Regio

Veertiende editie van de Pleinfeesten op zondag 27 mei

SINT-ANDRIES - In de zaak Flessenidee aan de Jan Breydellaan werd vanavond de veertiende editie van de Pleinfeesten voorgesteld. De feesten vinden plaats op zondag 27 mei met een grote rommelmarkt waarvoor nu reeds 400 standhouders ingeschreven zijn.  

De rommelmarkt vindt plaats in de Jan Breydelaan, Pieter Benoitlaan, Pieter De Conincklaan, Sint-Jansdreef en Lange Vesting. Kandidaat standhouders kunnen nu nog inschrijven. DIe morgen is iedereen welkom vanaf 6 uur voor de rommelmarkt. Op het terras van Bakkerij Fabrice kan je dan vanaf 6 uur genieten van een heerlijk ontbijt. Voor de kinderen zijn er springkastelen en is er de olditmer funbus. De ganse dag door is er heel wat animatie met muzikale optredens en een optreden van goochelaar Tony Price.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nederlanders dromen alweer van schaatstochten

NEDERLAND - Na enkele vriesnachten liggen al heel wat plassen dicht waarbij de schaatsmicrobe terug actief wordt. In Friesland hebben zich al heel wat Nederlanders op het ijs gewaagd. Het ligt echter nog niet dik genoeg.

BREAKING

Brugge onder een wit tapijt

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht was vanmorgen al terug op pad om passende weerfoto's te maken voor het weerpraatje van Sabine. Hij trok naar het Stil Ende waar hij de zwanen kon fotograferen.

BREAKING

Deze middag lunchen in Brugge

BRUGGE - In Brugge ligt er intussen al een mooi pakje sneeuw en is de stad momenteel bijzonder mooi. Over de middag kan je de warmte opzoeken in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan. Daar wordt een lunch geserveerd aan 17 euro.  

BREAKING

Volle terrassen ondanks winterkou in Brugge

BRUGGE - Tegenwoordig zoeken de bezoekers aan Brugge de terrassen het ganse jaar door op. Vandaag was het extra koud maar toch gingen velen genieten op een terras in de zon.  

BREAKING

Groene Pluim in Tienen voor huisartsen op de fiets

TIENEN - De partij Groen in Tienen reikt jaarlijks de Groene Pluim uit. Daarbij mogen leden zich via een enquète uitdrukken aan wie ze de Groene Pluim willen geven.  

BREAKING

Vlaams Minister, Deputé en schepencollege Evergem helpen planten

BELZELE - Deze winter wordt er in Belzele acht hectare nieuw bos aangeplant. Tijdens het voorbije weekend werd beroep gedaan op heel wat vrijwilligers om te helpen. 

BREAKING

Dodelijk ongeval op de site van Unilin in Wielsbeke

WIELSBEKE - Op de site van het bedrijf Unilin in Wielsbeke deed zich over de middag een dodelijk ongeval voor. Een vrachtwagenchauffeur raakte gekneld en liep bijzonder zware verwondingen op. 

Bekijk meer gerelateerde artikels