Regio

Morgen zaterdag grote Sint-Maartensstoet in Ardooie

ARDOOIE - In Ardooie wordt morgen om 17 uur de grote Sint-Maartensstoet gehouden waaraan maar liefst 31 groepen mee werken. Er komen showkorpsen, Sint-Maarten op de koets en veel mooie wagens van plaatselijke verenigingen. 

Het is reeds voor de 36e maal dat de stoet door de straten van Ardooie zal trekken. Er is ook nog een avondprogramma na de stoet met heel wat optredens van onder meer Michael Lanzo en de Romeo's maar ook de verbnanding van Pietje Pek en een spetterend vuurwerk. 

Bron: Foto©Sint-Maartenstoet

Bekijk Ook

BREAKING

Bobo's Aqua Splash vanaf morgen vrijdag open

SINT-MICHIELS - In het Boudewijn Seapark in Sint-Michiels gaat morgen vrijdag de Bobo's Aqua Splash open voor het publiek.

BREAKING

Inbraak in woning in Oostende

OOSTENDE - In de Kraanvogelstraat in Oostende is er ingebroken in een woning. De inbrekers raakten binnen via de verandadeur. 

BREAKING

Stranduitbaters verwachten topweekend

KUST - Aan de kust verwachten de stranduitbaters een topweekend. De temperaturen zullen immers nog oplopen.

BREAKING

Paasfoor in Kortrijk vandaag gestart

KORTRIJK - In Kortrijk is vandaag de Paasfoor gestart met 133 attracties op verschillende locaties in de stad. Vanavond om 22.30 uur is er nog vuurwerk aan de boorden van de Leie. 

BREAKING

Vandaag al meteen aangename temperaturen aan zee

ZEEBRUGGE - De temperatuur aan zee was vandaag al meteen bijzonder aangenaam. Aan het Badengebouw in Zeebrugge stond te lezen dat het al 21 graden was deze namiddag.

BREAKING

De paashaas van Kruispoort tot Markt in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag zal de paashaas te vinden zijn in de Langestraat, Hoogstraat, Mallebergplaats en Philipstockstraat.

BREAKING

Paardenvissers trekken nu maandag terug in zee

OOSTDUINKERKE - De paardenvissers van Oostduinkerke zijn bijzonder uniek en lokken steeds heel wat volk tijdens het toeristische seizoen.

BREAKING

Nu zaterdag bloemenjaarmarkt in Koksijde

KOKSIJDE - Nu zaterdag is er bloemenjaarmarkt in Koksijde, dit langs de Zeelaan. De laan zal van 8 tot 17 uur bijzonder kleurrijk zijn. 

BREAKING

Nog tot en met maandag kermis op de Markt in Brugge

BRUGGE - Bij een bezoekje aan Brugge moet je beslist eens met de kinderen tot aan de Markt lopen waar de Paasfoor te vinden is tot en met maandagavond.

BREAKING

Komend weekend Leuvense Paasfeesten

LEUVEN - Komend weekend zijn er de Leuvense Paasfeesten. Er komen heel wat folkloregroepen uit tal van landen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels