Brugge

Proces kasteelmoord moet worden overgedaan

BRUGGE/GENT/RUISELEDE/WINGENE - Het proces van de kasteelmoord in Wingene moet worden overgedaan voor het Hof van Beroep in Gent. Het Parket van West-Vlaanderen heeft beroep aangetekend tegen de straffen van de vier verdachten.   

De zaak zal volledig moeten worden overgdaan in Gent. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak op de rol zal gezet worden. In die zaak liet een huisarts zijn schoonzoon in Wingene vermoorden.   

Bron: Foto©Ministerie Justitie

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: Brugse zwanen

BRUGGE - Brugge heeft sinds vele jaren een link met witte zwanen. Volgens een legende zou in 1488 beloofd geweest zijn om steeds lanchalzen of witte zwanen op de reien te houden. 

BREAKING

Eendjesspel Ducktail volgend weekend in Ruiselede en Oudenburg

RUISELEDE/OUDENBURG - Het eendjesspel van Ducktail van Alain en Peggy Dagraed is volgend weekend te vinden op twee evenementen.   

BREAKING

Foto van de dag: de Brugse paardentram

BRUGGE - Regelmatig plaatsen wij een foto van de dag op onze gratis nieuwswebsite met nieuws uit alle hoeken van Vlaanderen. Voor de foto van de dag kunnen wij gelukkig rekenen op Frank Vergucht die de stad Brugge zo mooi in beeld brengt.  

BREAKING

Lunapark Showland komend weekend in Ruiselede en Lendelede

LENDELEDE/RUISELEDE - Het lunapark Showland staat nog tot vanavond op het Stationsplein in Roeselare.   

BREAKING

Geselecteerde weerfoto gemaakt aan de Langerei

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht trekt dagelijks door zijn geliefde stad Brugge. 

BREAKING

Brugse fotograaf mocht terug weerfoto leveren vandaag

BRUGGE/BRUSSEL - In het weerbericht van vandaag van Sabine op Eén was er terug een foto te zien van de Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht.   

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor tuinhuisbrand in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De Brugse brandweer werd vanavond opgeroepen voor een brand in Sint-Kruis. Er was tot ver een zwarte rookpluim waar te nemen.  

BREAKING

35.000 Club Brugge fans op de Markt voor viering landstitel

BRUGGE - De Markt van Brugge is deze namiddag vol gelopen met 35.000 Club Brugge fans. Met open bussen werden de spelers naar de Markt gebracht. 

BREAKING

Het verhaal van Maithili nu woensdag op VTM te zien

ASSEBROEK - De televisiezender VTM zal nu woensdag de nodige aandacht besteden aan het verhaal van de dertienjarige Maithili Vanhille uit Assebroek.  

BREAKING

De Testkaravaan liet 211 personeelsleden van AZ Sint-Lucas fietsen naar het werk

ASSEBROEK - In het AZ Sint-Lucas in Assebroek hebben 211 personeelsleden deelgenomen aan de Testkaravaan van de provincie West-Vlaandern. Daarbij worden mensen bevorderd om voor het woon- en werkverkeer te kiezen voor de fiets.   

Bekijk meer gerelateerde artikels