Evenementen

BREAKING

Tweede editie van Gin Fest op zaterdag 2 juni in Waregem

WAREGEM - De liefhebbers van Gin worden op zaterdag 2 juni verwacht op de tweede editie van Gin Fest, dit in de Expo van Waregem. 

Alle artikels

BREAKING

Nu maandag 21 mei de kaas-en boterfeesten in Diksmuide

DIKSMUIDE - De kaasliefhebbers hebben wellicht reeds Pinksterenmaandag 21 mei in hun agenda vastgezet want dan is er de 45e editie van de jaarlijkse Kaas- en Boterfeesten. 

BREAKING

Nog tot en met maandag 21 mei Schone Schaapjes in Open Huis Staden

STADEN - Het Open Huis in Staden zet nog tot en met maandag 21 mei de deuren open voor het publiek voor het event Schone Schaapjes, de gezelligste familiebeurs van Vlaanderen.  

BREAKING

Morgen zondag Discover Thailand in Brugge

BRUGGE - Op het Stationsplein in Brugge wordt morgen zondag Discover Thailand gehouden. Van 10 tot 20 uur is er heel wat te beleven. 

BREAKING

Nu maandag Zouavenherdenking in Koksijde

KOKSIJDE - In Koksijde wordt op Pinksterenmaandag 21 mei de jaarlijkse Zouavenherdenking gehouden. Daarbij worden de achtduizend Franse Zouaven herdacht die tijdens de Eerste Wereldoorlog sneuvelden in de Westhoek.    

BREAKING

Morgen start 25e editie Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - In het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout start morgen de 25e editie van Hof en Huis. Organisator Geert Simoen mocht 140 exposanten verwelkomen waaronder de foodtruck Würst van de gekende tv kok Jeroen Meus.   

BREAKING

Volgend weekend Den Hoorn kermis in Moerkerke

MOERKERKE - In Den Hoorn- Moerkerke wordt volgend weekend kermis gevierd. Drie dagen zijn er activiteiten gepland. 

BREAKING

Nu maandag Bloemenmarkt in Veurne

VEURNE - Op de Grote Markt en het Sint-Walburgapark in Veurne wordt nu maandag 21 mei een bloemenmarkt gehouden. 

BREAKING

Nu zondag hoevemarkt in Hoeve Hangerijn Assebroek

ASSEBROEK - In de Hoeve Hangerijn aan de Gemene Weideweg Zuid in Assebroek wordt nu zondag een hoevemarkt gehouden. Het is reeds de derde editie.  

BREAKING

Hoogdag voor zoetemondjes in Kemmel

KEMMEL - Op en rond het dorpsplein Dries in Kemmel wordt nu maandag op Pinksterenmaandag een Zoetemarkt gehouden, dit reeds voor de 39e maal. De Zoetermarkt start om 14 uur en wordt geopend door de Bakkersfanfare uit Dikkebus. 

Bekijk volgende pagina