Maldegem

Eendjesspel Ducktail dit weekend op de kermis in Passendale en Maldegem

PASSENDALE/MALDEGEM - Het eendjesspel Ducktail van Peggy en Alain Dagraed is reeds jaren een vast begrip op de verschllende kermissen. 

Het vriendelijke koppel is gekend in de ganse provincie. Heel wat jonge gezinnen met kinderen zijn meestal al jaren vaste klant. Dit weekend zijn ze op zaterdag en zondag open naar aanleiding van de Sint-Antoinuuskerkmis in Passendale en in Maldegem naar aanleiding van de jaarlijkse braderie.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend Sint-Janskermis in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort Stad wordt komend weekend de jaarlijkse Sint-Janskermis gehouden met attracties voor jong en oud.  

BREAKING

Komend weekend Platse Kermesse in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Komend weekend is er Platse Kermesse in Ruddervoorde. Op de parking in het centrum worden de kermisattracties voor jong en oud verwacht met het schietkraam van Tir Stef. 

BREAKING

Komend weekend braderij in Zottegem

ZOTTEGEM - In het centrum van Zottegem wordt komend weekend een braderij gehouden.  

BREAKING

Zuiderse sferen op Supermercado braderie in Diest

DIEST - De braderie in het centrum van Diest is niet zomaar een braderie. Ze zetten alles in het teken van zuiderse sferen met heel wat randanimatie, muzikale optredens, markthandelaars, kunstenaars en foodtrucks.    

BREAKING

Nog tot en met morgen Bredens Gebak op de Markt van Oudenburg

OUDENBURG - De bewoners van Oudenburg kunnen vandaag en morgen nog naar de markt voor het heerlijke gebak van het Bredens Gebak, ook reeds vele jaren een vast begrip op de kermissen.     

BREAKING

Kiwanis Bachten de Kupe morgen en zondag op de Streekmarkt in Koksijde

KOKSIJDE - Morgen zaterdag en zondag is er braderie van de handelaars in de Zeelaan in Koksijde. Op de streekmarkt zal Kiwanis Bachten de Kupe te vinden zijn met hun heerlijk aperitief La Joconde.    

BREAKING

Dit weekend feest en kermis op de Vuurtorenwijk in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is er dit weekend feest op de Vuurtorenwijk. Twee dagen zijn er koopjes bij de handelaars. 

BREAKING

Dit weekend Pandjes en Batjes in het centrum van Waregem

WAREGEM - In de winkelstraten en op de Markt van Waregem worden dit weekend de Pandjes en Batje gehouden waarbij de handelaars hun zomercollecties verkopen aan mooie kortingen. Je moet dus niet langer wachten op de solden.   

Bekijk meer gerelateerde artikels