Regio

Derde ginfestival in Damme op zondag 31 maart

DAMME - Op de Markt van Damme wordt op zondag 31 maart de derde editie van het ginfestival gehouden. Er zullen heel wat ginmerken aanwezig zijn maar ook de Fever Tree tonic die past met heel wat ginsoorten. 

De Fever Tree tonic is de voorbije jaren één van de tonic soorten die heel wat op de kaarten van horecazaken staan maar ook te vinden is in de winkelrekken van de supermarkten. Op het ginfestival in Damme stellen ze hun gamma voor. Het ginfestival is te bezoeken van 11 tot 20 uur. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Overal al meteen veel volk in de stembureaus vanmorgen

BELGIE - Sinds 8 uur zijn de stembureaus open voor de verkiezingen van vandaag. Grote problemen zijn er nog nergens gemeld. Er stonden al meteen wachtrijen.

BREAKING

Vanaf 11 uur Heerlijk Brugge in het Astridpark

BRUGGE - Het is vandaag bijzonder mooi weer en dat is een opsteker voor de organisatoren van Heerlijk Brugge want zij verwachten veel volk in het Brugse Asridpark. Na het stemmen kan je over de middag of in de namiddag gaan picknicken.  

BREAKING

Sinksenfoor Antwerpen verwacht dit jaar drie nieuwe attracties

ANTWERPEN - In Antwerpen gaat op zaterdag 8 juni de jaarlijkse Sinksenfoor van start. Ze verwachten er dit jaar drie nieuwe attracties.

BREAKING

Nu maandag actie tegen hoogspanning in Torhout

TORHOUT - Net als in Lichtervelde en Zedelgem komt er ook in Torhout verzet tegen de plannen voor een project van hoogspanning. Torhoutenaars vrezen voor hinder. 

BREAKING

Straks naar de stembus

BELGIE - Vandaag zondag moeten 4,8 miljoen Belgen naar de stembus om hun stem uit te brengen voor de Kamer, Vlaams Parlement en Europees Parlement. 

BREAKING

Morgen zondag naar de markt na het stemmen

SINT-MICHIELS - Morgen zondag wordt er op de wekelijkse markt op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels veel volk verwacht. Er zijn 87 markthandelaars te vinden met een ruim aanbod.   

BREAKING

Sint-Kruis krijgt vanaf eind juni eigen zondagsmarkt

SINT-KRUIS  - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis start op zondag 30 juni een wekelijkse zondagsmarkt in en rond de Studio Hall aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis. 

BREAKING

Voor het eerst rosé wijnen op wijnterras Batjes Ledegem

LEDEGEM - Tijdens het weekend van 8 en 9 juni zijn er terug de Batjes in Ledegem. Het Davidsfonds zal terug het wijnterras uitbaten in het Peereboomshuis. Het thema dit jaar is Frankrijk met heerlijke wijnen en hapjes.   

BREAKING

Kunst bewonderen in Damme

DAMME - In Groot-Damme kan je morgen zondag twee tentoonstellingen bezoeken. In het Stadhuis van Damme is er werk te bewonderen van tien creatieve kunstenaars van de Kunstkting Iris uit Brugge.

Bekijk meer gerelateerde artikels