Evenementen

BREAKING

Komend weekend grote rommelmarkt in Merelbeke

MERELBEKE - In het KTA Merelbeke aan de Potaardeberg wordt dit weekend een grote rommelmarkt gehouden, dit op het gelijkvloers en de eerste verdieping. 

Alle artikels

BREAKING

Libelle Winterfair van 21 tot 25 november in Mechelen

MECHELEN - Van woensdag 21 tot en met zondag 25 november wordt in de Nekkerhal in Mechelen de Libelle Winterfair gehouden met meer dan tweehonderd standhouders.  

BREAKING

Komend weekend 55e Eurodogshow in Kortrijk Xpo

KORTRIJK - In Kortrijk Xpo wordt komend weekend voor de 55e maal de Eurodogshow gehouden. De organisatoren verwachten terug twintigduizend bezoekers. 

BREAKING

Volgend weekend grote rommelmarkt in Merelbeke

MERELBEKE - Op zaterdag 17 en zondag 18 november wordt in het KTA van Merelbeke aan de Potaardeberg een grote rommelmarkt gehouden van 10 tot 17 uur.   

BREAKING

Gentse winterfeesten starten op 7 december

GENT - Op vrijdag 7 december wordt het startschot gegeven van de Gentse winterfeesten.  

BREAKING

Expo Mummies in Brugge verlengd

BRUGGE -  In het Xpo Center van het Oud Sint-Jan in Brugge zou normaal de expo Mummies rond Egypte morgen aan de laatste dag toe zijn. De expo wordt echter verlengd omwille van het grote succes.  

BREAKING

Knokke-Heist krijgt deze winter eerste Lichtfestival

KNOKKE-HEIST - In Knokke-Heist wordt deze winter voor het eerst uitgepakt met een Lichtfestival. Langs een drie kilometer lang parcours kom je bij acht lichtinstallaties.  

BREAKING

Volgend weekend grote rommelmarkt in Merelbeke

MERELBEKE - Volgend weekend wordt in Merelbeke een grote rommelmarkt gehouden. De rommelmarkt wordt op zaterdag en zondag gehouden in het KTA aan de Potaardeberg.  

BREAKING

100.000e bezoeker voor de Boekenbeurs in Antwerpen

ANTWERPEN - Nog tot en met zondag 11 november is er Boekenbeurs in Antwerp Expo. De organisatoren verwachten nog een topweekend.  

BREAKING

Morgen zaterdag grote Sint-Maartensstoet in Ardooie

ARDOOIE - In Ardooie wordt morgen om 17 uur de grote Sint-Maartensstoet gehouden waaraan maar liefst 31 groepen mee werken. Er komen showkorpsen, Sint-Maarten op de koets en veel mooie wagens van plaatselijke verenigingen. 

Bekijk volgende pagina