Evenementen

BREAKING

De Smisse pakt uit met Winterland in Damme

DAMME - De gekende Damse horecazaak De Smisse pakt in de maand december uit met een vernieuwd concept van kerstmarkt, dit op de randparking aan de Damse Vaart Zuid. 

Alle artikels

BREAKING

Laatste editie van Busworld in Kortrijk Expo

KORTRIJK - In Kortrijk Expo is gisteren vrijdag de laatste editie gestart van de expo Busworld die sinds 1971 om de twee jaar in Kortirjk georganiseerd wordt.     

BREAKING

Morgen zondag Trouw en Trends in Dendermonde

DENDERMONDE - De komende weken zijn er nog heel wat huwelijksbeurzen zodat jonge koppels hun grote dag tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Op de beurs vinden ze alle specialisten onder één dak.    

BREAKING

Circus Pepino toert verder door Oost-Vlaanderen

ASSENEDE/MALDEGEM/WATERVLIET - Het Circus Pepino toert verder door de provincie Oost-Vlaanderen. Dit weekend zijn ze te vinden in de Kloosterstraat in Assenede.  

BREAKING

Dit weekend toeristen- en streekproductenbeurs in Koksijde

KOKSIJDE - In het Cultureel Centrum Casino Koksijde wordt dit weekend een toeristen- en streekproductenbeurs gehouden. 

BREAKING

Golden Yearsfuif dankzij de vele sponsors

BRUGGE -Heeft u al uw kaarten voor de Golden Years fuif van nu zaterdag 21 oktober om 21 uur in het  Entrepot aan de Binnenweg in Bruggge. De laatste dagen van de voorverkoop gaan in. 

BREAKING

Mooiste kerstmarkten van Duitsland

AKEN/KEULEN - Heel wat Belgen trekken jaarlijks naar de kerstmarkten van Aken en Keulen. Ze zijn dan ook reeds sinds de jaren zeventig een begrip en lokken heel wat volk. De kerstmarkt van Aken alleen is goed voor 1,5 miljoen bezoekers.  

BREAKING

Valkenburg start kerstactiviteiten op 17 november

VALKENBURG - In het gezellige stadje Valkenburg in Nederlands Limburg start op 17 november de kerstperiode met tal van activiteiten. Tot en met zondag 7 januari 2018 staat alles in het teken van kerst en de eindejaarsfeesten. 

BREAKING

Alexander Deman komt met ijssculpturenfestival naar Brugge

BRUGGE - Vanaf 25 november zullen op het Stationsplein in Brugge terug ijssculpturen te bewonderen zijn. Alexander Deman komt na het succesvolle zandsculpturenfestival in Oostende nu met ijssculpturen rond 25 jaar Disneyland Parijs. 

BREAKING

Morgen start negende editie van het Champagnefestival

BREDENE - In het MEC Staf Versluys in de Kapelstraat in Bredene start morgen vrijdag de negende editie van het jaarlijkse champagnefestival. De champagneboeren komen uit de regio's Marne, Aube an Aisne.   

Bekijk volgende pagina