Regio

Vandaag zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag zaterdag is er aan de kust terug van alles te beleven. Je kan deze voormiddag naar de marktdag in De Panne, Knokke, Middelkerke en Oostende. Vanavond kan je naar de avondmarkt in Heist, Veurne en Westende. 

In Blankenberge is er vandaag om 19 uur Beachrun met start en aankomst aan de Zeedijk ter hoogte van de Pier, kan je naar het BK beachkorfbal, naar de dansavond in de Floreal of naar de openlucht salsa party aan de King Beach. In Bredene zijn er de Dunegatfeesten, een bezoek aan de watertoren, een harmonieconcert, een mosselfestijn in het Krugerhof en een foodtruckfestival aan het Paelsteenveld. In De Haan starten de Vosseslagfeesten met een grote rommelmarkt, optredens, fakkeltocht en vuurwerk. In De Panne zijn er de Dumontfeesten. In Oostende kan je naar De Kampioenen 3D expo aan zee in het Kursaal, naar het zandsculpturenfestival, naar Ostend Beach Festival, naar de Museumnocturne in de Venetiaanse Gaanderijen  of naar de rommelmarkt in de Vinkenstraat.  In Zeebrugge is er rommelmarkt in de Stationswijk met zonneterras aan het Buurtcentrum. Op het strand van Oostduinkerke is er het wereldfeest Dunia, Koksijde Bouwt met Lego in het Casino van Koksijde en Bal Populaire voor 14 juli in Sint-Idesbald.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

Afkoeling zoeken op het water in Gent

GENT - In Gent was er vandaag heel wat volk voor de bootjes. Met het warme weer zocht iedereen afkoeling op en rond het water. 

BREAKING

Nieuw kunstgrasveld Jong Male officieel in gebruik genomen

SINT-KRUIS - Provincialer Jong Male heeft deze namiddag het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen. Dankzij de inspanning van het Brugse stadsbestuur kunnen ze nu met meer ploegen op één terrein spelen. Een kunstgrasveld is niet weersafhankelijk.   

BREAKING

Heel wat volk op eerste dag van expo Denise Dewit in Lokeren

LOKEREN - In Lokeren was er vandaag al meteen heel wat volk voor de opening van de nieuwe expo van kunstenares Denise Dewit. Ze stelt momenteel tentoon in de Hoekstraat 9.     

BREAKING

Truckers met een hart in Lokeren

LOKEREN - In Lokeren is er vandaag de truckrun van Truckers met een hart. De truckrun werd vandaag voor de 22e maal gereden. 

BREAKING

Nog tot en met morgen kermis in Loppem

LOPPEM - Nog tot en met morgen maandag kan je nog naar de kermis in Loppem. Vandaag is een topdag voor Loppem met de grote rommelmarkt meer dan 600 deelnemers, standen van ondernemers en verenigingen, muzikale optredens,... 

BREAKING

Louise Brison volgende week zondag op Sint-Michielse Feeste en op Kaasmarkt

BRUGGE - Wijnen en champagne Louise Brison is volgende week zondag 1 september te vinden op twee events.

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Bibliotheek De Zorge wordt onder handen genomen

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis wordt aan de Moerkerkesteenweg de bibliotheek De Zorge onder handen genomen. Er is nu nog tot en met zaterdag 7 september een pop up bibliotheek in de cultuurzaal in hetzelfde gebouw.   

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - Het treinverkeer tussen Brugge en Oostende is sinds kort voor 11 uur onderbroken na een ongeval.

BREAKING

Vandaag autovrije zondag in Leuven

LEUVEN - In het centrum van Leuven zijn alle straten van het centrum vandaag afgesloten voor het verkeer. Het is autovrije zondag.

Bekijk meer gerelateerde artikels