Regio

Brand in het centrum van Boechout

BOECHOUT - De brandweer werd opgeroepen voor een brand in het centrum van Boechout. 

Er is brand uitgebroken in de Lange Kroonstraat. De brandweer heeft de brand onder controle maar blijft nog even ter plaatse. De straat is afgesloten voor het verkeer.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vernieuwd bestuur voor Brugs Handelscentrum

BRUGGE - Er is een vernieuwd bestuur voor de Handelsgebuurtekring Brugs Handelscentrum. Ze worden immers ook uitgebreid met twee assen van winkelstraten met de as Breidelstraat - Wollestraat en de as Vlamingstraat, Academiestraat en Jan Van Eyckplein. In juni komt er één grote braderie.   

BREAKING

Restaurant Poortershuyze lanceert Gout traiteurgerechten

SIJSELE - Het restaurant Poortershuyze aan de Bruggesteenweg in Sijsele is reeds 27 jaar een begrip in Sijsele. Ze zijn gekend voor hun restaurant en feestzaal. Nu pakken ze als Traiteur Gout uit met afhaalgerechten maar ook gerechten aan huis geleverd in de regio Assebroek, Sint-Kruis, Oedelem en Sijsele.

BREAKING

Beachvolley op het Sint-Pietersplein in Gent

GENT - Op het Sint-Pietersplein in Gent wordt morgen voormiddag beach volleybal gespeeld. De wedstrijden starten vanaf 8.30 uur. 

BREAKING

Kusttram gaat niet langer door Lombardsijde Dorp

LOMBARDSIJDE - In Lombardsijde rijdt de kusttram niet langer meer door het dorp. De tram volgt nu de kustbaan tussen Nieuwpoort en Westende. 

BREAKING

Walibi opent twee nieuwe attracties

WAVER - In het pretpark Walibi in Waver werden vandaag twee nieuwe attracties officieel geopend. Er waren 700 genodigden voor de opening van de Popcorn Revenge en Fun Pilot. 

BREAKING

Zaterdagmarkt in Brugge op en rond het Beursplein tijdens de Meifoor

BRUGGE - Tijdens de duur van de Meifoor vindt de zaterdagmarkt plaats op en rond het Beursplein. De kippenkramen staan aan de kant van de Maagdenstraat.  

BREAKING

Dit weekend kermis in Houthulst

HOUTHULST - In Houthulst is er het tweede weekend van de meifoor. Er zijn 19 attracties te vinden voor jong en oud.  

BREAKING

Heerlijke pur porc salami aan het rijpen bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - In slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg wordt heel wat charcuterie in eigen atelier gemaakt. Er zit nu pur porc salami in de kast om te rijpen. 

BREAKING

Vandaag grote rommelmarkt in De Haan

DE HAAN - In De Haan wordt vandaag rommelmarkt gehouden in de buurt van het tramstation aan de Loskaai. Je kan er nog tot 18 uur terecht.  

BREAKING

Vandaag suggesties en bistrokaart bij Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Er is deze middag geen lunch in Restaurant B-In maar je kan er wel terecht over de middag voor de suggesties en de bistrokaart. 

Bekijk meer gerelateerde artikels