Evenementen

BREAKING

Heel wat premières op het Autosalon in Brussel

BRUSSEL - In de Paleizen van de Heizel in Brussel belooft het bijzonder druk te worden met het Autosalon. Er zijn heel wat premières van modellen die nog niet eerder te zien waren.   

Alle artikels

BREAKING

Autocars Herman & Vandamme organiseert dit weekend vakantiesalon

MENEN - Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 januari wordt bij Autocars Herman & Vandamme een vakantiesalon georganiseerd. Drie dagen lang kunt u aan de Bruggestraat in Menen meer info krijgen over de daguitstappen en de autocarreizen.  

BREAKING

96e editie van het Autosalon, voortaan Brussels Motor Show, opent morgen de deuren

BRUSSEL - In de Paleizen van de Heizel in Brussel opent morgen de 96e editie van het jaarlijkse Autosalon dat voortaan Brussels Motor Show heet. Morgen donderdag is er de professionele dag en vanaf vrijdag kan het grote publiek terecht.   

BREAKING

Urb Egg café deze zomer in de tuin van de Poortersloge

BRUGGE - Voor het tijdelijke Urb Egg café in Brugge was men op zoek naar een nieuwe locatie. Na de Gistfabriek, de Gentpoort, het station was het zoeken naaar een ideale locatie en die werd gevonden.   

BREAKING

Gent Watertoerist pakt uit met avondvaarten tijdens het Lichtfestival

GENT - In Gent wordt van woensdag 31 januari tot en met zondag 4 februari uitgepakt met het Lichtfestival dat vele duizenden bezoekers zal lokken. Sinds vandaag staat promotie voor de Lichtfeesten  op het 90 meter hoge gebouw van de Vlaamse Administratie aan het Sint-Pietersstation.  

BREAKING

Les Costumés de Venise zijn volgend weekend te bewonderen in Brugs centrum

BRUGGE - De gekende groep Les Costumés de Venise zijn volgend weekend te gast in Brugge. Op zaterdag en zondag zijn ze in de verschillende straten te zien.  

BREAKING

Laatste weekend Eisbar in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is de Eisbar aan het laatste weekend toe. Vanavond is het Oberbayernavond met Timmie Tirol. Morgen en zondag is er nog schaatsgewenning voor de allerkleinsten vanaf 10 uur op de ijspiste van Eisbar op het Marktplein van Middelkerke.   

BREAKING

2018 wordt een superdruk evenementenjaar voor Brugge

BRUGGE - Het jaar 2018 wordt een super drruk evenementenjaar waarbij heel wat pleinen in de stad al voor maanden in gebruik zijn.    

BREAKING

Smeets nieuwjaarsduik in Oostende

OOSTENDE - In Oostende wordt morgen zaterdag de jaarlijkse Nieuwjaarsduik gehouden in Oostende. Vanaf 11 uur kan er morgen nog ingeschreven worden voor de Smeets nieuwjaarsduik waarvoor telkens een aantal duizenden deelnemers afzakken naar Oostende waaronder enkele bekende Vlamingen.  

BREAKING

Ijspiste in Knokke sluit zondagavond de deuren

KNOKKE-HEIST - De overdekte ijspiste aan het Alfred Verweeplein in Knokke sluit nu zondagavond de deuren. In de namiddag zijn er optredens gepland om in een dolle ambiance de ijspiste af te sluiten. 

Bekijk volgende pagina