Evenementen

BREAKING

Morgen start driedaagse Tuinxpo in Kortrijk

KORTRIJK - Het wordt morgen een mooie lentedag en dan ook meteen de start van de Tuinxpo in Kortrijk Xpo. Drie dagen lang worden er heel wat liefhebbers van tuinen en groen verwacht. 

Alle artikels

BREAKING

Voedingssalon Brussel van 30 maart tot 7 april

BRUSSEL - In de paleizen van de Heizel in Brussel wordt van 30 maart tot en mt 7 april het Voedingssalon gehouden. Er worden 200 standhouders verwacht.

BREAKING

Gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen lokte vandaag al heel wat volk

ROESELARE - De gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen lokte vandaag al meteen heel wat volk naar Roeselare waar de tent te vinden is op de Grote Markt. 

BREAKING

Derde Dams ginfestival op zondag 31 maart

DAMME - In Damme wordt op zondag 31 maart het derde Damse ginfestival gehouden. De organisatoren verwachten er heel wat gin producenten maar ook de passende tonic soorten.

BREAKING

Volgend weekend gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

ROESELARE - Reeds jaren komt Wallonië in Vlaanderen promotie voeren. Ze werken hiervoor samen met Filip Van Driessche van Idee Productions die instaat voor de organisatie en de promotie van het event.  

BREAKING

Pays de Herve voor de lekkerbekken

HERVE (WALLONIE) - De Pays de Herve is een bijzonder leuke regio. Je kan er genieten van de rust, prachtige vergezichten en heel wat streekproducten.  

BREAKING

Drie dagen gratis vakantiebeurs Wallonie in Vlaanderen in Roeselare

ROESELARE - In Roeselare wordt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen gehouden, dit  in de reuze tent op de Grote Markt. 

BREAKING

Wallonië komt terug naar Vlaanderen

ROESELARE - Wallonië komt al sinds enkele jaren met hun gratis vakantiebeurs naar Vlaanderen. Dit jaar viel de keuze op Roeselare in West-Vlaanderen.

BREAKING

Wallonië in Vlaanderen te gast in Roeselare

ROESELARE  - De gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen zal van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart te vinden zijn op de Grote Markt van Roeselare. De beurs is reeds aan de zeventiende editie toe en lokte vorig jaar nog 20.000 bezoekers naar Antwerpen.  

BREAKING

Hasselt krijgt er een uniek event bij tijdens de lente

HASSELT - In Hasselt krijgen ze er deze lente een nieuw event bij onder de noemer Blossoming Herkenrode. Het event vindt plaats van 5 tot en met 7 april in het wondermooie decor van de Abdijsite Herkenrode.

Bekijk volgende pagina