Maldegem

Eendjesspel Ducktail dit weekend op de kermis in Passendale en Maldegem

PASSENDALE/MALDEGEM - Het eendjesspel Ducktail van Peggy en Alain Dagraed is reeds jaren een vast begrip op de verschllende kermissen. 

Het vriendelijke koppel is gekend in de ganse provincie. Heel wat jonge gezinnen met kinderen zijn meestal al jaren vaste klant. Dit weekend zijn ze op zaterdag en zondag open naar aanleiding van de Sint-Antoinuuskerkmis in Passendale en in Maldegem naar aanleiding van de jaarlijkse braderie.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Winterfoor in Noord-Franse Calais gestart

CALAIS (FRANKRIJK) - De liefhebbers van de kermis moeten nog even geduld hebben voor een grote kermis in Vlaanderen. Anders moeten ze naar Noord-Frankrijk. 

BREAKING

Brugse Meifoor van 10 mei tot 2 juni

BRUGGE - In Brugge krijgen we dit jaar een echte Meifoor. De foor valt volledig in de maand mei. De kans op mooi weer is dan ook groot. De voorbije jaren mochten de foorhouders niet klagen over het weer in Brugge.  

BREAKING

Ook dit jaar volgen wij terug de foren in Vlaanderen

VLAANDEREN - De komende maanden zullen wij u terug een overzicht bieden van de verschillende kermissen. De eerste grote kermis start op 22 februari en vindt plaats in Aalst.   

BREAKING

Bredens Gebak van 19 tot en met 27 januari in Aartrijke

AARTRIJKE - In Aartrijke gaat nu zaterdag de kermis van start. Het is voor de foorhouders de eerste kermis van het nieuwe seizoen. Je kan er tot en met zondag 27 januari tal van foorattracties vinden.

BREAKING

Eerste kermis van het nieuwe seizoen

AARTRIJKE - Na de winterstop voor veel foorhouders start nu zaterdag de Sint-Antoniuskermis in het Dorp van Aartrijke. Er zijn attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Gemeente Temse zoekt foorhouders voor carnavalskermis in Steendorp

TEMSE - In de Temse deelgemeente Steendorp wordt van 2 tot en met 5 maart de carnavalskermis gehouden. Op zaterdagnamiddag 2 maart is er de grote carnavalsstoet.  

BREAKING

Eerste grote kermis is Winterfoor in Aalst

AALST -Van vrijdag 22 februari tot en met zondag 10 maart is er de grote winterfoor naar aanleiding van het carnaval in Aalst. Daar worden maar liefst 110 kermisattracties verwacht. 

BREAKING

Lunapark Playtime terug in Brugge op Krokuskermis

BRUGGE - De foorhouders zijn nu in winterstop. Na drukke weken op de kerstmarkt op het Simon Stevinplein in Brugge is het nu even uitblazen voor het team van het lunapark Playtime. 

BREAKING

Schietkraam Gunsmoke start nieuw kermisseizoen met krokuskermis in De Haan en Oostende

DE HAAN/OOSTENDE - De schietkramen van Gunsmoke zijn momenteel in winterstop. De eerste kermissen voor hen zijn pas begin maart.

BREAKING

Carnavalskermis in Zeebrugge van 2 tot en met 10 maart

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge zal er op het Marktplein terug carnavalskermis zijn van 2 tot en met 10 maart. Er zullen attracties te vinden zijn voor jong en oud.

Bekijk meer gerelateerde artikels