Brugge

Lunapark Showland op dezelfde plaats op de Meifoor in Brugge

BRUGGE - Nu vrijdag gaat de Meifoor van start en het wordt een dag met temperaturen tot 25 graden. De foorhouders verwachten dan ook een top openingsavond op vrijdagavond.  

Heel wat Bruggelingen zijn  immers bijzonder nieuwsgierig naar de opstelling van de kermis waar anders de meeste atracties op het Zand staan. Nu zal he t Beursplein het kloppend hart worden van de Meifoor. Het lunapark Showland van Gudio en Vernonque Dagraed zal dit jaar op dezelfde plaats staan als vorig jaar,; namelijk in het Koning Albertpark.   

Bron: Foto┬ęShowland

Bekijk Ook

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

BREAKING

Nu zondag gadgets kopen ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Op de Zandfeesten in Brugge van nu zondag, de laatste van dit seizoen, zal er terug een verkoopsstand te vinden zijn van de MUG Heli.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is het komend weekend kermis op en rond het Lindeplein. Er worden kermisattracties verwacht voor jong en oud met het eendjesspel van Ducky Los Piratos.  

BREAKING

Nu zaterdag Levensloop in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt dit weekend de Levensloop gehouden ten voordele van de Stichting tegen Kanker. De start wordt nu zaterdag 23 september gegeven om 15 uur.  

BREAKING

Parfumerie Centrale, een pareltje onder de Brugse handelszaken

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce trekt door de stad Brugge op zoek naar paretljes. Het veertiende pareltje van Nella is de Parfumerie Centrale, een zaak gelegen in de Noordzandstraat.   

BREAKING

Oktoberfoor in Oostende verwacht dit jaar 75 attracties

OOSTENDE - In Oostende is er terug de jaarlijkse Oktoterfoor van 5 oktober tot en met 4 november. Op de verschillende pleinen in Oostende zullen de vele  foorattracties te vinden zijn.  

BREAKING

Nu zondag Vlaanderens grootste rommelmarkt in Brugge

BRUGGE - We kregen deze week een vraag van een lezer om in de toekomst de rommelmarkten meer aan te kondigen. Die rommelmarkten trekken nog steeds een massa volk. Nu zondag is er alvast de Vlaanderens grootste rommelmarkt, de Zandfeesten.  

BREAKING

Federale Politie zet grote middelen in voor Club Brugge - Borussia Dortmund

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vanavond de Europese topper gespeeld tussen Club Brugge en Borussia Dortumund.   

BREAKING

Een heerlijke steak tartaar op de lunch deze middag

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt er in het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge een lunch geserveerd aan 15 euro. 

Bekijk meer gerelateerde artikels