Regio

47 gedreven kandidaten bij Open VLD Plus in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden de 47 kandidaten voorgesteld van de Open VLD Plus lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttekker en kandidaat burgemeester is Mercedes Van Volcem die trots is op haar team.       

De liberalen willen terug kunnen meebesturen in Brugge. Ze willen een volwaardige schepen voor Zeebrugge en een schepen voor de haven. De Open VLD Plus wil geen burgemeester die alle belangrijke posten naar zich toe trekt. De partij trekt naar de kiezer met 24 vrouwen en 23 mannen. De kandidaten komen uit alle sectoren waaronder heel wat uit horeca en toerisme, onderwijs en advocatuur. Er werd ook gekozen voor heel wat jonge studenten die stemmen van jongeren kunnen halen. Lijstduwer is Jean-Luc Cottyn die bij velen  gekend is als de vroegere aanklager bij assisenzaken in Brugge.      

Bron: Foto©Open VLD Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels