Regio

Oproep getuigen na drie brandstichtingen in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - De Onderzoeksrechter van Brugge heeft het Parket een opsporingsbericht laten vespreiden in het kader van het onderzoek naar drie brandstichtingen in één zelfde woning in de Pieter De Conincklaan in Sint-Andries.     

Er werd drie maal brand gesticht in die woning waarbij bij de laatste maal de woning volledig in vlammen op ging. Telkens sloegen de daders toe in de nacht van dinsdag op woensdag. De branden werden gesticht in de nachten van 16 en 23 januari en op 20 maart. Eventuele getuigen die iets gezien of iets verdachts vinden kunnen zich melden op het gratis nummer 0800 30 300.     

Bron: Foto┬ęParket West-Vlaanderen

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels