Regio

Zeebrugs vispannetje op de lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge werkt de chef regelmatig met Noordzeevis. Op vrijdag staat er meestal vis op de lunch die geserveerd wordt voor 15 euro.   

Vandaag bestaat de lunch uit een voorgerecht met keuze uit een appelpastei met rucola of broccolisoep en als hoofdgerecht een Zeebrugs vispannetje, wilde prei en champignonsaus. Een tafeltje reserveren voor deze middag kan via  050 31 13 00.  

Bron: Foto©Restaurant B-In

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag rib-eye op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je vandaag terug genieten van een heerlijke lunch.

BREAKING

Nog tot en met zondag Ommegangkermis in Lede

LEDE - In Lede is er nog tot en met zondag de Ommegangkermis. Op het Marktplein vind je tal van kermisattracties voor jong en oud. 

BREAKING

Warmste Week ruilt Wachtebeke voor Kortrijk

KORTRIJK - De Warmste Week ruilt het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor Kortrijk. Het programma zal live lopen aan de Leieboorden.  

BREAKING

Augustijnfeesten in Kluizen gaan vrijdag van start

EVERGEM - In Kluizen bij Evergem starten nu vrijdag de Augustijnfeesten met kermis. Je kan er komend weekend het lunapark Players Club vinden.

BREAKING

Komend weekend geen treinverkeer tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICHTERVELDE - Het komend weekend zal er geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Brugge en Lichtervelde. Er zal gewerkt worden aan de sporen.

BREAKING

Bedrijfsbrand in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen is er vanavond een zware bedrijfsbrand geweest bij het bedrijf Varec. De omwonenden werden gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden.

Bekijk meer gerelateerde artikels