Regio

Heel wat vraag naar de biologische pompoen pit olie op de marktdag

MOESKROEN/TORHOUT/OUDENBURG - Morgen dinsdag is het marktdag in Moeskroen op de Grand Place van 8 tot 12 uur. Op die markt is Filip Van Craeymeersch te vinden met zijn biologische pompoen pit olie. Het is een echte delicatesse die aan elk gerecht smaak biedt.  

Deze olie is cholesterol verlagend, bijzonder gezond, goed voor de prostaat, lever, hart en bloedvaten en tegen incontinentie. Deze olie komt oorsponkelijk van Kroatië maar kreeg in Oostenrijk het label van bio product. Wie morgen niet kan langs gaan op de Markt in Moerskroen vind Filip deze week nog op de marktdagen van Torhout en Oudenburg op woensdag  (met in Oudenburg markt in de namiddag) in Oostkamp op donderdag en in Wervik op vrijdag. Intussen werken al heel wat gekende chefs maar ook tal van hobbykoks met dit unieke product.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Bouwwerken gestart voor nieuw ontmoetingscentrum in Sint-Lenaarts

BRECHT - Het gemeentebestuur van Brecht heeft de werken laten starten voor de bouw van een nieuw Ontmoetingscentrum in Sint-Lenaarts. Het vorige gebouw werd gesloopt omdat het niet meer voldeed om te verhuren aan verenigingen of voor feesten. 

BREAKING

Dit weekend gratis pendelbussen van De Lijn naar het Hallerbos

HALLE - Het Hallerbos trekt dezer dagen terug duizenden bezoekers die de mooie bloementapijten van hyacinten komen bewonderen.  

BREAKING

Hou ramen en deuren gesloten in Vlimmeren

BEERSE/VLIMMEREN - In Vlimmeren, een deelgemeente van Beerse, heeft het deze middag zwaar gebrand. Daarbij ging een kippenbedrijf met duizenden legkippen in vlammen op. 

BREAKING

Groen licht voor Operatie Spirit voor de kust van Estland

BRUSSEL - De Ministerraad heeft vandaag op voorstel van Defensie Minister Steven Vandeput groen licht gegeven voor deelname van onze Marine aan de Operatie Spirit. 

BREAKING

Duizendste uitpas verkocht in Merelbeke na vijf maanden

MERELBEKE - Nauwelijks vijf maanden na de start kon de gemeente Merelbeke reeds de duizendste uitpas verkopen. Het was Klaas de Block die de duidendste pas kocht. Hij kreeg van het schepencollege enkele geschenken aangeboden.   

BREAKING

Extra mobiele camera's voor strijd tegen sluikstorters

LUMMEN - Het gemeentebestuur van Lummen wil er alles aan doen om sluikstorten aan te pakken. De strijd tegen sluikstorten is daarom een absolute prioriteit voor het gemeentebestuur. 

BREAKING

Eerste primeur grondaardbeien geveild in Reo Veiling in Roeselare

ROESELARE/ZWEVEZELE - Vandaag werden op de Reo Veiling in Roeselare de eerste primeur Fine Fleur grondaardbeien geveild. 

BREAKING

Het wordt een natte zomer

VLAANDEREN - Vandaag genieten wij van zomerse temperaturen. Het is terug een prachtige lentedag. Iedereen kijkt al uit naar de komende zomer en hoopt op mooi weer. Onder de noemer 'het wordt een natte zomer' promoten de Gebroeders Degroote hun zwembaden.   

BREAKING

Treinverkeer verstoord op enkele spoorlijnen

BRUSSEL - De spoorwegen kampen momenteel met vertragingen op verschillende spoorlijnen.   

BREAKING

Plannen voor zelfrijdende bus op luchthaven Zaventem

BRUSSEL - De Lijn en Brussels Airport hebben het licht op groen gezet voor de inzet van zelrrijdende bussen van De Lijn op de luchthaven.     

Bekijk meer gerelateerde artikels