Regio

Foto van de dag: de prachtige Bonifaciusbrug in Brugge

BRUGGE - Het is deze week bijzonder stil in Brugge. Na de drukte van eindejaar liggen de straten er verlaten bij. Op de grote busparking aan de Katelijnepoort stond vandaag slechs één toeristenbus.    

Toch is Brugge nu bijzonder mooi. Frank Vergucht trekt dagelijks door de stad en hield een stop aan de Bonifaciusbrug voor deze foto. Hij komt nu dinsdag in het tv programma Iedereen Beroemd op Eén. Frank zal er meer vertellen over zijn dagelijkse foto's die hij maakt om de prachtige stad te promoten.  

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Deinze promoot het parkeren aan de rand

DEINZE - Het stadsbestuur van Deinze promoot het parkeren aan de rand voor wie er gaat winkelen. Er zijn immers zes randparkings met meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

BREAKING

Auchan Roncq pakt vanaf dinsdag uit met hun wijnfestival

RONCQ (FRANKRIJK) - Jaarlijks pakt Auchan Roncq in de lente uit met hun wijnfestival met grote promoties op alle champagnes, schuimwijnen en wijnen.

Bekijk meer gerelateerde artikels