Regio

Nu zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Nu zaterdag wordt heel wat volk verwacht aan de kust. Er is ook heel wat te beleven. Wij bieden u graag een overzicht. 

In Oostende is er de Europese markt Fiësta Europa (foto), nog tot en met maandagavond. Nog in Oostende kan je kunst op gevels bewonderen naar aanleiding van The Chrystal Ship. In het Kursaal van Oostende kan je naar de Ketnet Musical. In Blankenberge is er zaterdagavond een dansavond met dj in het vakantiecentrum Floreal. Nog in Blankenberge is er zaterdagavond een openingsparty van het nieuwe seizoen in de Beachclub. In Koksijde kan je zaterdag naar de bloemenmarkt aan de Zeelaan, deelnemen aan de Koksijde Trail, leren golf spelen in Oostduinkerke om 15 uur of mee met de huifkar in Oostduinkerke. In De Panne is er de Kaatjes paaseierenraap in Plopsa met onder meer de Bumba Show. In Nieuwpoort kan je havenrondvaart maken met de Seastar om 15 uur of mee met het toeristisch treintje. In Bredene is er een zeewierwandeling om 14 uur, de grote carnavalsstoet om 14.11 uur en de Paasfoor op de parking van het Staf Versluyscentrum.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nu woensdag Klinkende Kroegen in Brugge

BRUGGE - Nu woensdag is er de laatste editie van Klinkende Kroegen voor deze zomer. Wekelijks zijn er op woensdagavond drie optredens bij horecazaken.   

BREAKING

Morgen dinsdag laatste editie van Wijklanken van deze zomer

BRUGGE - De ganse zomer was er op dinsdagavond Wijklanken met telkens een live optreden bij een andere horecazaak. 

BREAKING

Morgen maandag aan de kust te beleven

KUST - Het blijft morgen maandag ook nog zomers warm met aangename temperaturen aan zee. In de voormiddag kan je naar de marktdag in Blankenberge of De Haan.

BREAKING

Showband dINk vandaag op Hafa Brugge

BRUGGE - De showband dINk was vandaag te gast op de Markt in Brugge. Ze hebben er een mooi optreden verzorgd in afwachting van het gezamenlijke concert van de zeven Brugse muziekkorpsen. 

BREAKING

Nu zondag komen Kaasdragers van Alkmaar naar Brugge

ALKMAAR (NEDERLAND)/BRUGGE - In het Nederlandse Alkmaar komen tijdens de zomermaanden heel wat volk kijken naar de wekelijkse kaasmarkt. Nog tot en met september wordt wekelijks op vrijdagvoormiddag een kaasmarkt gehouden. 

BREAKING

Inex Bavegem zet deuren open op Dag van de Landbouw

BAVEGEM - Het gekende zuivelbedrijf Inex doet voor het eerst mee aan de Dag van de Landbouw waarbij 42 landbouwers de deuren open zetten van hun bedrijf. Je kan op zondag 15 september de landbouw ervaren in alle facetten.   

BREAKING

Hittegolf doet vraag naar bootverhuur toenemen

GENT - Het zijn drukke dagen voor de verhuurders van boten. Door de hittegolf willen velen afkoeling zoeken op het water. Bij Minerva aan de Coupure Rechts in Gent vind je een ruim aanbod. 

BREAKING

Hafa Brugge lokte heel wat volk naar de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt was er twee dagen harmoniemuziek. Vandaag hebben ze de zeven verschillende Brugse korpsen samen een concert gebracht.

Bekijk meer gerelateerde artikels