Regio

47 gedreven kandidaten bij Open VLD Plus in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden de 47 kandidaten voorgesteld van de Open VLD Plus lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttekker en kandidaat burgemeester is Mercedes Van Volcem die trots is op haar team.       

De liberalen willen terug kunnen meebesturen in Brugge. Ze willen een volwaardige schepen voor Zeebrugge en een schepen voor de haven. De Open VLD Plus wil geen burgemeester die alle belangrijke posten naar zich toe trekt. De partij trekt naar de kiezer met 24 vrouwen en 23 mannen. De kandidaten komen uit alle sectoren waaronder heel wat uit horeca en toerisme, onderwijs en advocatuur. Er werd ook gekozen voor heel wat jonge studenten die stemmen van jongeren kunnen halen. Lijstduwer is Jean-Luc Cottyn die bij velen  gekend is als de vroegere aanklager bij assisenzaken in Brugge.      

Bron: Foto©Open VLD Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Nederlanders dromen alweer van schaatstochten

NEDERLAND - Na enkele vriesnachten liggen al heel wat plassen dicht waarbij de schaatsmicrobe terug actief wordt. In Friesland hebben zich al heel wat Nederlanders op het ijs gewaagd. Het ligt echter nog niet dik genoeg.

BREAKING

Brugge onder een wit tapijt

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht was vanmorgen al terug op pad om passende weerfoto's te maken voor het weerpraatje van Sabine. Hij trok naar het Stil Ende waar hij de zwanen kon fotograferen.

BREAKING

Deze middag lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge ligt er intussen al een mooi pakje sneeuw en is de stad momenteel bijzonder mooi. Over de middag kan je de warmte opzoeken in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Daar wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.  

BREAKING

Volle terrassen ondanks winterkou in Brugge

BRUGGE - Tegenwoordig zoeken de bezoekers aan Brugge de terrassen het ganse jaar door op. Vandaag was het extra koud maar toch gingen velen genieten op een terras in de zon.  

BREAKING

Groene Pluim in Tienen voor huisartsen op de fiets

TIENEN - De partij Groen in Tienen reikt jaarlijks de Groene Pluim uit. Daarbij mogen leden zich via een enquète uitdrukken aan wie ze de Groene Pluim willen geven.  

BREAKING

Vlaams Minister, Deputé en schepencollege Evergem helpen planten

BELZELE - Deze winter wordt er in Belzele acht hectare nieuw bos aangeplant. Tijdens het voorbije weekend werd beroep gedaan op heel wat vrijwilligers om te helpen. 

BREAKING

Dodelijk ongeval op de site van Unilin in Wielsbeke

WIELSBEKE - Op de site van het bedrijf Unilin in Wielsbeke deed zich over de middag een dodelijk ongeval voor. Een vrachtwagenchauffeur raakte gekneld en liep bijzonder zware verwondingen op. 

Bekijk meer gerelateerde artikels