Brugge

Lunapark Showland op dezelfde plaats op de Meifoor in Brugge

BRUGGE - Nu vrijdag gaat de Meifoor van start en het wordt een dag met temperaturen tot 25 graden. De foorhouders verwachten dan ook een top openingsavond op vrijdagavond.  

Heel wat Bruggelingen zijn  immers bijzonder nieuwsgierig naar de opstelling van de kermis waar anders de meeste atracties op het Zand staan. Nu zal he t Beursplein het kloppend hart worden van de Meifoor. Het lunapark Showland van Gudio en Vernonque Dagraed zal dit jaar op dezelfde plaats staan als vorig jaar,; namelijk in het Koning Albertpark.   

Bron: Foto┬ęShowland

Bekijk Ook

BREAKING

Van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 augustus Dudzele kermis

DUDZELE - Wij verwelkomen vandaag het Feestomité Dudzele als nieuwe adverteerder. De komende dagen verneem je meer over Dudzele kermis.  

BREAKING

Interbad lokt heel wat volk tijdens warme dagen

SINT-KRUIS - Door de lange warme periode zoeken heel wat jongeren afkoeling op. Ze kiezen dan ook voor een duikje in het Interbad zwembad. 

BREAKING

Morgen avond Wijklanken aan het Gildenhuis in Sint-Kruis

BRUGGE - Op dinsdagavonden is er wekelijks Wijklanken waarbij ook optredens en concerten gehouden worden in de deelgemeenten. 

BREAKING

Een heerlijke smoothie, granola of vers geperst fruit

BRUGGE - De smoothiebar op het Simon Stevinplein in Brugge is een groot succes. De Bruggelingen vinden de weg en hebben al meerdere soorten geproefd. 

BREAKING

Groot-Brugge een tijd lang zonder straatverlichting

BRUGGE - Op socilale media kwamen er heel wat vragen en reacties waarom de straatverlichting vanavond niet functioneerde. Op de website van Eandis was er niets te vinden over een mogelijke storing.  

BREAKING

Morgen zotte maandag in Pittem

PITTEM - In Pittem wordt het morgen maandag gezellig druk voor de Zotte Maandag. Alle bewoners zijn dan op pad want niemand wil die dag missen.    

BREAKING

Brugge telt heel wat kwalitatieve winkels

BRUGGE - Nella Cioce en Diya Janssens trekken regelmatig de stad in om handelaars te bezoeken die echte kwaliteit en service bieden. Daarmee willen ze aantonen dat Brugge kwalitatieve handelszaken telt en het de moeite is om in Brugge te shoppen.  

BREAKING

Volgend weekend kermis in Maldegem Kleit

MALDEGEM KLEIT - Volgend weekend is er het kermisweekend in Maldegem Kleit. De foorattracties staan er van zaterdag tot en met dinsdag.   

BREAKING

Vandaag nog kermis in Aalst en Ingelmunster

AALST/INGELMUNSTER - In Aalst is de kermis vandaag aan de laatste dag toe. De kermis duurde drie weken en lokte door het mooei weer 's avonds heel wat volk. 

BREAKING

Naar de kermis in Knokke of Westkapelle

KNOKKE-HEIST - In Knokke-Heist is er dit weekend op twee plaatsen kermis. Er is kermis op het Verweeplein in het centrum van Knokke maar ook kermis ter gelegenheid van de braderie en rommelmarkt in Westkapelle. 

Bekijk meer gerelateerde artikels