Brugge

Lunapark Showland op dezelfde plaats op de Meifoor in Brugge

BRUGGE - Nu vrijdag gaat de Meifoor van start en het wordt een dag met temperaturen tot 25 graden. De foorhouders verwachten dan ook een top openingsavond op vrijdagavond.  

Heel wat Bruggelingen zijn  immers bijzonder nieuwsgierig naar de opstelling van de kermis waar anders de meeste atracties op het Zand staan. Nu zal he t Beursplein het kloppend hart worden van de Meifoor. Het lunapark Showland van Gudio en Vernonque Dagraed zal dit jaar op dezelfde plaats staan als vorig jaar,; namelijk in het Koning Albertpark.   

Bron: Foto┬ęShowland

Bekijk Ook

BREAKING

Groen licht voor Operatie Spirit voor de kust van Estland

BRUSSEL - De Ministerraad heeft vandaag op voorstel van Defensie Minister Steven Vandeput groen licht gegeven voor deelname van onze Marine aan de Operatie Spirit. 

BREAKING

Het wordt een natte zomer

VLAANDEREN - Vandaag genieten wij van zomerse temperaturen. Het is terug een prachtige lentedag. Iedereen kijkt al uit naar de komende zomer en hoopt op mooi weer. Onder de noemer 'het wordt een natte zomer' promoten de Gebroeders Degroote hun zwembaden.   

BREAKING

Hoopgevend eerste kwartaal voor toerisme in Brugge

BRUGGE - Uit de eerste cijfers van toerisme in Brugge blijkt dat alles hoopgevend is. Er is in vergelijking met dezelfde periode van 2017 een stijging vast te stellen met 20% zowel op vlak van dagtoerisme als verblijfstoerisme.    

BREAKING

435 Brugse jongeren maken kennis met de haven van Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge krijgt vier dagen lang twaalfjarige leerlingen van Brugse scholen op bezoek. Er wordt een gratis bus en gids voorzien voor het bezoek.  

BREAKING

Komend weekend zet OLVTD Zeebrugge de deuren open

ZEEBRUGGE - De technische school Onze Lieve Vrouw Ter Duinen zet komend weekend de deuren open van hun school. Jongeren kunnen op zaterdag en zondag een bezoek brengen aan de school in de Ploegstraat in Zeebrugge. 

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen aan het water

BRUGGE - Het mooie weer is een meevaller voor de horeca. Meteen zaten de terrassen vol en vandaag zal het niet anders zijn. Deze middag kan je heerlijk lunchen op het terras van het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. 

BREAKING

Nieuwe uitbater voor het spiegeldoolhof op de Brugse Meifoor

BRUGGE - Vanavond gaat de Brugse Meifoor van start. Op het Beursplein is het spiegeldoolhof Chrystal Planet te vinden. 

BREAKING

Zomerse stofjes kopen bij Sprookjesstof

ASSEBROEK - In de winkel van Sprookjesstof in de Vinkenstraat in Assebroek is het de voorbije weken al druk geweest. Heel wat klanten kwamen reeds lang om de nieuwe kleurrijke zomerstofjes te ontdekken. Het ganse aanbod is nu binnen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels