Regio

Volgend weekend grote rommelmarkt in Merelbeke

MERELBEKE - Volgend weekend wordt in Merelbeke een grote rommelmarkt gehouden. De rommelmarkt wordt op zaterdag en zondag gehouden in het KTA aan de Potaardeberg.  

Je kan er beide dagen van 10 tot 17 uur een ruim aanbod vinden op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Je kan gerust met de bus naar de rommelmarkt want maar liefst vijf buslijnen stoppen in de onmiddellijke buurt van de school waar de rommelmarkt gehouden wordt. Meer info op 0475 89 20 84. Op de foto de bus die vroeger in Merelbeke ingezet werd voor evenementen.     

Bron: Foto┬ęGemeente Merelbeke

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen en zaterdag naar de markt aan de kust

KUST - Aan de kust vertoeven heel wat vakantiegangers en tweedeverblijvers. Daarnaast worden komend weekend nog heel wat dagtoeristen verwacht.

BREAKING

Nu zaterdag aan de kust te beleven

KUST - Nu zaterdag wordt heel wat volk verwacht aan de kust. Er is ook heel wat te beleven. Wij bieden u graag een overzicht. 

BREAKING

Bobo's Aqua Splash vanaf morgen vrijdag open

SINT-MICHIELS - In het Boudewijn Seapark in Sint-Michiels gaat morgen vrijdag de Bobo's Aqua Splash open voor het publiek.

BREAKING

Inbraak in woning in Oostende

OOSTENDE - In de Kraanvogelstraat in Oostende is er ingebroken in een woning. De inbrekers raakten binnen via de verandadeur. 

BREAKING

Stranduitbaters verwachten topweekend

KUST - Aan de kust verwachten de stranduitbaters een topweekend. De temperaturen zullen immers nog oplopen.

BREAKING

Paasfoor in Kortrijk vandaag gestart

KORTRIJK - In Kortrijk is vandaag de Paasfoor gestart met 133 attracties op verschillende locaties in de stad. Vanavond om 22.30 uur is er nog vuurwerk aan de boorden van de Leie. 

BREAKING

Vandaag al meteen aangename temperaturen aan zee

ZEEBRUGGE - De temperatuur aan zee was vandaag al meteen bijzonder aangenaam. Aan het Badengebouw in Zeebrugge stond te lezen dat het al 21 graden was deze namiddag.

BREAKING

De paashaas van Kruispoort tot Markt in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag zal de paashaas te vinden zijn in de Langestraat, Hoogstraat, Mallebergplaats en Philipstockstraat.

BREAKING

Paardenvissers trekken nu maandag terug in zee

OOSTDUINKERKE - De paardenvissers van Oostduinkerke zijn bijzonder uniek en lokken steeds heel wat volk tijdens het toeristische seizoen.

BREAKING

Nu zaterdag bloemenjaarmarkt in Koksijde

KOKSIJDE - Nu zaterdag is er bloemenjaarmarkt in Koksijde, dit langs de Zeelaan. De laan zal van 8 tot 17 uur bijzonder kleurrijk zijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels