Regio

Nu zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Nu zaterdag wordt heel wat volk verwacht aan de kust. Er is ook heel wat te beleven. Wij bieden u graag een overzicht. 

In Oostende is er de Europese markt Fiësta Europa (foto), nog tot en met maandagavond. Nog in Oostende kan je kunst op gevels bewonderen naar aanleiding van The Chrystal Ship. In het Kursaal van Oostende kan je naar de Ketnet Musical. In Blankenberge is er zaterdagavond een dansavond met dj in het vakantiecentrum Floreal. Nog in Blankenberge is er zaterdagavond een openingsparty van het nieuwe seizoen in de Beachclub. In Koksijde kan je zaterdag naar de bloemenmarkt aan de Zeelaan, deelnemen aan de Koksijde Trail, leren golf spelen in Oostduinkerke om 15 uur of mee met de huifkar in Oostduinkerke. In De Panne is er de Kaatjes paaseierenraap in Plopsa met onder meer de Bumba Show. In Nieuwpoort kan je havenrondvaart maken met de Seastar om 15 uur of mee met het toeristisch treintje. In Bredene is er een zeewierwandeling om 14 uur, de grote carnavalsstoet om 14.11 uur en de Paasfoor op de parking van het Staf Versluyscentrum.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Voor het eerst elektronisch stemmen in Lochristi

LOCHRISTI - In Lochristi moeten de bewoners vandaag elektronisch stemmen. Het is de eerste maal in deze gemeente en de opstart is vanmorgen vlot verlopen.   

BREAKING

Operationale partner gezocht voor Wellington Hippodroom

OOSTENDE - De Koninnklijke Renvereniging Oostende heeft Deloitte Partner aangesteld om te zoeken naar een operationale partner voor de Wellington Hippodroom. 

BREAKING

Overal al meteen veel volk in de stembureaus vanmorgen

BELGIE - Sinds 8 uur zijn de stembureaus open voor de verkiezingen van vandaag. Grote problemen zijn er nog nergens gemeld. Er stonden al meteen wachtrijen.

BREAKING

Vanaf 11 uur Heerlijk Brugge in het Astridpark

BRUGGE - Het is vandaag bijzonder mooi weer en dat is een opsteker voor de organisatoren van Heerlijk Brugge want zij verwachten veel volk in het Brugse Asridpark. Na het stemmen kan je over de middag of in de namiddag gaan picknicken.  

BREAKING

Sinksenfoor Antwerpen verwacht dit jaar drie nieuwe attracties

ANTWERPEN - In Antwerpen gaat op zaterdag 8 juni de jaarlijkse Sinksenfoor van start. Ze verwachten er dit jaar drie nieuwe attracties.

BREAKING

Nu maandag actie tegen hoogspanning in Torhout

TORHOUT - Net als in Lichtervelde en Zedelgem komt er ook in Torhout verzet tegen de plannen voor een project van hoogspanning. Torhoutenaars vrezen voor hinder. 

BREAKING

Morgen zondag naar de markt na het stemmen

SINT-MICHIELS - Morgen zondag wordt er op de wekelijkse markt op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels veel volk verwacht. Er zijn 87 markthandelaars te vinden met een ruim aanbod.   

BREAKING

Sint-Kruis krijgt vanaf eind juni eigen zondagsmarkt

SINT-KRUIS  - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis start op zondag 30 juni een wekelijkse zondagsmarkt in en rond de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis. 

BREAKING

Voor het eerst rosé wijnen op wijnterras Batjes Ledegem

LEDEGEM - Tijdens het weekend van 8 en 9 juni zijn er terug de Batjes in Ledegem. Het Davidsfonds zal terug het wijnterras uitbaten in het Peereboomshuis. Het thema dit jaar is Frankrijk met heerlijke wijnen en hapjes.   

BREAKING

Kunst bewonderen in Damme

DAMME - In Groot-Damme kan je morgen zondag twee tentoonstellingen bezoeken. In het Stadhuis van Damme is er werk te bewonderen van tien creatieve kunstenaars van de Kunstkting Iris uit Brugge.

Bekijk meer gerelateerde artikels