telt intussen al 2.800 medewerkers die bij heel wat gezinnen wekelijks langs gaan.  

BREAKING

Een luisterend oor voor zijn personeel

BRUGGE - De Brugse werkgever Nico Daenens van Diensten aan Huis is een voorbeeld werkgever. Hij verwent zijn vele honderden personeelsleden jaarlijks met een feest voor hen en hun gezin.   

BREAKING

Personeelsfeest bij Diensten aan Huis in Brugge

BRUGGE - De dienstenchequeonderneming Diensten aan Huis hield vandaag zaterdag het jaarlijkse familiefeest voor de huishoudhulpen in de feestlocatie van Bombardier aan Ten Briele in Sint-Michiels. 

BREAKING

Robland vierde gisteren vijftig jarig bestaan

BRUGGE - Het bedrijf Robland aan de Kolvestraat in Brugge vierde zaterdag het vijftig jarig bestaan. Sinds 1968 leggen ze zich toe op de productie van houtbewerkingsmachines. 

BREAKING

Job Village op donderdag 27 september in Kinepolis Gent

GENT - Wie werkzoekend is kan maar best de datum van donderdag 27 september in de agenda noteren. Dan wordt de Job Village gehouden in Kinepolis Gent. 

BREAKING

Lidl pakt uit met jobdagen

BRUGGE/MELLE/OOSTENDE - De supermarktketen Lidl pakt nu zaterdag uit met jobdagen in hun vestigingen in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis, Melle en Oostende. 

BREAKING

Vishandel Vandenabeele Sint-Kruis zoekt een gemotiveerde werknemer

SINT-KRUIS - De gekende vishandel Vandenabeele van Eddy en Hilde in de Julius Delaplacestraat in Sint-Kruis is op zoek naar een exrta gemotiveerde werknemer.  

BREAKING

Vier maal goud voor de Limburgse brouwerij Cornelissen

OPITTER - De brouwerij Cornelissen uit Opitter mag terecht fier zijn. Ze hebben op de Word Beer Awards 2018 in de UK vier gouden medailles gekregen voor hun uitstekende bieren.    

BREAKING

Arcelor Mittal investeert 50 miljoen euro in all weather terminal in North Sea Port

GENT - De directie van Arcelor Mittal investeert vijftig miljoen euro in de bouw van een all weather terminal in de haven van Gent, de North Sea Port. Daarbij zullen ze in de toekomst hoogwaardig staal 24 uur per dag en 7 dagen per 7 kunnen lossen. In het verleden kon dit enkel bij mooi weer gelost worden. 

Bekijk volgende pagina