Evenementen

BREAKING

Na 32 jaar terug Oktoberfeesten in Wieze

WIEZE - In Wieze worden nu vrijdag en zaterdag terug Oktoberfeesten gehouden in de Oktoberhallen. Van 1956 tot 1986 werd het feest jaarlijks gehouden.  

Alle artikels

BREAKING

Eind deze maand Lauretum in Style

JABBEKE - In het Lauretum in Jabbeke wordt eind deze maand het luxe event Lauretum in Style gehouden. Er worden 60 standhouders verwacht met heel wat exclusieve producten. 

BREAKING

Nu zondag de grootste Bloemencorso van het land in Loenhout

LOENHOUT - In Loenhout, een deelgemeente van Wuustwezel, worden nu zondag vele duizenden bezoekers verwacht voor de 67e editie van de Bloemencorso, de grootste bloemencorso van het land.   

BREAKING

Vandaag eerste Festival des Fraises in Moerkerke

MOERKERKE - Aan de Sareptastraat in Moerkerke wordt deze namiddag vanaf 13 uur de eerste editie gehouden van het Festvial des Fraises, dit op het bedrijf van de familie De Pestel.  

BREAKING

Volgend weekend grote braderie in het Noord-Franse Rijsel

RIJSEL (FRANKRIJK) - In het Noord-Franse Rijsel zal het volgend weekend bijzonder druk worden want dan is er de jaarlijkse braderie. Die braderie met de grootste rommelmarkt van Europa lokt jaarlijks vele duizenden bezoekers.  

BREAKING

Nu zaterdag Dorpskermis in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge is er nu zaterdag de jaarlijkse Dorpskermis. Er is rommelmarkt vanaf 8 uur. 

BREAKING

Indische specialiteiten proeven op Local Heroes

BRUGGE - Liefhebbers van gastronomie moeten nu zondag 26 augustus tussen 11 en 19 uur afzakken naar het Koningin Astridpark in Brrugge. Dar wordt Local Heroes gehouden.  

BREAKING

Nu zondag Mariekefeest aan de Coupure in Brugge

BRUGGE - Nu zondag worden in Brugge de jaarlijkse Mariekefeesten gehouden aan de Coupure. Er is zondag heel wat te beleven. 

BREAKING

Avondmarkt en rommelmarkt voor kermisweekend in Loppem

LOPPEM - In Loppem is er dit weekend kermis met activiteiten op zaterdag en zondag.  

BREAKING

Komend weekend kermisweekend in Jabbeke

JABBEKE - Komend weekend is er kermis in Jabbeke. Er is heel wat te beleven met morgen vrijdag avondmarkt, foor en optreden van De Vierkante Meter.  

Bekijk volgende pagina