Regio

Krakelingenfoor in Geraardsbergen gaat op 23 februari van start

GERAARDSBERGEN - In Geraardsbergen is er op zondag 24 februari de viering van Krakelingen met heuse stoet, worp en tonnekensbrand. Dan komt ook de foor naar Geraardsbergen.  

De kermisattracties zullen van 23 februari tot en met 6 maart te vinden zijn in  het centrum van Geraardsbergen. Er worden zoals de voorbije jaren meer dan vijftig foorhouders verwacht voor wie het allen de start is van het nieuwe seizoen. Eén van de atracties is het lunaparrk Players Club maar ook het eendjesspel Ducky Los Piratos gaat dan terug van start.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gert Late Night twee weken lang uit Oostende

OOSTENDE - Het populaire Vier programma Gert Late Night zal vanaf maandag 2 september twee weken lang uitgezonden worden vanuit Oostende.

BREAKING

De Luchtpolitie in het najaar op VTM

VILVOORDE - In het najaar zal VTM het programma De Luchtpolitie uitzenden. Daarbij komt de luchtsteun van de Federale Politie in beeld gebracht. Zij worden zeer regelmatig ingezet.  

BREAKING

Ontbijten op de Markt in Brugge

BRUGGE - Morgen trekken terug heel wat Bruggelingen naar de wekelijkse marktdag op de Markt in Brugge. Ze vinden er een ruim aanbod aan verse voeding. Tijdens de zomer komen ook heel wat toeristen naar de marktdag.  

BREAKING

Nu zaterdag internationale vleermuizennacht

OELEGEM - Nu zaterdag is het de internationale vleermuizennacht waar tal van activiteiten gehouden worden rond het leven van vleermuizen.

BREAKING

Kan Club Brugge na vanavond verder Europees doorgaan ?

BRUGGE - Vanavond wacht Club Brugge een moeilijke wedstrijd in het Oostenrijkse Linz. Er zijn een 500 tal Club Brugge fans meegereisd naar Linz. 

BREAKING

Danni Heylen en Miss World Nederland 2019 mogen samen met burgemeester Kaasmarkt Brugge openen

BRUGGE - Op zondag 1 september wordt op het Zand de volgende kaasmarkt gehouden. De organisatoren vragen jaarlijks enkele speicale gasten om de kaasmarkt te komen openen naast de burgemeester.

BREAKING

Mogen bruggen tegelijkertijd open staan ?

BRUGGE - De binnenstad was deze voormiddag rond 10.15 uur bijzonder moeilijk bereikbaar voor wie van de rand kwam. Vijf bruggen na elkaar stonden tegelijkertijd open.  

BREAKING

Defecte treinen zorgen voor hinder

BRUSSEL - Op twee spoorlijnen is er momenteel hinder door defecte treinen.

BREAKING

Al meer dan honderd jaar bootjes op schilderachtige reien

BRUGGE - Dagelijks kiezen heel wat toeristen voor een tochtje met de bootjes op de schilderachtige reien. Gedurende een tocht van een half uur krijgen de toeristen de meeste bezienswaardigheden van Brugge te zien. 

BREAKING

Maleise tapir geboren in Zoo Antwerpen

ANTWERPEN - In de Zoo van Antwerpen zijn de dierenverzorgers bijzonder blij met de geboorte van een Maleise tapir.  

Bekijk meer gerelateerde artikels