Regio

Een vrouw met ervaring stapt in de stadspolitiek

BRUGGE - Diane D'hulst uit Brugge is zondag kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze is nieuw in de stadspolitiek in Brugge maar heeft al heel wat ervaring opgedaan in het politiek.   

Diane was eerder al zes jaar lang actief als provincieraadslid voor de socialisten. Ze doet al jaren vrijwilligerswerk. Diane was vele jaren actief in het Steunfonds voor Verlaten Kinderen en gaat ook regelmatig de baan op om gadgets te verkopen voor de MUG Heli, onder meer op marktdagen en events zoals de Brugse Zandfeesten. Het Zand is immers haar lievelingsplek in Brugge. Het plein is volgens haar geschikt voor heel wat events zoals de wekelijkse zaterdagmarkt. Diane was ook vol lof voor het initiatief van de Triënnale. Je komt meer te weten over Diane via https://www.facebook.com/diane.dhulst     

Bron: Foto©DDB

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels