Regio

Gezellig druk op de wekelijkse marktdag in Ninove

NINOVE - De marktdag in Ninove lokt wekelijks heel wat volk naar het centrum op dinsdagvoormiddag. Je vindt er ook heel wat speciale producten zoals verse look, zuiderse vruchten en honing. 

De standen met de verkoop van vers gebakken kip en Noordzeevis zijn nog steeds de trekkers op deze markt. Vanaf 8 april komt er alvast op enkele plaatsen een week van de markt. Hou onze website in het oog om te weten waar er allemaal acties gepland zullen zijn op de marktdagen. 

Bron: Foto©Dinsdagmarkt Ninove

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Nu zaterdag wordt heel wat volk verwacht aan de kust. Er is ook heel wat te beleven. Wij bieden u graag een overzicht. 

BREAKING

Bobo's Aqua Splash vanaf morgen vrijdag open

SINT-MICHIELS - In het Boudewijn Seapark in Sint-Michiels gaat morgen vrijdag de Bobo's Aqua Splash open voor het publiek.

BREAKING

Inbraak in woning in Oostende

OOSTENDE - In de Kraanvogelstraat in Oostende is er ingebroken in een woning. De inbrekers raakten binnen via de verandadeur. 

BREAKING

Stranduitbaters verwachten topweekend

KUST - Aan de kust verwachten de stranduitbaters een topweekend. De temperaturen zullen immers nog oplopen.

BREAKING

Paasfoor in Kortrijk vandaag gestart

KORTRIJK - In Kortrijk is vandaag de Paasfoor gestart met 133 attracties op verschillende locaties in de stad. Vanavond om 22.30 uur is er nog vuurwerk aan de boorden van de Leie. 

BREAKING

Vandaag al meteen aangename temperaturen aan zee

ZEEBRUGGE - De temperatuur aan zee was vandaag al meteen bijzonder aangenaam. Aan het Badengebouw in Zeebrugge stond te lezen dat het al 21 graden was deze namiddag.

BREAKING

De paashaas van Kruispoort tot Markt in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag zal de paashaas te vinden zijn in de Langestraat, Hoogstraat, Mallebergplaats en Philipstockstraat.

BREAKING

Paardenvissers trekken nu maandag terug in zee

OOSTDUINKERKE - De paardenvissers van Oostduinkerke zijn bijzonder uniek en lokken steeds heel wat volk tijdens het toeristische seizoen.

BREAKING

Nu zaterdag bloemenjaarmarkt in Koksijde

KOKSIJDE - Nu zaterdag is er bloemenjaarmarkt in Koksijde, dit langs de Zeelaan. De laan zal van 8 tot 17 uur bijzonder kleurrijk zijn. 

BREAKING

Nog tot en met maandag kermis op de Markt in Brugge

BRUGGE - Bij een bezoekje aan Brugge moet je beslist eens met de kinderen tot aan de Markt lopen waar de Paasfoor te vinden is tot en met maandagavond.

Bekijk meer gerelateerde artikels