Regio

Vandaag Driekoningenfeest in Boudewijn Seapark

SINT-MICHIELS - In het Boudewijn Seapark wordt vandaag zaterdag het feest van Reyes Magos gehouden. Meer dan honderd kinderen uit kansarme gezinnen worden een dag lang verwend in het park. 

Juan Rodriguez Villa heeft heel wat Spaanse en Brugse gezinnen uitgenodigd voor een dagje  plezier in het indoorpark en het Dolfinarium, een maaltijd en het Driekoningenfeest waarbij de kinderen heel wat geschenken zullen krijgen. De Brugse burgemeester Dirk De fauw komt de gezinnen alvast welkom heten in Brugge.      

Bron: Foto┬ęBoudewijn Seapark

Bekijk Ook

BREAKING

Slagerij Sam en Evelien gesloten vanaf woensdag 27 maart

SINT-KRUIS - De slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis gaat vanaf woensdag 27 maart met verlof. Ze zijn zeker nog open tot en met dinsdagmiddag.

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Deinze promoot het parkeren aan de rand

DEINZE - Het stadsbestuur van Deinze promoot het parkeren aan de rand voor wie er gaat winkelen. Er zijn immers zes randparkings met meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels