Regio

Een vrouw met ervaring stapt in de stadspolitiek

BRUGGE - Diane D'hulst uit Brugge is zondag kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze is nieuw in de stadspolitiek in Brugge maar heeft al heel wat ervaring opgedaan in het politiek.   

Diane was eerder al zes jaar lang actief als provincieraadslid voor de socialisten. Ze doet al jaren vrijwilligerswerk. Diane was vele jaren actief in het Steunfonds voor Verlaten Kinderen en gaat ook regelmatig de baan op om gadgets te verkopen voor de MUG Heli, onder meer op marktdagen en events zoals de Brugse Zandfeesten. Het Zand is immers haar lievelingsplek in Brugge. Het plein is volgens haar geschikt voor heel wat events zoals de wekelijkse zaterdagmarkt. Diane was ook vol lof voor het initiatief van de Triënnale. Je komt meer te weten over Diane via https://www.facebook.com/diane.dhulst     

Bron: Foto©DDB

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels