Brugge

Proces kasteelmoord moet worden overgedaan

BRUGGE/GENT/RUISELEDE/WINGENE - Het proces van de kasteelmoord in Wingene moet worden overgedaan voor het Hof van Beroep in Gent. Het Parket van West-Vlaanderen heeft beroep aangetekend tegen de straffen van de vier verdachten.   

De zaak zal volledig moeten worden overgdaan in Gent. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak op de rol zal gezet worden. In die zaak liet een huisarts zijn schoonzoon in Wingene vermoorden.   

Bron: Foto©Ministerie Justitie

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen zaterdag grandioze opening van Lingerie Ultime in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis opent Lingerie Ultime morgen zaterdag de deuren. De zaak is te vinden in het vroegere pand van Boekhandel De Reyghere.    

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Wie nog op zoek is naar een ideale locatie om te lunchen waar ze een kwalititeitsvolle en betaalbare lunch aanbieden, dan kunnen wij het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan aanbevelen. 

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste bekerwedstrijd tegen Knokke

BRUGGE - Basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond hun eerste bekerwedstrijd gewonnen. Ze zijn het nieuwe seizoen goed gestart. 

BREAKING

Morgen start eventing op Blauwe Zaal in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Dit weekend wordt op de terreinen van de manège de Blauwe Zaal tussen Sint-Kruis en Damme de 27e editie van de nationale eventing gehouden van de Ruiterclub Sint-Hubert.   

BREAKING

Nu zaterdag opent Lingerie Ultime de deuren van de nieuwe zaak in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog twee nachten slapen en Lingerie Ultime gaat van start in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Elke is alvast klaar voor het openingsweekend van nu zaterdag en zondag.   

BREAKING

Ook niet paëlla eters zijn vanavond welkom in Roots

SINT-KRUIS - In de gekende zaak Roots aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis wordt vanavond een paëlla avond gehouden maar ook niet eters zijn meer dan welkom.   

BREAKING

Inschrijvingen gestart in KU Leuven campus Brugge

SINT-MICHIELS - In de KU Leuven campus Brugge in Sint-Michiels zijn vandaag de inschrijvingen gestart voor het tweede academiejaar. In Brugge kan je kiezen tussen de richtingen Industriële Wetenschappen en bewegings en revalidatiewetenschappen.     

BREAKING

MUG Heli opgeroepen voor ongeval met goederentrein

ZEEBRUGGE - De MUG Heli werd deze namiddag om 13.26 uur opgeroepen naar de Margareta Van Oostenrijkstraat in Zeebrugge.    

BREAKING

Heerlijke pladijs op de lunch deze middag in Restaurant B-In

BRUGGE - In  het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt van dinsdag tot en met zaterdag een dagelijkse lunch geseerveerd aan 15 euro. 

BREAKING

Triënnale lokt heel wat volk in Brugge

BRUGGE - Vele duizenden toeristen zijn reeds naar Brugge gekomen om de installaties voor de Triënnale te bewonderen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels