Regio

47 gedreven kandidaten bij Open VLD Plus in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden de 47 kandidaten voorgesteld van de Open VLD Plus lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttekker en kandidaat burgemeester is Mercedes Van Volcem die trots is op haar team.       

De liberalen willen terug kunnen meebesturen in Brugge. Ze willen een volwaardige schepen voor Zeebrugge en een schepen voor de haven. De Open VLD Plus wil geen burgemeester die alle belangrijke posten naar zich toe trekt. De partij trekt naar de kiezer met 24 vrouwen en 23 mannen. De kandidaten komen uit alle sectoren waaronder heel wat uit horeca en toerisme, onderwijs en advocatuur. Er werd ook gekozen voor heel wat jonge studenten die stemmen van jongeren kunnen halen. Lijstduwer is Jean-Luc Cottyn die bij velen  gekend is als de vroegere aanklager bij assisenzaken in Brugge.      

Bron: Foto©Open VLD Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag start van de kermis in Wippelgem

WIPPELGEM  - In Wippelgem, deelgemeente van Evergem, start vandaag her kermisweekend. Er is heel wat te beleven. Tegerlijk zijn er ook de kermisattracties waaronder het lunapark Playersclub.  

BREAKING

Morgen zaterdag start van de kermis in Torhout

TORHOUT - In Torhout start morgen zaterdag de jaarlijkse kermis. Er zijn dertig attracties voor jong en oud te vinden op de Markt en de Burg.   

BREAKING

Morgen zaterdag grandioze opening van Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis opent Lingerie Ultime morgen zaterdag de deuren. De zaak is te vinden in het vroegere pand van Boekhandel De Reyghere.    

BREAKING

Politie rekent man in voor vandalisme aan wagens in Hasselt

HASSELT - De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad heeft een 22 jarige man uit Aarschot ingerekend. De man wordt verdacht van autovandalisme in Hasselt.   

BREAKING

N382 volledig afgesloten in beide richtingen

OOIGEM - Door een ongeval ter hoogte van de Zwaantjesbrug in Ooigem is de N382 tussen Oostrozebeke en Waregem volledig afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.  

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Wie nog op zoek is naar een ideale locatie om te lunchen waar ze een kwalititeitsvolle en betaalbare lunch aanbieden, dan kunnen wij het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan aanbevelen. 

BREAKING

Vandaag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er aan de kust heel wat te beleven. Het wordt vandaag een droge en zonnige dag. 

BREAKING

Morgen start Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

KNOKKE-HEIST - In Knokke, op het strand aan de Meerlaan, start morgen vrijdag het Internationaal Vuurwerkfestival. Het vuurwerkfestival lokt jaarlijks vele duizenden bezoekers.   

Bekijk meer gerelateerde artikels