Regio

Veertiende editie van de Pleinfeesten op zondag 27 mei

SINT-ANDRIES - In de zaak Flessenidee aan de Jan Breydellaan werd vanavond de veertiende editie van de Pleinfeesten voorgesteld. De feesten vinden plaats op zondag 27 mei met een grote rommelmarkt waarvoor nu reeds 400 standhouders ingeschreven zijn.  

De rommelmarkt vindt plaats in de Jan Breydelaan, Pieter Benoitlaan, Pieter De Conincklaan, Sint-Jansdreef en Lange Vesting. Kandidaat standhouders kunnen nu nog inschrijven. DIe morgen is iedereen welkom vanaf 6 uur voor de rommelmarkt. Op het terras van Bakkerij Fabrice kan je dan vanaf 6 uur genieten van een heerlijk ontbijt. Voor de kinderen zijn er springkastelen en is er de olditmer funbus. De ganse dag door is er heel wat animatie met muzikale optredens en een optreden van goochelaar Tony Price.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ramen en deuren gesloten houden in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is zondagavond een zware brand ontstaan in het bedrijfsgebouw van Floralife. De brand heeft voor een grote rookpluim gezorgd. 

BREAKING

Komend weekend bierfestival in Poperinge

POPERINGE - In zaal Maekeblyde in Poperinge wordt komend weekend het jaarljks bierfestival gehouden. De organisatoren mochten vorig jaar 2500 bezoekers verwelkomen.    

BREAKING

Komend weekend Doodleuk in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke is er komend weekend op het Epernayplein de viering van Halloween voor kinderen. 

BREAKING

Toegang Doornstraat voor Lago Olympia Brugge woensdag vanaf 16 uur gesloten

SINT-ANDRIES - Nu woensdag zal de hoofdingang van het Lago Olympia zwembad aan de Doornstraat in Sint-Andries afgesloten zijn.  

BREAKING

Club Brugge moet drie maanden Jelle Vossen missen

BRUGGE - Bij Club Brugge kregen ze uitsluitsel over de kwetsuur van Jelle Vossen. Hij moest vrijdag van het terrein gedragen worden door het Rode Kruis.  

BREAKING

Huizenjagers de komende week in de Ardennen

ARDENNEN - Het populaire tv programma  Huizenjagers is de komende week te gast in de Ardennen, de favoriete bestemming voor vakantie in eigen land van vele Vlamingen. Voortal in de herfstperiode trekken ze naar daar voor wandelingen en de gastronomische weekends met heel wat wild.   

BREAKING

Glorius charcuterie bij Keurslagerij Luc en Els in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De kelurslagerij Luc en Els in de Julius Dhoogelaan is één van de weinige slagerijen die op zondag de ganse dag open is in de regio Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels