Evenementen

BREAKING

Bruges in Choc op 9 en 10 februari

BRUGGE - De maand februari belooft druk te worden voor de hotels in Brugge. Het eerste weekend is er het Bierfestival, het tweede weekend het Chocoladefestival en het derde weekend voor Valentijn gezien de dag der geliefden midden de week valt. 

Alle artikels

BREAKING

Wintermoments with Flowers verhuist van Brugge naar Groot Bijgaarden

HERENTALS - De Uitgeverij Rekad organiseert dit jaar terug drie grote events. Hun succesvol event Wintermoments with Flowers zal dit jaar plaats vinden in het Kasteel van Groot Bijgaarden.  

BREAKING

Leef Beurs in Roeselare tot en met maandag

ROESELARE - Nog tot en met maandag is de gratis Leef Beurs in de Expo van Roeselare. Je komt er alles te weten over vakantie en vrije tijd. 

BREAKING

Nog het ganse weekend Agriflanders in Flanders Expo in Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent worden vandaag en morgen zondag nog vele duizenden bezoekers verwacht voor de landbouwbeurs Agriflanders.  

BREAKING

Dit weekend Liefdevol Trouwen in Kortrijk

KORTRIJK/GENT - In Kortrijk Xpo worden dit weekend heel wat verliefde koppeltjes verwacht op de beurs Liefdevol Trouwen. Heel wat specialisten uit de sector van huwelijken zijn er te vinden onder één dak. 

BREAKING

Drie dagen Leef-Beurs in Expo Roeselare

ROESELARE - In de Expo van Roeselare loopt van vrijdag 11 tot en met maandag 14 januari de beurs Leef. Op deze beurs vind je leuke vakantiebestemmingen met heel wat Belgen die actief zijn in het buitenland maar ook standhouders rond huis, tuin en interieur. 

BREAKING

Jungle Jump komend weekend in Putte

PUTTE - In het Gemeenchapscentrum Klein Boom in Putte zijn er komend weekend de Jungle Jump Days.  

BREAKING

Komend weekend Leef in Roeselare, de beurs voor vakantie, huis, tuin en vrije tijd

ROESELARE - Van vrijdag 11 tot en met dinsdag 14 januari wordt in de Expo van Roeselare de beurs Leef gehouden. Het is een beurs met 130 exposanten over vakantie, huis, tuin en vrije tijd.

BREAKING

Les Costumés de Venise komen zaterdag en zondag naar Brugge

BRUGGE - De groep Les Costumés de Venise komen nu zaterdag en zondag naar Brugge. Ze zullen op tal van plaatsen te bewonderen zijn.

BREAKING

Datum staat vast voor volgende editie Thailand in Bruges

BRUGGE - Op het Stationsplein in Brugge wordt ook dit jaar terug het event Thailand in Bruges gehouden. Je kan er kennis maken met de plaatselijke bieren en specialiteiten maar ook met de folklore en gewoontes.

Bekijk volgende pagina