Regio

Ook kermisattracties op het gemeenteplein aan de kant Boogschutterslaan

SINT-KRUIS - Niet alle kermisattracties kunnen op het plein aan de voorkant van het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis staan. Daarom zijn er ook een aantal kermisattracties te vinden op het gemeenteplein aan de kant van de Boogschutterslaan. 

Op dat plein vind je onder meer de autoscooter voor volwassenen en voor kinderen. Morgen zaterdag zullen zij al heel wat volk lokken want in de Boogschutterslaan is er de ganse dag rommelmarkt.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

N-VA pleit voor halte belbus in Beernem

BEERNEM - De N-VA van Beernem pleit voor een halte voor de belbus op het kasteeldomein Patershof. Nu moeten ze naar de haltes in de Parkstraat en dat is een stuk verder. 

BREAKING

Appartementsbrand in Zulte

ZULTE - Langs de Staatsbaan in Zulte is brand uitgebroken in een appartement. Bij de aankomst van de brandweer sloegen de vlammen naar buiten.

BREAKING

Wekelijkse markt in Oostende vanaf 3 oktober op nieuwe locatie

OOSTENDE - In Oostende is er straks terug Oktoberfoor en de markt moet dan ook verhuizen. De wekelijkse donderdag- en zaterdagmarkt zal dan ook tijdelijk plaats vinden aan de Vindictivelaan.

BREAKING

Meer dan vijfduizend bezoekers voor opendeur politie

BERINGEN - In Beringen lokte de lokale politie meer dan vijfduizend bezoekers naar hun opendeurdag. De politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo stelde hun diensten voor aan het publiek.

BREAKING

De wagen voor een dag aan de kant in Brussel

BRUSSEL - In Brussel was het zondag autoloze zondag. De ganse dag waren auto's verboden in de stad. Heel wat Brusselaars genoten van het mooie weer en de zuivere lucht in de stad.   

BREAKING

Elke maandagvoormiddag markt in Diksmuide

DIKSMUIDE - De wekelijkse markt in de boterstad Diksmuide lokt wekelijks op maandagvoormiddag volk uit alle hoeken van de stad maar ook uit de randgemeenten.

BREAKING

Maandagmarkt in Kortrijk lokt wekelijks heel wat volk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt wekelijks op maandagvoormiddag een grote markt gehouden. De markthandelaars zijn te vinden op vier verschillende locaties in de stad.

BREAKING

Huizenjagers op Vier deze week in de Antwerpse Rand

ANTWERPEN - In het programma Huizenjagers op Vier komt telkens een andere regio aan bod. De komende dagen zijn ze te gast in de Antwerpse Rand. 

BREAKING

Komend weekend Kookeet in Brugge

BRUGGE - Komend weekend is er Kookeet op het plein aan de achterkant van het station in Brugge. 31 Brugse chefs bereiden er hun gerechtjes en verkopen die aan de vele duizenden bezoekers van het culinaire event. Het is de laatste versie in deze vorm. 

Bekijk meer gerelateerde artikels