Regio

Foodtruckfestival Kortemark gestart

KORTEMARK - Aan de Krekemeersen in Kortemark is deze namiddag om 17 uur het foodtruckfestival Kortemark Zomert gestart. Je kan er vanavond nog tot 23 uur genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Er zijn 23 mobiele keukentjes te vinden met tal van specialiteiten. Voor een dessert moet je alvast langs lopen bij het poffertjeskraam. Er is vanavond om 20 uur alvast een optreden van de Will Tura Tirbute Band El Bandido. Ook morgen en zondag zijn er optredens gepland.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag maandag aan de kust te beleven

KUST - Het wordt een warme week met steeds warmere temperaturen en steeds meer zon. Aan zee wordt de komende dagen dan ook heel wat volk verwacht. In Blankenberge en De Haan kan je deze voormiddag naar de marktdag. Iets verder van de kust weg is er een feestelijke marktdag en kermis in Diksmuide. Voor een avondmarkt moet je naar de Zeedijk in Middelkerke.      

BREAKING

Romantische avond aan het water in Brugge

BRUGGE - Het plaatsen van losse stoelen in de parken is een groot succes. Heel wat mensen maken er gebruik van zoals vanavond aan het Koning Albertpark waar mensen bij het water gaan zitten.   

BREAKING

Elfduizend mensen voor Vlaanderen Zingt op Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt hebben ze daarnet de cijfers bekend gemaakt hoeveel mensen er precies zijn voor Vlaanderen Zingt. Ze zijn vanavond met elf duizend mensen.  

BREAKING

Straatartiesten kleuren straten in Brugge

BRUGGE - Op heel wat plaatsen in de  Brugse straten zijn straatmuzikanten te vinden. Ze zorgen voor de nodige animatie in de straten.  

BREAKING

Al jaren vast koor voor zomer en eindejaar

BRUGGE - Het Comité voor Ininiatief kan al jaren rekenen op dezelfde mensen voor het koor voor het meezingspektakel. Presentator Nick Blontrock kan rekenen op heel wat dynamische mensen die reeds jarenlang terug op post zijn.  Het was zijn vader Nico die destijds alle mensen ging zoeken.

BREAKING

Al 122 jaar lang frituren op de Brugse Markt

BRUGGE - Aan de frituren op de Brugse Markt zie je de ganse dag volk, voornamelijk toeristen die willen proeven van een Belgisch frietje voor ze terug het land verlaten.    

BREAKING

21 juli feest op Brugse Markt blijft aanspreken

BRUGGE - Het jaarlijkse 21 juli feest op de Brugse Markt blijft de Bruggelingen maar ook mensen uit de buurgemeenten aanspreken. Vanavond is het ook volledig gratis.

BREAKING

Druk in de Breidelstraat met toeristen

BRUGGE - In de Breidelstraat in Brugge kan je meteen merken hoe druk het is in Brugge. Je kan het snel merken aan het volk in de straat en de wachtrij bij de wafelzaak Albert.

BREAKING

Expo De Blauwogige Lady in de Garemijnzaal in Brugge

BRUGGE - In de Garemijnzaal op de Markt in Brugge is er de expo De Blauwogige Lady. Deze expo loopt nog tot en met 6 augustus. 

BREAKING

Foto van de dag: met de fiets naar Lissewege

LISSEWEGE - Het warme weer van de komende dagen zal terug heel wat fietsers lokken naar de polders waar nog kan genieten van een vleugje wind. Eén van die polder gemeenten is Lissewege. 

Bekijk meer gerelateerde artikels