Regio

47 gedreven kandidaten bij Open VLD Plus in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden de 47 kandidaten voorgesteld van de Open VLD Plus lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttekker en kandidaat burgemeester is Mercedes Van Volcem die trots is op haar team.       

De liberalen willen terug kunnen meebesturen in Brugge. Ze willen een volwaardige schepen voor Zeebrugge en een schepen voor de haven. De Open VLD Plus wil geen burgemeester die alle belangrijke posten naar zich toe trekt. De partij trekt naar de kiezer met 24 vrouwen en 23 mannen. De kandidaten komen uit alle sectoren waaronder heel wat uit horeca en toerisme, onderwijs en advocatuur. Er werd ook gekozen voor heel wat jonge studenten die stemmen van jongeren kunnen halen. Lijstduwer is Jean-Luc Cottyn die bij velen  gekend is als de vroegere aanklager bij assisenzaken in Brugge.      

Bron: Foto©Open VLD Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Zaterdagmarkt wordt verplaatst voor WK voetbal op Beursplein nu zaterdag

BRUGGE - De wekelijkse zaterdagmarkt zal deze week plaats vinden op het Zand, Vrijdagmarkt en de Boeveriestraat. Het Beursplein wordt immers ingenomen door de organisatoren van het WK voetbal voor de wedstrijd van de Rode Duivels van zaterdagnamiddag tegen Tunesië.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - Er wordt morgen mooi weer verwacht en het zal dan wellicht het ideale weertje zijn voor een lunch op het prachtige terras van het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. 

BREAKING

Nu zaterdag opening Leopold III plein in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge zijn de werken klaar op het Leopold III plein, het plein aan het station. Nu zaterdag zal het plein officieel ingehuldigd worden. 

BREAKING

Komend weekend Sint-Janskermis in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort Stad wordt komend weekend de jaarlijkse Sint-Janskermis gehouden met attracties voor jong en oud.  

BREAKING

Morgen woensdag wordt het zomers warm

BRUGGE - Het wordt morgen woensdag en de ganse volgende week zomers warm met telkens temperaturen tussen de 23 en 26 graden. Het weer wordt steeds beter in onze regio en de temperaturen warmer waarbij heel wat mensen kiezen voor een eigen zwembad in de tuin. 

BREAKING

Spoorlopers en storingen zorgden voor vertragingen op het spoor

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen waren er vandaag vertragingen. Spoorlopers zorgden voor hinder in Sint-Truiden en Mechelen, dit ondanks dure mediacampagnes van de spoorwegen. 

BREAKING

Zomer van het Station in Roeselare

ROESELARE - Op het vernieuwde Stationsplein in Roeselare zullen er de komende zomer heel wat optredens zijn van muziekgroepen. Op zaterdag 30 juni gaat alles van start met Soul op het plein met Man On Fire & The Soul Soldiers. 

Bekijk meer gerelateerde artikels