Brugge

Lunapark Showland op dezelfde plaats op de Meifoor in Brugge

BRUGGE - Nu vrijdag gaat de Meifoor van start en het wordt een dag met temperaturen tot 25 graden. De foorhouders verwachten dan ook een top openingsavond op vrijdagavond.  

Heel wat Bruggelingen zijn  immers bijzonder nieuwsgierig naar de opstelling van de kermis waar anders de meeste atracties op het Zand staan. Nu zal he t Beursplein het kloppend hart worden van de Meifoor. Het lunapark Showland van Gudio en Vernonque Dagraed zal dit jaar op dezelfde plaats staan als vorig jaar,; namelijk in het Koning Albertpark.   

Bron: Foto┬ęShowland

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli werd zaterdag opgeroepen voor CO intoxicatie in Houthulst

HOUTHULST -De MUG Heli werd zaterdagvoormiddag rond 11 uur opgereopen naar Houthulst voor een geval van CO intoxicatie. 

BREAKING

Treinverkeer verstoord tussen Brugge en Gent

BRUGGE/GENT - Het treinverkeer tussen Brugge en Gent is verstoord. Er is schade aan de sporen tussen Landegem en Aalter.

BREAKING

Inschrijvingen gestart voor de kerstmarkt 2019 in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Na de eerste succesvolle editie wil Kelly Boussemaere verder doen met de organisatie van de kerstmarkt op het Marktplein van Zeebrugge.  

BREAKING

Morgen zondag naar de markt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt aan de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels wordt morgen zondag de wekelijkse marktdag gehouden. 

BREAKING

Carnavalskermis in Halle vandaag gestart

HALLE - In Halle is vandaag de carnavalskermis gestart. Er zijn op vier verschillende pleinen negentig attracties te vinden waarvan heel wat nieuwe dit jaar.

BREAKING

Nieuwe collecties ontdekken bij Lingerie Ultime

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum van Sint-Kruis aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis zit de etalage van Lingerie Ultime in een nieuw kleedje voor de lente. 

BREAKING

Morgen zondag Salsa Matinee in Sint-Kruis

SINT-KRUIS  - In de Tennisclub Brughia aan de Boogschutterslaan in Sint-Kruis verwachten ze morgen zondag vele dansliefhebbers. Er is immers een salsa matinee van Salsa de Brujas.

BREAKING

Volgende week zaterdag start Halfvastenfoor op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand in Brugge start volgende week zaterdag de Halfvastenfoor. Er worden heel wat kindvriendelijke attracties verwacht maar ook het gebakkraam, het lunapark Play Time en de schiettent.  

BREAKING

Nu dinsdag Ish Ait Hamou en Sabine Goethals bij Markant Brugge

ASSEBROEK - De verschillende afdelingen van Markant Groot Brugge en Best Pittig organiseren nu dinsdag 26 maart om 20 uur een avond met Ish Ait Hamou en Sabine Goethals.  

Bekijk meer gerelateerde artikels