Regio

Vandaag zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag zaterdag is er aan de kust terug van alles te beleven. Je kan deze voormiddag naar de marktdag in De Panne, Knokke, Middelkerke en Oostende. Vanavond kan je naar de avondmarkt in Heist, Veurne en Westende. 

In Blankenberge is er vandaag om 19 uur Beachrun met start en aankomst aan de Zeedijk ter hoogte van de Pier, kan je naar het BK beachkorfbal, naar de dansavond in de Floreal of naar de openlucht salsa party aan de King Beach. In Bredene zijn er de Dunegatfeesten, een bezoek aan de watertoren, een harmonieconcert, een mosselfestijn in het Krugerhof en een foodtruckfestival aan het Paelsteenveld. In De Haan starten de Vosseslagfeesten met een grote rommelmarkt, optredens, fakkeltocht en vuurwerk. In De Panne zijn er de Dumontfeesten. In Oostende kan je naar De Kampioenen 3D expo aan zee in het Kursaal, naar het zandsculpturenfestival, naar Ostend Beach Festival, naar de Museumnocturne in de Venetiaanse Gaanderijen  of naar de rommelmarkt in de Vinkenstraat.  In Zeebrugge is er rommelmarkt in de Stationswijk met zonneterras aan het Buurtcentrum. Op het strand van Oostduinkerke is er het wereldfeest Dunia, Koksijde Bouwt met Lego in het Casino van Koksijde en Bal Populaire voor 14 juli in Sint-Idesbald.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/Belgian Coast Beach & Cabins

Bekijk Ook

BREAKING

De wagen voor een dag aan de kant in Brussel

BRUSSEL - In Brussel was het zondag autoloze zondag. De ganse dag waren auto's verboden in de stad. Heel wat Brusselaars genoten van het mooie weer en de zuivere lucht in de stad.   

BREAKING

Elke maandagvoormiddag markt in Diksmuide

DIKSMUIDE - De wekelijkse markt in de boterstad Diksmuide lokt wekelijks op maandagvoormiddag volk uit alle hoeken van de stad maar ook uit de randgemeenten.

BREAKING

Maandagmarkt in Kortrijk lokt wekelijks heel wat volk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt wekelijks op maandagvoormiddag een grote markt gehouden. De markthandelaars zijn te vinden op vier verschillende locaties in de stad.

BREAKING

Huizenjagers op Vier deze week in de Antwerpse Rand

ANTWERPEN - In het programma Huizenjagers op Vier komt telkens een andere regio aan bod. De komende dagen zijn ze te gast in de Antwerpse Rand. 

BREAKING

Komend weekend Kookeet in Brugge

BRUGGE - Komend weekend is er Kookeet op het plein aan de achterkant van het station in Brugge. 31 Brugse chefs bereiden er hun gerechtjes en verkopen die aan de vele duizenden bezoekers van het culinaire event. Het is de laatste versie in deze vorm. 

BREAKING

Dosko Sint-Kruis wint Brugse derby tegen Daring Brugge

BRUGGE - Op de site Tempelhof in Sint-Pieters werd deze namiddag de Brugse derby gespeeld tussen Daring Brugge en Dosko Sint-Kruis. 

BREAKING

Twintig verjaardagskaarsjes voor Beautysalon Elke

ASSEBROEK - Het Beautysalon Elke aan de Baron Ruzettelaan in Assebroek bestaat dit jaar twintig jaar. Ze werd tevens genomineerd voor schoonheidsinstituut van het jaar. 

BREAKING

Mintus woonzorgcentra zetten dementie in de kijker

BRUGGE - Het was gisteren zaterdag de werelddag rond dementie. De Mintus woonzorgcentra van Brugge willen de ziekte in de kijker zetten. Er zijn tal van activiteiten gepland tot 3 oktober.

BREAKING

Topper in uitverkocht stadion

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt straks om 18 uur de aftrap gegeven van de topper Club Brugge tegen Anderlecht. Blauwzwart wil opnieuw de drie punten pakken. 

BREAKING

Morgen maandag buurtmarkt aan de Vliedberg

BRUGGE - Op de parking van het Brugse Mintus woonzorgcentrum De Vliedberg vlakbij het AZ Sint-Jan wordt morgen maandag vanaf 14 uur een buurtmarkt gehouden.

Bekijk meer gerelateerde artikels