Brugge

Proces kasteelmoord moet worden overgedaan

BRUGGE/GENT/RUISELEDE/WINGENE - Het proces van de kasteelmoord in Wingene moet worden overgedaan voor het Hof van Beroep in Gent. Het Parket van West-Vlaanderen heeft beroep aangetekend tegen de straffen van de vier verdachten.   

De zaak zal volledig moeten worden overgdaan in Gent. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak op de rol zal gezet worden. In die zaak liet een huisarts zijn schoonzoon in Wingene vermoorden.   

Bron: Foto©Ministerie Justitie

Bekijk Ook

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

BREAKING

Heel veel kritiek op verkeershinder door Great Bruges Marathon

BRUGGE - Op sociale media zijn er heel wat klachten over de verkeershinder die deze voormiddag veroorzaakt werd door de Great Bruges Marathon. Heel wat Bruggelingen raakten niet in de binnenstad of terug thuis.  

BREAKING

Avanti Brugge wint met 93-64 cijfers van Rapid Langemark

BRUGGE/ LANGEMARK -In Sport Vlaanderen in Assebroek heeft basketbalclub Avanti Brugge deze voormiddag gewonnen met 93-64 cijfers.  

BREAKING

Een bos voor alle Gentenaartjes

GENT - In Gent werden de ouders van 3.085 jonge Gentenaartjes, geboren in 2017, uitgenodigd om vandaag een geboorteboom te planten in de Gentbrugse Meersen. 

BREAKING

Bakkerij Paul intussen al in twintig landen actief

RIJSEL (FRANKRIJK) - Bakkerij Paul is een begrip geworden met bakkerijen in maar liefst twintig landen van de werleld. Alles is destijds gestart in 1889 met een bakkerij in Croix,  een dorpje bij Rijsel in Noord Frankrijk.   

BREAKING

Louise Brison pakt in november terug uit met hun wijnbeurs

SINT-MICHIELS - Louise Brison pakt in de maand november terug uit met de najaarseditie van de wijnbeurs. De beurs vindt plaats in het Hotel Weinebrugge. 

BREAKING

Warme mutsen, handschoenen en sokken in de cruiseshop in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De shop Portb in de cruiseterminal in Zeebrugge zal nu maandag de ganse dag open zijn. Ze hebben nu ook textiel in hun aanbod met super warme mutsen, handschoenen en sokken.  

BREAKING

Tijd voor een heerlijke fondue

SINT-KRUIS - Nu de avonden kouder worden kiezen heel wat mensen voor een fondue. Zo kan de gastvrouw mee genieten aan tafel en zit je lang gezellig aan tafel, vaak gecombineerd met een flesje ronde wijn.  

Bekijk meer gerelateerde artikels