Regio

Een vrouw met ervaring stapt in de stadspolitiek

BRUGGE - Diane D'hulst uit Brugge is zondag kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze is nieuw in de stadspolitiek in Brugge maar heeft al heel wat ervaring opgedaan in het politiek.   

Diane was eerder al zes jaar lang actief als provincieraadslid voor de socialisten. Ze doet al jaren vrijwilligerswerk. Diane was vele jaren actief in het Steunfonds voor Verlaten Kinderen en gaat ook regelmatig de baan op om gadgets te verkopen voor de MUG Heli, onder meer op marktdagen en events zoals de Brugse Zandfeesten. Het Zand is immers haar lievelingsplek in Brugge. Het plein is volgens haar geschikt voor heel wat events zoals de wekelijkse zaterdagmarkt. Diane was ook vol lof voor het initiatief van de Triënnale. Je komt meer te weten over Diane via https://www.facebook.com/diane.dhulst     

Bron: Foto©DDB

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels