Evenementen

BREAKING

Een maand lang bloemen bewonderen in het kasteelpark van Groot-Bijgaarden

GROOT-BIJGAARDEN - Van vrijdag 6 april tot en met zondag 6 mei wordt in het kasteelpark van Groot-Bijgaarden het event Floralia Brussels gehouden. Er werden één miljoen bloembollen geplant in het 14 hectare grote park. 

Alle artikels

BREAKING

Eerste editie van de Paasmarkt in Dendermonde

DENDERMONDE - In  Dendermonde wordt op zondag 1 april en op maandag 2 april voor de eerste maal een heuse Paasmarkt gehouden. De organisatoren kunnen rekenen op een subsidie van 5.000 euro van de Provincie Oost-Vlaanderen.    

BREAKING

Dit weekend Beleef Jabbeke vakbeurs in Vrijetijdscentrum

JABBEKE - Voor de derde maal pakt de Middenstand Jabbeke uit met hun vakbeurs Beleef Jabbeke. De vakbeurs kan op zaterdag en zondag bezocht worden.  

BREAKING

Stoomcentrum Maldegem zet zondag de deuren open

MALDEGEM - Het Stoomcentrum in Maldegem zet nu zondag 18 maart de deuren open voor het grote publiek. Er zijn die dag speciale ritten gepland.   

BREAKING

Morgen avond Late Night Shopping in café Nieuw Gemeentehuis in Assebroek

ASSEBROEK - In het zaaltje achter café Het Nieuw Gemeentehuis op het Gaston Roelandtsplein in Asssebroek wordt morgen avond vanaf 19 uur Late Night Shopping gehouden. Organisator is Ranya Vandecasteele die bij haar mama Caroline Vandebeek, die de zaak runt, te gast is.    

BREAKING

Unieke expo in Kasteel van Loppem

LOPPEM - In het Kasteel van Loppem wordt binnenkort een unieke expo gehouden, dit over het Kasteel van Loppem in de periode van 1914 - 1918. 

BREAKING

Pacific Circus strijkt volgende week neer in Brugge

BRUGGE - In het groene park naast het Brugse station zal volgende week het Franse cricus Pacific hun tenten opslaan. Ze brengen schitterende voorstellingen. 

BREAKING

Volgend weekend twee dagen rommelmarkt in Gentbrugge

GENTBRUGGE - In het Atheneum aan Ooievaarsnest in Gentbrugge wordt volgende week zaterdag en zondag een indoor rommelmarkt gehouden. 

BREAKING

Volgend weekend wielerweekend in Damme

DAMME - In het Uilenspiegelstadje Damme worden volgend weekend heel wat wielersportliefhebbers vewacht. Er is twee dagen koers in het centrum van Damme. 

BREAKING

Nu zondag Nageba beurs in Torhout

TORHOUT - Tegenwoordig zijn de Belgen steeds meer bezig met hun gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Op de Nageba beurs vind je nu zondag in het Diocesaan Centrum Groenhove in Torhout 55 standhouders onder één dak.   

Bekijk volgende pagina