Maldegem

Eendjesspel Ducktail dit weekend op de kermis in Passendale en Maldegem

PASSENDALE/MALDEGEM - Het eendjesspel Ducktail van Peggy en Alain Dagraed is reeds jaren een vast begrip op de verschllende kermissen. 

Het vriendelijke koppel is gekend in de ganse provincie. Heel wat jonge gezinnen met kinderen zijn meestal al jaren vaste klant. Dit weekend zijn ze op zaterdag en zondag open naar aanleiding van de Sint-Antoinuuskerkmis in Passendale en in Maldegem naar aanleiding van de jaarlijkse braderie.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Win voor 50 euro jetons voor het lunapark Play-Time

OOSTENDE - Nog tot en met 4 november is er in Oostende de jaarlijkse Oktoberfoor met meer dan 70 attracties voor jong en oud. Ze staan verspreid over verschillende pleinen in de stad.  

BREAKING

Eind deze maand winterfoor in Brugge

BRUGGE - Van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november is er winterfoor op het Zand in Brugge. Er zullen tijdens de herfstvakantie zeven foorattracties te vinden zijn. 

BREAKING

Terug mooi weer voorspeld voor Oktoberfoor in Oostende

OOSTENDE -De foorhouders op de Oktoberfoor in Oostende hebben geluk met het mooie weer. Door het mooie nazomerweer komt er meer volk naar de kermis.  

BREAKING

Komend weekend Ducktail op de kermis in Knokke

KNOKKE - Op het Verweeplein in Knokke gaat morgen vrijdag de herfstfoor van start. De kermis duurt tot en met zondagavond. Door het mooie weer dat voorspeld wordt, zal er wellicht heel wat volk zijn.   

BREAKING

Oktoberfoor Oostende verwacht nog een topzondag

OOSTENDE - Het weer zal vandaag dan toch echt super meevallen. Er was regen voorspeld maar die is nu uitgesteld. Het wordt vandaag nog 23 graden warm.  

BREAKING

Dit weekend Kerkbrugge kermis in Evergem

EVERGEM - In Evergem wordt dit weekend de Kerkbrugge kermis gehouden. Er zijn tal van kermisattracties te vinden die door het mooie weer heel wat volk lokken. 

BREAKING

Nog tot en met maandag Winterkermis in Adegem

ADEGEM - Nog tot en met maandag is er winterkermis in Adegem, deelgemeente van Maldegem. Je vindt er onder meer het eendjeskraam Ducktail. 

BREAKING

Mooi nazomerweer lokt heel wat volk naar de Oktoberfoor in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is er nog tot begin november Oktoberfoor met 74 attracties op de verschillende pleinen. Het nazomerweer is een meevaller voor de foorhouders. 

BREAKING

Deskundige aangesteld in zwaar motorongeval in Maldegem

MALDEGEM - In Maldegem is woensdagavond een 25 jarige man uit Brugge zwaar gewond geraakt bij een ongeval met een motor. 

Bekijk meer gerelateerde artikels